Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са преживяванията на други майки по отношение на апетита и наддаването на тегло по време на бременност?
Какви са препоръките и опитът на други майки при избора на шишета, стерилизатори и кърмене?
Какви са преживяванията и опитът на други майки по отношение на бременността и планирането на семейство?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са преживяванията на други майки по отношение на апетита и наддаването на тегло по време на бременност?
Много майки споделят своите преживявания относно апетита и наддаването на тегло по време на бременността. Някои от тях съобщават за значително увеличение на апетита и наддаване, което е повече от очакваното. Една майка се чуди какви бутилки ще са необходими за бебето и се притеснява за наддаването на тегло. Друга майка споделя, че се оплаква от големия си апетит, наддаването на тегло и изразява загриженост относно потенциалните последици. Има обаче и майки, които споделят, че се опитват да контролират апетита си и да ядат по-здравословно, за да ограничат наддаването на тегло.
-
Какви са препоръките и опитът на други майки при избора на шишета, стерилизатори и кърмене?
Майките споделят различни преживявания и съвети относно избора на шишета, стерилизация и кърменето. Една майка препоръчва биберони Chicco с каучукови биберони и стерилизация с вряща вода от бойлер. Друга майка споделя своя опит само с едно шише по време на бременност, без да използва стерилизатор, като предпочита кърменето. По отношение на кърменето някои майки изразяват своите опасения и въпроси относно производството на коластра и избора на адаптирано мляко за бебето си.
-
Какви са преживяванията и опитът на други майки по отношение на бременността и планирането на семейство?
Майките имат различни преживявания и опит по отношение на бременността и планирането на семейство. Някои се ожениха млади и планираха семейства, докато други бяха в дългогодишни връзки преди да вземат решение за бебе след години консултации с лекари. Има майки, които са израснали заедно и са взели решение за семейство след години приятелство и връзка. Всички те споделят различни емоции, преживявания и радости от бременността и планирането на семейство.
-
Какви са историите на хората във форума за запознанства и брак?
-
Какви са мненията за запознанства и брак с по-голяма разлика във възрастта?

а така нямам желание за това от както съм бременна. Но щом трябва, сега ще се чудя какво да готвя.
Хайде успех другата седмица, стискам ти палци да видиш повече от бебчето си тогава!

Дано другия път да успеете!
!
!
Вечер си е най-активна, и освен ритничета вече мога да усещам всяко нейно движение, много е вълнуващо 

От бяс излсъках цялата къща - ми елате ми на гости де!
Всички са поканени! Тъкмо да му одрънкам дебитната карта /да се почувствам принцеска/ и да спретнем едно парти за ужас на лудата съседка според която все с токчета се разхождам в къщи 
И на мен не ми се яде много, много месо, но понеже има много протеини трябва да се яде, също и яйца(може и само белтъците, ако са в по-големи количества). Аз си правя пилешки гърди на скара или тефлонов тиган, защото са най-малко мазни 
Особено един мухльо имаме дето ако ми беше по-наблизо щях да му прегреза гърлото... И само си повтарям че не трябва да се ядосвам заради бебчо ама направо ми иде да избия стената с голи ръце... Преди поне си го изкарвах на "железата" във фитнес залата... ми сега как да освобождавам енергията??? Грррррррр......