ОКТОМВРИИСКИ БЕБОЦИ 2008

• 15 476
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
моите изпити са чак юли... не знам как ще се справя, ноооо нямам избор...исках много да си имаме бебче, както и той...даже мислихме по-рано да стане, да се роди август Simple Smile
но то си избра октомври, така че:)
след доктора ще разказваш... аз нали сам малко куку и сега не смея на никой да кажа, щото са ме наплашили, че до 3-ти месец не било сигурно и не се знаело и....
затова засега знаем само ние с таткото...роднините и приятелите ги държим в неведение...
е разбира се изключвам вас другите бъдещи мами, вие сте първите след мен Simple Smile защото нали таткото пръв погледна теста и рече и отсече Wink
чао и лека вечер от мен...аз готвя сега и ще ходя да си вардя чушките, че за пръв път ги правя с яйца и сирене Simple Smile

# 46
Днес бях на преглед и ми казаха, че още не се е закрепила моята точка и трябва много да се паза. След 10-15 дена пак ще ходя  Hug

# 47
Аз утре ще ходя на преглед newsm10Стискайте палци

# 48
Lidia555  след колко дневно закъснение отиде на доктор? Зачудих се дали и на мен няма да кажат да изчакам още някоко дни  newsm78
salem дано всичко е наред и после да кажеш как е минало newsm10
Elichka_mama ние също не сме казали на никого,освен на моите родители.Искаме първо да мине прегледа и след това ще кажем на родителите на мъжът ми а и може би на най-близките ни приятели.Другите ще почакат LaughingНадявам се чушките да са били вкусни   chef Laughing

# 49
Здравейте Laughing
 Едвам се добрах да компа ,моето зверче не ме пуска да седна Mr. Green
 На мен докторите ми ми казаха след 10 дневно закъснение да отида.
  Lidia555 хайде другият преглед вече всичко да си е на мястото и точицата да се е хванала здраво Peace
 Радвам се и за новите мами  bouquet
 за казването аз няма да остискам до 3ти месец Rolling Eyes И предният път мислех да не казваме,но нямаше как,излязох болничен и още след прегледа казахме на бабите.
 Мамчета на октомврийчета 2007г знам какво е спомена Winkи аз миналата година с нетърпение чаках августинките,да им надниквам в темичката Whistling
  salem стискам палци Hug

# 50
Здравейте момичета  Hug

И аз съм от миналогодишните октомврийки, но не се стърпях и много искам да ви поздравя и да ви пожелая няколко неща - първо да сте здрави и да ви е много лека бременността, за да можете да се насладите изцяло на този прекрасен период, на второ място много да се забавлявате тук във форума и да знаете, че се създават страхотни приятелства бъдете убедени, че никой няма да ви разбира по-добре през какво преминавате, освен съфорумките и накрая, но всъщност най-важното, леко раждане и здрави бебчета наесен!!!

Виждам, че  Heart Eyes Октомври 07  Heart Eyes ви е посетил и ви е казал, но и аз да повторя - ВИНАГИ СТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ В НАШИТЕ ТЕМИЧКИ ЗА ВЪПРОСИ, СЪВЕТИ И КАКВОТО ТАМ СЕ СЕТИТЕ - НИЕ СМЕ НАСРЕЩА  Hug Hug Hug

Салем - стискам ти палци, стана ми много мило за теб, защото и моят термин беше на 05.10 - ех спомени... Party

Е това е от мен - УСПЕХ   bouquet

# 51
 newsm10Преслава ,мерси за пожеланията.Имам едно въпросче-Кога  се ходи за пръв път на дктор.мислех днес,но ми казаха че е раноЯ майчетата с опит да кажат.

# 52
  • Стара Загора
newsm10Преслава ,мерси за пожеланията.Имам едно въпросче-Кога  се ходи за пръв път на дктор.мислех днес,но ми казаха че е раноЯ майчетата с опит да кажат.
На 7-10 ден от закъснението.
Привет от една мама на октомврийско септемврийче bowuu Терминът ми беше 4.10.2006г. на палавника излезе 12 дена по рано.
Леко бременее.

# 53
Здравейте момичета
salem незнам за теб, но на мен постоянно ми се спи, стискам ти палци всичко да е наред  Praynig
Енигма аз ходих на 10 ден закъснение и се видя плодния сак, но не беше закрепен за матката. Моята лекарка каза да отида след 10-15 дни и до тогава трябва да се е закрепила запетайката вече. На теб кой ден ти е  Heart Eyes

# 54
Честито на всички бъдещи майки!  bouquet
 И аз не се сдържах да ви поздравя,аз също съм от октомврийските майки и днес моята калпазанка става на 4 месеца.
 За болките не се притеснявайте и аз ги имах Peace,а за ранното заспиване и за мен тогава беше изненада.Вечер си лягах в 7.30ч. Shocked,спях по автобусите и т.н.Но всичко отшумява след третия месец Hug
  Успех на всички вас и знайте,че няма нищо по-прекрасно от това да бъдеш мама!

# 55
Здравейте!
Аз снощи бях на първи преглед и при мен се оказа, че е рано - чичо доктор каза след 10 дни - така че на 14.02.се надявам да си видим точката!

# 56
Здравейте! Като гледам май всички сме бая нетърпеливи и бързаме за доктор,а то се оказва, че е раничко  Laughing
Lidia555 на мен утре, когато съм  на преглед ми е 9-ти ден от закъснението и като гледам май ще се настроя,че може да ме върнат за по-натам Sad - ама дано поне нещо се види  Praynig
Искам да ви питам дали е рано още за прилошаване,повдигане и разни подобни "бременни" симптоми или при някой може да има сега,при други по-късно? newsm78. Зачудих се защото освен напрегнатите гърди и бързото заспиване друго нищо ми няма.

# 57
ЕнигмаНа мен с първата бременост не ми ставаше лошо.Само като започнах витамините от тях малко ми се гадеше.
 Ох,и аз си мисля дали не е раничко за преглед,но пък нямам търпение да разбера как е положението Wink
 Със спането все още се държа,но лягам колкото е възможно по раничко Laughing

# 58
привет моми4ета,
виждам 4е си задавате много вапроси и аз като бив6а и баде6та октомврийка мога да споделя не6то,
примерно 4е всеки ли4но 4увства промените, аз например не понасям никакви миризми о6те от цамото на4ало, след това по4на гаденето, спе6ното ходене в тоалетната и това о6те преди да знаех сас сигурност 4е сам бремена.
Плодният сак и плодат по принцип могат  да се видят кам 4етвартата гестационна седмица тоест 2 седмици след закаснението а на лекар винаги може да се отиде.
тук се прави 1ва пална ехографиа в 12та седмица а междувременно се пускат кравни анализи за вси4ки вирусни инфекции като сифилис, спин, рубеола, токсоплазмоза както и за захар, белтаци и т.н.
пазете се това е наи-важното, целувки от нас.

# 59
Кога ще почнете да се мажете против стрии и с какво?Аз още съм само на лосион за тяло.

Общи условия

Активация на акаунт