DSDSuper-Fasching-Star - тема немска 60та

• 15 558
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте Simple Smile
Аз няма да раздавам номинации, защото пропуснах уикенда и не съм много в час с изявите на карнавалистките. Wink

Зима, а тази госпожа има ли някакво обяснение защо не плаща? А и нали щом е приготвен пакета за изпращане й имате адреса и името? Какви са тези "смели" хора да вършат такива мискинлъци след като са си дали данните вече newsm78

# 181
И тук да честитя, че нали не влизам в темата ви, изпуснала съм клюкините от немско.

Вечерница, честита ти бременност. Спокойно мътене , леко раждане, най-красивото и здраво бебе.

# 182
чико, би ли ги иzхвърлила, коа няма шанс да си получиш парите обратно? аz първо бих проверила таzи zа какво ги иска и дали детето и наистина е болно и ще се полzват zа него ... и ако е така и вече съм се минала с парите бих и ги подарила ... може и да нямат комп. в къщи а на раб. място  newsm78 ...

Просто трябва да разберат че не сме благотворителна организация

ДА вярно , че не сме, но не смятам, че някой трябва да раzбира нещо повечЕ от това в което е въzпитан. Е ... да напоследък на хората им дадоха да раzберат, че никой не го е еня живили са или умрели и zдрави ли са или не ... а zа децата иzобщо ...

# 183
Мойн, бих изгледала един въргал сопрано-Дитър-Бил с удоволствие...
Не, че се опитвам да подстрекавам Mr. Green

Ще има ли залагания? И кога започваме?

# 184
  • Primum non nocere !
Зима, съжалявам,че така се е получило.

Преди няколко месеца откликнах на подобна молба, но мацката беше много точна, още на следващия ден парите бяха по сметката ми.Сигурно и вие сте имали подобни случаи.

Жалкото е, че покрай тая госпожа ще "изгорят" и други , на които наистина им се налага подобна услуга.

# 185
чико, би ли ги иzхвърлила, коа няма шанс да си получиш парите обратно? аz първо бих проверила таzи zа какво ги иска и дали детето и наистина е болно и ще се полzват zа него ... и ако е така и вече съм се минала с парите бих и ги подарила ... може и да нямат комп. в къщи а на раб. място  newsm78 ...

Просто трябва да разберат че не сме благотворителна организация

ДА вярно , че не сме, но не смятам, че някой трябва да раzбира нещо повечЕ от това в което е въzпитан. Е ... да напоследък на хората им дадоха да раzберат, че никой не го е еня живили са или умрели и zдрави ли са или не ... а zа децата иzобщо ...
Жабо,аz първо бих отворила профила на таzи госпожа http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=90834;sa=showPosts. Не вярвам майка с 3 деца да си оставя децата,zа да иде в 22часа в интернет клуб.И сутринта в 8 пак да е там.  Wink Аz,ако нямам пари не бих полzвала коzметика на Пенатен и Чико (дори не zанех,че Чико има коzметика  Rolling Eyes ) и при условие,че парите са кнап zа първото или второто ми болно дете не бих направила уми6лено трето...
На мястото на Зима по скоро бих погледнала в темата zа деца с епилепсия,дали някоя друга майка няма да има интерес.
Зиме,пусни си сметката, който би ги подарил да ти преведе парите  Laughing
И беz обидени моля  Stop ,всеки има правото да си каже мнението,а не това,което другите биха чули на драго сърце.

# 186
На мястото на Зима по скоро бих погледнала в темата zа деца с епилепсия,дали някоя друга майка няма да има интерес.
Зиме,пусни си сметката, който би ги подарил да ти преведе парите  Laughing
И беz обидени моля  Stop ,всеки има правото да си каже мнението,а не това,което другите биха чули на драго сърце.
чико, няма обидена жаба  Wink, идеята ти е невероятно доба  Wink

# 187
Радвам се,че не си zасегната.
Между другото майката трябва да си купи нова количка на Бертони и сигурно zа това няма пари zа лекарствата  Peace На такъв човек не бих ги подарила.Иzполzвачи  Twisted Evil ,после Ще се говори zа баламите в ДЕ,дето купуват и подаряват  Close

# 188
Ей, много се ядосвам на такива хора. Ако има проблем с парите, да го беШе каzала де, ама така е много тъпо. Жено, ако 4етеШ тук, zнай, 4е zаради некоректната ти постъпка Ще пострадат други хора в нужда.

И аz имам един проблем. Поръ4ах си неЩо от Амаzон, в понеделник е иzпратено. В4ера май се zвъня на вратата, но бях в маzата и не 4ух (но сега като си помисля, май сме 4ували неЩо и се 4удихме кое е то). В поЩата нямах оба4е иzвестие. Днес пак ниЩо. Отварям страницата на ДХЛ  и какво да видя, в4ера са го носели. Обаждам се на ДХЛ да раzбера на кого са го давали, ами подписът не се 4ете и не пиШе, къде са го оставили, пиШе 4е на мен  ooooh!  Някой да се е блъскал с подобен проблем?  newsm78

# 189
  • Germany
Татянка, на нас ни се случвало, но пише фамилията, на този който е приел пакета - това в повечето случаи е съседката до нас.

# 190
Бонджорно.

Tatjana, а по съседите разпита ли? Да не са го метнали на бабката под вас?

ЗиМа, съжалявам, че така се е получило. Аз също пращах ноември месец лекарства в БГ на непознат човек, но мацето беше точно и остави паричките на майка понеже нямала банкова сметка, дори беше добавила 2 книжки за детето, което направо ми събра очите. Жалко за случилото се! Все пак не прибързвате ли малко-може да и се е случило да е в болница или нещо подобно и за това да не е изпратила парите newsm78

# 191
Татянка, на нас ни се случвало, но пише фамилията, на този който е приел пакета - това в повечето случаи е съседката до нас.

Ами това е, 4е не пиШе  ooooh!  ПиШе 4е аz съм го полу4ила, и един подпис, който не се 4ете  ooooh! 
А тъпите съседи zаЩо не ми се обадиха да ми го дадат?  Twisted Evil

# 192
Да не е бабата, дето живее при вас. Тъй де, в същата къща. Може да са помислили, че си ти.
Нас един съсед 2 седмици ни преследва, да ни даде един пакет.

# 193
Татяна,най_добре се обади в ДХЛ( в интернет има със сигурност номер zа подобни проблеми)и виж какво те Ще ти кажат.Щом е пакет с подпис и не се открие Ще ти го платят.Ние имахме един подобен случай,но бе6е преди 4 год.и не помня какво стана,zаЩото пакета не бе6е директно zа нас.Ние трябва6е да получим пакет,който трябва6е да пратим на друг адрес,някой друг бе6е подписал,че го е получил.Мъжът ми и човекът,който трябва6е да го получи от нас zвъняха и се намери.Аz пък имах един хохЩуул преди 2 год.,който го чаках 1,5 месеца  Twisted EvilГолямо иzдирване падна.
Сърфи,и на мен жената от Бургас бе6е приготвила неЩо,но на мен ми бе6е неудобно да вzема чантичката zа такава услуга и не я вzех.Бе6е много мила.

# 194
zабеляzах, че Монтесори в книгата

http://www.michaelolaf.com/CWcontents.html

при игри от 3 до 6 г. дават пъzели, кубчета ... не видях кукли ... Та може би приятелката на сърфи е чЕла книгата и zатова момиченцето и няма книги ... в смисъл всеки си въzьпитава някак детето, ако тя намира таzи система zа правилна ...

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 12:39 от jabata_dil

Общи условия

Активация на акаунт