Стройни снагички с къси полички - това постигаме в Дюканските редички - 72 тема

• 37 954
  • 794
  •   1
Отговори
# 645
  • София
katyadjin, внимавай със закуската, че Фоли дебне! Mr. Green

За стимулирането - аз пък не се меря всеки ден. Най-много веднъж седмично. Сега чакам да приключа с ударната фаза, за да видя резултата. Мен не ме стимулират разни грамове, не искам да се шашкам, ако съм половин кило нагоре. Нали утре ще ми дойде МЦ и ще съм 1 кило надолу. Но това си е мое мнение де, никого не ангажирам с него.

# 646
Здравейте и от мен! Heart Eyes
От сутрешното кафе до следобедния чай съм с вашата прекрасна компания!  bouquet
Имам чуството ,че ако не чета и ден във форума и няма да имам сили за режима! Hug
На Сисинче,честит рожден ден.Много любов и щастие!
Елена,да ти е жив и здрав сладура!
Цвети,страхотна фигура!Уау!
На всички свалили голяяямо браво! PeaceИ аз съм -1 килограм за 2П дни! Laughing
На всички останали голяяямо  Hug

# 647
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
katyadjin, внимавай със закуската, че Фоли дебне! Mr. Green

За стимулирането - аз пък не се меря всеки ден. Най-много веднъж седмично. Сега чакам да приключа с ударната фаза, за да видя резултата. Мен не ме стимулират разни грамове, не искам да се шашкам, ако съм половин кило нагоре. Нали утре ще ми дойде МЦ и ще съм 1 кило надолу. Но това си е мое мнение де, никого не ангажирам с него.

Peace Peace за меренето и аз така бях решила, ама пустия кантар като ми се е облещил насреща  Mr. Green
 ooooh! на първа страничка пише, че за повечко килца дните трябва да са 10, но някъде Вещичката каза, че след 6 ден не се сваля и повече от 7 дена е безмислено  ooooh! и сега съм на кръстопът  ooooh!
мислех да изчакам любимия образ и да изкарам с него още 5 дена (от неделя), но май няма да е здравословно - дайте съвет, започнах на 28.01.2008   Praynig

# 648
  • София
Момичета ,как качвате по 30 килограма при бременност?

Ми не беше много трудно да ти кажа  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Сега ми е трудно да ги махна, обаче така съм се надъхала, че няма да се откажа (пу-пу, да не ми мине котка път  Mr. Green )

Мама тединка, вече са те посъветвали за режима какво да почнеш. Ако може да ти кажа нещо друго - според мен много малко се храниш, още повече, че казваш, че ти намалява кърмата. Не е въпроса да се тъпчиш, а да хапваш храни, спомагащи за кърмата. Ако бях на твое място щях да направя всичко възможно да си я увелича и след това да почна едно хранене според режима, но съобразен с това, че кърмиш. Кърмата на този етап е много важна за детенцето ти, а килцата ще ги свалиш, няма страшно, виж колко много сме тук и се борим ли борим, хапвайки си.

В този ред на мисли да ви кажа, че ми се струва, че кърмата ми се увеличи малко, откакто съм на режима.

Сега се връщам да ви доизчета.

А и да се оплача и аз, че днес на обяд приготвих риба - вчера взех замрасено филе от треска 370 гр, размрази се и стана наполовина!!!!!!!1 Възмутена съм, повече замразено филе няма да вземам, хем съм си патила и преди.  ooooh!

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 18:56 от catty m

# 649
  • София
 Crossing Arms Днес май съм с шапка - невидимка.

# 650
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Не си, не си!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз още по-рано исках да ти отговоря, но бях на работа!
Да взема да долетя аз от Варна, че да си поиграя с моята любимка - принцеса ВИКИ!!!  Hug Heart Eyes Mr. Green
Знаех си че ще ме погнете!!!!  Embarassed
Пускана ли е рецепта за омлет в МВ ?? newsm78

Моето мило одеве ми звънна по телефона, за да ми каже, че има новина за мен - ЩЯЛ ДА ЗАПОЧВА ДИЕТАТА МИ!!!!!!! Mr. GreenЧУВСТВАЛ СЕ МНОГО НАДУТ!!!!!!! Mr. Green
Mr. Green

# 651
Майка Зайка Здравей!   bouquet Не се притеснявай аз всеки ден съм с такава................ Joy

Муцка Мерси за поздравите и за вчера*

# 652

Зайка, видях те, ама мойта калпазанка е много голяма, няма да свърши работа.  bouquet

# 653
Майче на зайче, Hugкак да си невидима?Виждам ти красивата принцеса и много и се радвам!

# 654
Заиче,видях те ,но едва ли моят 17 годишен младеж ще свърши работа Simple Smile
Един виц за настроение:  Влюбена двойка в парка седи на пейка и си гука
Момичето казало
-Ох мило,заболя ме пръстчето!
Момчето казало
-Ще го цункам и ще мине!
-Ох мило,сега ме боли крачето...
-Ще цункам ще мине..
И така влюбените се награбили на пейката
На съседната пейка седял старец,който слушал разговорът и попитал
-Абе момко,хемороиди лекуваш ли?

# 655
Може ли тиква през ПЗ дните?  newsm78

# 656
Не може тиква:( Виж тиквички , може до повръщане Simple Smile

# 657
Аз, за не съм невидима, си пускам от време на време снимки с нови придобивки, да си спомните за мен Laughing!
Обаче днес направо ме разбихте!  HugДалече съм от перфектната фигура, но си се фръцкам и така!
Майка Зайка, аз може би ще съм с моята кукла, но ще преценя на момента, понякога спи по това време! Hug

# 658
Заиче,видях те ,но едва ли моят 17 годишен младеж ще свърши работа Simple Smile
Един виц за настроение:  Влюбена двойка в парка седи на пейка и си гука
Момичето казало
-Ох мило,заболя ме пръстчето!
Момчето казало
-Ще го цункам и ще мине!
-Ох мило,сега ме боли крачето...
-Ще цункам ще мине..
И така влюбените се награбили на пейката
На съседната пейка седял старец,който слушал разговорът и попитал
-Абе момко,хемороиди лекуваш ли?

hahaha Joy  - ох, направо ме уби с тоя виц rotfImao
Днес цял ден не съм ви писала, но стриктно ви чета  smile3529 А иначе и аз имам малко минусче - 0,400 кг., но пак е нещо. По-важното е, че вече почнах да виждам разлики във външния си вид  Party
Тединка - аз също кърмех, когат озапочнах Дюкан - от вчера обаче спрях с кърменето - за всеки случай да няма последици за бебка - но ние сме по-големи от вас, а и аз имам здравословни проблеми и лекарствата, които ми се налага да пия няма да ми позволят да продължа с кърменето. Някои майчета карат олекотената фаза и казват, че също свалят - ако искаш да правиш диета - опитай така newsm10 Успех и в кърменето и в отслабването ти пожелавам   bouquet

Fancy N -  newsm51

Бачи -  Two Hearts

За всички празнуващи - весело изкарване и много положителни емоции  smile3525

П.П. аз май днес ще се сдобия най-накрая с триците  newsm44 - и ще си сготвя вече сънуваните кексчета, палачинки, хлебчета и т.н.  #Crazy

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 19:38 от spring

# 659
Цвети, даваи ги и двамата HugТака ми се гушкат мъничета Hug

Общи условия

Активация на акаунт