Леле Дани , то не останало - 07,04
, не усетих кога ти мина бременеенето , а и на партито беше с едно такова малко коренче Мила , не се обвинявай за болестта на Боби , аз като не кърмих въобще - и Ели все е болна - да се бях гръмнала до сега.Но тя започна да боледува , откак тръгна да ясла де

Сега да ви разкажа нещо , което тази сутрин ми разтопи сърцето - Всяка сутрин първо се обличам , гримирвам и дори Ели да е будна , се появявам при нея чак като се приготвя , но тя ме чува , че се моткам из къщи и явно знае какво точно правя , защото тази сутрин чува из коридора - цапа - цапа (боси крачета) и Ели се появява , сграбчила всички принадлежности от нейната тоалетка.слага ги до моите неща и се нарежда до мен с едно червило (в момента аз се червисвах).
Питам я:
- "Ели какво правиш , мамо? - а тя отговаря:
- " Еи сага чевио"
- и си маже устните
После взе друга кутийка и казва - "Ели , маже кем"Много ми стана мило , че си имам още една кокетка у дома.Ставам все по-щастлива и благодаря на Господ че си имам момиче .
Казвам го , защото винаги съм искала момче и когато ми потвърдиха женския пол на 3D , тайно се надявах да са сбъркали , но сега изобщо не съжалявам.Всъщност никога не съм съжалявала , но все пак другия път ще поработим за , момче
а и ето Хъни и останалите се включиха с допълнителни разяснения. С две думи, хубаво е да си го направиш като му дойде времето, но мисля, че трябва да си е в специализиран кабинет за фетална морфология, макар че според моята гинеколожка се виждало и с обикновен видеозон 
мерси за разяснението за антибиотиците,оневини мъжа ми.Просто исках да му мине по бързо.
също досега не е пил антибиотик,ще видим до кога
и ако оставим на страна ,как мъкне вируси ама е страхотен човек-готина дата
Между другото мъжа ми е и супер спокоен човек(пак ще случиш на послушно детенце 
пак са ни налегнали едни семейни проблеми, ама не искам да разказвам, не с нас с мъжа ми, а с техните. И в работата пак ме налегнаха грижи...абе снощи за първи път ви живота си си сипах да пия уиски, по принцип не мога да го пия това, но уцелих някакво 15-годишно, та си гаврътнах едно голямшко...
дойде ми най-сетне коледния подарък от мъж ми