Стройни снагички с къси полички - това постигаме в Дюканските редички - 72 тема

• 37 954
  • 794
  •   1
Отговори
# 675
МАМС , изпревари ме за секунди JoyВидях пеперудата ,4е е на балкончето и тръгнах да я викам:)
Ти викаи:ВОЛНАААААААА а аз;ПЕПЕРУДООООО

# 676
                          Добър вечер и от мен.Радвам се да ви чета. Hug Hug Hug

Честито на всички празнуващи днес.  bouquet Hug  bouquet
 Честито на всички с минуси.  bouquet
 Кураж на тези,които задържат.  Praynig Praynig Praynig

Да ви разкажа.Днес първи ден на бач.Има гърч,но това не плаши,сърцата наши. Joy
 Обаче,отидох закусила аз на работа,но не си взех нищо от къщи за обяд.Ама нали уж в хранителен магазин ще работя,та си викам,все ще намеря нещо за хапване.Ядец ooooh!.Единственото,което успя да ми се хареса,беше една говежда пастърма Thinking.Еми купих си една опаковка от почти 400 грама,и я опатках. EmbarassedКофти.Излочих след това огромни количества вода и кола-лайт,които усетих как се задържат в мен.Майната му.Утре ще ги изпишкам.За вечеря си направих омлет от белтъци и извара.По късна доба мисля да ям мляко с извара и канела. Embarassed

Отчетох ви се за днес.Ще спя спокойно,че си признах всичко,без бой с тигана на Вещи. Joy hahaha Joy

Снощи вдигнах скендъл на мъжо,заради това ,че не ме подкрепя.И, о, небеса.......Каза,че наистина съм имала нужда от малко поотслабване,и да си диетувам.Нямал да мрънка повече. Twisted EvilЙес. PeaceОще една победа за мен.Обаче имал условие,да не свалям откъм цици.Ееее пиле шарено,казвам,пълно щастие нема. Joy

Туй от мен.Ваша ви любима-БАБА ЦОЦОЛАНА. Joy Joy Joy

МАМС , изпревари ме за секунди JoyВидях пеперудата ,4е е на балкончето и тръгнах да я викам:)

ДЖУФКА мила Hug Hug Hug тук съм ,ама докът си напиша писалото,вие викате вече. hahaha

Волнаааа, къде си мила, казвай как мина първия работен ден  Hug

МАМС душичке  Hug Hug Hug чанч,обаче много ми е яко,че поне съм далеч от моите търтеи.Милата им майчица.... JoyИ те ме чанчат,ама не ми плащат гадините недни.... hahaha

За инфо-работя в хранителен магазин в Цветния квартал.

# 677

Joy  Joy  Joy
Волна, утре да се запасиш с режимности и повече ник'ви пастърми, мастърми  #2gunfire

# 678
HugРадвам се да те видя драги ми Смехурко!

# 679
HugРадвам се да те видя драги ми Смехурко!

И аз бе мили.Много ми липсвате,обаче нали ще работя първа и втора смяна,та все ще има време и за тук. Hug Hug Hug

Волна, утре да се запасиш с режимности и повече ник'ви пастърми, мастърми  #2gunfire

Ще се запася и още как...Нема им ям кирливите салами я.... Joy Joy

# 680
Volna peperudka Казвай къде е магазина и утре ще ти спретна едно кексче за обяд ..........  food002

Абе ,защо никой нищо не казва за новият ми аватар?Не ви ли харесва?

# 681
Volna peperudka Казвай къде е магазина и утре ще ти спретна едно кексче за обяд ..........  food002

Хихихи.Ул."Карамфил" №5.В най-горния край на улицата е.

Абе ,защо никой нищо не казва за новият ми аватар?Не ви ли харесва?

Чудесен е,обаче много бързо се мърдате,и не мога да ви скив хубаво.

# 682
Volna peperudka Казвай къде е магазина и утре ще ти спретна едно кексче за обяд ..........  food002

Хихихи.Ул."Карамфил" №5.В най-горния край на улицата е.

ама да знаеш,че не ме бива много като готвачка........ ooooh!

# 683
Волна ,ако трябва колет да пращам Joy

# 684
Волна,липсваше днес определено!
Стопли ми сърцето с тази баба Цоцолана! Joy

# 685
Пеперудке, добре звучиш, явно първият работен ден не е бил зле  bouquet  bouquetПожелавам ти много приятни емоции на работа и утре кат нас с дисагите манджи през рамо.. Joy Joy

# 686
Волна,липсваше днес определено!
Стопли ми сърцето с тази баба Цоцолана! Joy

Благодаря ви момичета...  Hug Hug HugАз днес и утре некви междинни смени карам,но от събота като вляза в джаза и пак съм тук.

Пеперудке, добре звучиш, явно първият работен ден не е бил зле  bouquet  bouquetПожелавам ти много приятни емоции на работа и утре кат нас с дисагите манджи през рамо.. Joy Joy

Лорчееее Hug Hug наистина се чувствам добре ,като съм на работа.Това седене в къщи ме смазваше.

Волна ,ако трябва колет да пращам Joy

Подаръци приемам всякакви... Hug Hug Hug

# 687
Да ви покажа парче от тортата, която правих - много добре се получи!
...и да дам отчет за днес:
10 часа - 1 Култура с 2 с.л. трици и 1 ябълка
13 часа - китайско зеле с пил. филе, сирене и 1 филия Бонус; парче торта;
20 часа - спагети с Екскуиза и подправки; парче торта
30 минути вело, 2 литра вода, 1 кафе и 1 чай

# 688
  • София
Да ви кажа, големи телепати сме. В Пловдив си говорехме, че Фрактал изчезна, и тя се включи. Чудехме се и с Елена Варненска какво става, ето я и нея.  bouquet Елена  Hug, чакаме правдоподобно обяснение къде се покри ? Добре, поне, че се срамуваш и си се скрила под стола...
Джини, шампионка си ни ти  Hug Hug Hug Ама друго си е с Бонусче, а? И тортата изглежда фантастично.   bouquet
Муцка, Спринг, Злати, Дивана - поздравления за минусите, утре пак !   bouquet

# 689
Радвам се за теб, Пеперудке! Аз пък съм на фаза, когато работата ме убива, ама няма как-като трябват парички, че и тази наша диета не е от най-евтиничките..
Откакто съм на режима започнах да се замислям за храните които ям-може би после дълго време няма да си купувам готови кюфтета, кремвриши и салами...

Общи условия

Активация на акаунт