Гоблени-17

• 46 020
  • 498
  •   1
Отговори
# 300
Goody Благодаря ти!  Hug
Сега идва и другият въпрос от къде мога да си купя панама 25 каунт?  Cry   Единственият магазин който познавам и пазарувам има само един вид  панама  Cry

# 301
 Goody,
само 52 цвята е:)
Това е разработка на Анкор от колекцията Maia и схемата е много добра и много лесна за следене.
Песен е да се шие- всичко си се вижда и не е хаотично:)
Да му мислят тези дето шият ХАЕ:)
mimim,
гоблена дето си избрала е доста труден за изпълнение .
Казвайки труден акцентирам най-вече на необходимостта шиещият да има голямо търпение
или голям стимул , за да го довърши:)
Днес гледах панама 25каунт -ужасно ситно е.
Да ставаше въпрос за някое малко гобленче , добре, стискаш зъби, ама в твоята схема има толкова много бодове.
Но кой знае .
Пожелавам ти успех:)

# 302
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Goody Благодаря ти!  Hug
Сега идва и другият въпрос от къде мога да си купя панама 25 каунт?  Cry   Единственият магазин който познавам и пазарувам има само един вид  панама  Cry

Joy Joy е, тук вече да се представи някой друг  Joy Joy аз не съм от там, макар да е вторият ми любим град
хипатия - всичко над 40 е над щенията ми - не, че няма да се преборя, но ще се насилвам  Flutter
кетри - какво не ти харесва  newsm78 аз може и да съм пристрастна, но много обичам такива по-изчистени  Hug

# 303
Наистина имам желание да го ушия, а освен това съм си харесала и друг от тази фирма. Стимул и желание имам в излишък Simple Smile)
Магазина може и да е в София, моят мъж пътува често и ще ми вземе панамата. Също става  и в Пловдив.

# 304
Кетри кое точно е грозотата?  newsm78 Аз такава не видях! Видях много симпатични момченце и момиченце!  Hug

# 305
mimim и аз съм започнала HAED но на българска разграфена панама с гобленов бод.Дори не съм разбрала че трябва да се шие с кръстчета newsm78
ketri на мен ми харесва Heart Eyes

# 306
Наистина имам желание да го ушия, а освен това съм си харесала и друг от тази фирма. Стимул и желание имам в излишък Simple Smile)
Магазина може и да е в София, моят мъж пътува често и ще ми вземе панамата. Също става  и в Пловдив.
магазина на Арт Флоранс (ДМЦ) - от женски пазар, към булевард "Тодор Александров"  от лявата страна
адреса на Арт галерия Флоранс - Хури и Ко ООД  е София бул. Стефан Стамболов №8   newsm78 според Гуги

# 307
Кетри кое точно е грозотата?  newsm78 Аз такава не видях! Видях много симпатични момченце и момиченце!  Hug
И аз не виждам нищо грозно.

# 308
няко търсеше възглавничка с мече - не си спомням картинката  Blush
тук има една, но мечетата са две
http://photofile.name/users/liliandr/2726204/52809598/#mainImageLink

# 309
и на мен ми харесват децата  Hug

# 310
Момичета,извинявам се ако сте показали/уж чета всичко/  newsm78
но някой може ли да помогне с номерата на конците на този гоблен

# 311
 Thinkingне знам как да ви покажа кой простете за невежеството ,а ако ми помогнете с един урок ще ви  Praynig

# 312

Така горе-долу става.
Извинявай за изядените букви ,ама страшно бързам
Но съм  и любопитна да видя за кой гоблен става въпрос Simple Smile

# 313
[img][/im   Хипатия,явно съм малоумна ....не мога да се справя...аз съм си записаласхемата и картинката ,но не ми излиза като линк дори и да почерня и да кликвамв дясно ,уффффффффффффффффф ,че работа а ми е дерт да се науча

# 314
картинките трябва да са качени някъде в нета, така от твоя компютър не става

Общи условия

Активация на акаунт