БЕБЕТА ЮНИ - 15

• 11 110
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте и от мен - мислех че днес ще имам новини, но се оказа, че бебето е седнало много неподходящо на дупето си, та чак и крачета беше подвило и нищо не се видя. Мъжът ми подметна, че му се привидели "мъдурки" ама щом на докторката нищо не й се видя, той да не приказва много. Май щели да бъдат пак панделки, каза тя, ама... Другата седмица съм на доплер, там апаратът бил с по-добра резолюция и се надяваме тогава да се произнесат. Иначе на мен консултацията ми беше за утре, ама с тези гъби им се явих днес. Много ми се учудиха защо не съм дойдела направо утре, ама с гъби как се трае от петък, че сега и до четвъртък ще чакам резултата...

Днес пак се качих на кантара - още не съм мръднала от +4, как да не се похвали човек.

Ритничетата при нас станаха толкова силни, че вече и други хора можаха да ги усетят - малката, баща й. До миналата седмица си ги усещах само аз, понеже бяха насочени повече към вътрешността ми.

Честито на дипломираните, ей!

# 271
бубачко, честито, магистре! Голяма работа е това, ей! Сега и хубава и доходна работа да си намериш, дето да ти е кеф всяка сутрин да ходиш след нея!

Offioly -  ма заповядай бе кака! Точно след седмица моята свеки отлита и отваряме хана! В менюто са включани здравословни сушени плодове, сурови ядки и разнообразие от плодови чайове Simple Smile
Всички са добре дошли Simple Smile

# 272
Добро утро, добър ден и от мен!

Току що говорих с акушерката и въпреки +5 килата, които съм качила ми каза :"Инче, яж повече моето момиче, не се храниш достатъчно"  Laughing и ми каза да почна да нагъвам месо,  Sick а така нямам желание за това от както съм бременна. Но щом трябва, сега ще се чудя какво да готвя.

Добре дошла tiramisu75, хубаво е да те видим тук!

А на бубачко, много, много поздрави, по случай дипломирането.

Валентина, още ще ни държиш в напрежение явно.  Grinning Хайде успех другата седмица, стискам ти палци да видиш повече от бебчето си тогава!

# 273
Здравейте на всички!
Искам и аз да изкажа изумлението си от бързоскоростното запълване на форумските страници. Не че е лошо, ама много време отнема да се изчете всьо.  А с това време навън днес какво друго да се прави освен да киснеш на компа, така че успях да наваксам.
Да се похваля и аз,че все още съм +4кг и хич нямам вид на бременна.  Всъщност аз вече много искам да имам голям корем, с който да се фукам, но...ще почакам още малко.  Blush
Сетих се да питам нещо, което от известно време ме тормози. Имам си коте в къщи - много пухкаво и сладко, и аз много го обичам, но голяма част от познатите ми все ме питат кога ще го разкарам и къде ще го дяна. Хич даже нямам намерение да го разкарвам. Вие имате ли подобен проблем и какво е вашето мнение - могат ли коте и бебе да съжителстват в разбирателство  Thinking

# 274
tiramisu75 добре дошла!  Hug

Валентина и моята бебка беше седнала със скръстени крака и си мислех, че няма как да я видим, обаче се оказа, че с този 4Д апарат можело да се гледа и от други перспективи, та докторът я погледна някакси изотдолу и така я видя, че е момиченце  Mr. Green Видяха й се дупето и стъпалата на крачетата и нямаше как да се скрие този път hahaha Дано другия път да успеете! Praynig

# 275
Честито на Бубачко и добре дошла на tiramisu   bouquet!

И мен ме чакат още няколко изпита и после защита на магистърска теза, но май сега ще се разправя само с 1-2 изпита, а останалите - на есен и зимата - дипломирането...  newsm78
Не знам, нещо се чувствам съвесм изкуфяла - аз дето преди така съсредоточено си учех... Ама сега пусто съвсем други неща са ми в главата  Laughing  baby_neutral!

Отивам да ви гледам снимчиците от срещата  Hug

# 276
tanita_83 Честито ритниче!  Joy 
Мойта беба вече редовно си рита и през деня, дори като седя и съм притиснала корема си, тя ме побутва да се поизправя малко  Flutter Вечер си е най-активна, и освен ритничета вече мога да усещам всяко нейно движение, много е вълнуващо  Heart Eyes

За кг-те, аз съм +5 и вече имам приличен корем, особено вечер бебка + храната ме правят да изглеждам към 6-7 месец  newsm03

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 12:55 от mimchence

# 277
Здравейте мамчета   love001

Никак не съм се губила, просто кат всяка уважаваща себе си селянка зачезвам на село почивните дни... Седя на чист кислоороден въздух, редя пъзели, подфърлям кифтета на скарата и кълцам зеленце... Докато изгоня паяците и разбера защо проклетия скъп хладилник се вмириса /една жабка е решила да завърши житейският си път в него/ неусетно минаха почивните дни... Докъто излезя на сутрешна разходка, докато си изстържа калта от обувките и то стана неделя вечер... Вдигнах един скандал на МЪЖ щот се изказа ,че ме бил гледал като принцеса Shocked сигур Пепеляшка е искал да каже, той се изказа в стил "пепелянка" ... Наревах се и го пратиф при майка му да си му се радва... Sad От бяс излсъках цялата къща - ми елате ми на гости де!   Crossing Arms Всички са поканени! Тъкмо да му одрънкам дебитната карта /да се почувствам принцеска/ и да спретнем едно парти за ужас на лудата съседка според която все с токчета се разхождам в къщи  Crazy

А като родя и като ме заточат на чист въздух ще си посея магданоз... В сандъче на прозореца  Sad
Като кюфте с две клечки за зъби в г..а съм Sad
За килограмите - 67,5 - това е + 12,5 кг  Close

# 278
  • Miami

Току що говорих с акушерката и въпреки +5 килата, които съм качила ми каза :"Инче, яж повече моето момиче, не се храниш достатъчно"  Laughing и ми каза да почна да нагъвам месо,  Sick а така нямам желание за това от както съм бременна. Но щом трябва, сега ще се чудя какво да готвя.

In4oka, на какво основание акушерката прецени, че не ядеш достатъчно newsm78 Да не би бебето да не отговаря по размери и кг на възрастта си??? Или просто не й се виждаш достатъчно надебеляла Wink И на мен не ми се яде много, много месо, но понеже има много протеини трябва да се яде, също и яйца(може и само белтъците, ако са в по-големи количества). Аз си правя пилешки гърди на скара или тефлонов тиган, защото са най-малко мазни  Peace
tiramisu75 добре дошла при нас   bouquet

# 279
Здравейте и от мен. Два дена ме нямаше във интернет и вече мн сте напреднали.
Добре дошла на tiramisu75.
А относно котетата по време на бременност съм чувала че не е безопасно но не им вярмам. Аз имам куче в къщи и не съм го пращала никъде докато бях пбременна и после с малкия докато порасне. И сега двамата са първи дружки. Така че не сепритеснявай а  само вътрешно е обезпаразитявай с хапчета да не се прехвърли тения върху теб.
Иначе времето в бургас е ужасно. Sickна работа депресиращо и така.

# 280
Записах си час за утре в 18,00 часа и нямам търпение да разбера пола на бебето и колко съм надебеляла. от март месец започвам гимнастика. Иначе няма сваляне. Embarassed

# 281
Страхотни сте Софийски мамчета!!!   bouquet Радвам се че сте си изкарали хубаво!

Мен днес ме гонят бесовете на работа  #2gunfire Rage Особено един мухльо имаме дето ако ми беше по-наблизо щях да му прегреза гърлото... И само си повтарям че не трябва да се ядосвам заради бебчо ама направо ми иде да избия стената с голи ръце... Преди поне си го изкарвах на "железата" във фитнес залата... ми сега как да освобождавам енергията??? Грррррррр......

Бубачко честито дипломиране!!! Много е хубаво като най-накрая осъзнаеш че си приключил с учението!!! Ако не смяташ да ставаш и доктор де... примерно...  umnikuu

tiramisu75 добре дошла при нас! Радвам се че Варненсия отбор продължаваме да нарастваме (  това значи и като количество и като качество  hahaha preggo

# 282
Честито дипломиране на Бубачко.
 Добре дошла  Tiramisu  
Да кажа и аз за котките ,точно един месец преди да забременея си купих персийско котенце.Много сладичко.И стана така че колкото и да не ми се искаше го подарих на майками.Котките може да имат токсоплазмоза.Мойта беше ваксинирана и здрава.Ама какво да се прави ,нали трябва да бременея спокойно.
Да ви се похваля, днес направих първата бебешка покупка-розова шапчица.От утре почвам по сериозно да пазаря.На мен не ми се вижда рано, малко по малко, по малко, и така до 9 месец.Хем да не се натоварвам финансово.
Приятна работна седмица на всички работещи.

# 283
Ами, Кори, хемоглобина ми е мнооооооого нисък, иначе бебето се развива добре, но е вярно, че не ям месо. Гледам да ям повече картофи, царевици и тестено, всякакви такива простотии. Жената явно искаше да каже, че не се храня пълноценно. Така че сега ще напълня хладилника с трупове  Laughing, прощавайте за черния хумор! А така ми се повдига от месо, евентуално пилешко мога да ям, ама то не върши работа, трябва да се натоваря с телешко преди всичко.
ivelina80, да не забравиш да се похвалиш утре!

zlob4o, много пъти сме разнищвали най-подробно темата за токсоплазмозата и котките в предишните теми. Пусни търсачка и ще видиш всичко, което те интересува. И най-вече един съвет от токсиколог няма да ти е излишен.

# 284
  • София
ееее момичета вие ме разбихте. аз уикендите не ви чета. достаттъчно е че през седмицата съм по цял ден пред компа и уикендите си почивам.
ако знаех за срещата с радост щях да дойда. обаче гледайте какво е станало-
аз вчера бях в Дивака към 14.00, и седях при непушачите. ама що не съм ви видяла.........
както и да е. айде следващият път ако разбера по навреме ще се джойна и аз към вас.

Общи условия

Активация на акаунт