ОКТОМВРИИСКИ БЕБОЦИ 2008

• 15 477
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
Енигма и аз съм така, все още нищо не чувствам, само голям сън ме гони. Предполагам, че като се захване за матката ще се почне със симптомите Crazy
salem и аз това се чудя, но май още е раничко  newsm78

# 61
И аз се присъединявам към вас, все още няма нищо освен леките придърпвания ниско долу, и гърдите, но при допир, около тях като че ли повече, иначе мен какъв глад ме гони....още нямам позиви за сън, но...всичко с времето си предполагам! За лосиони не съм в течение и това като му дойде времето Hug

Последна редакция: вт, 05 фев 2008, 16:15 от ssissi

# 62
Когато дойдат симптомите - тогава  Heart Eyes  ssissi аз точно от това се притеснявам да не ме натисне някой як апетит,че и без това съм малко трътлеста,а и нали не е хубаво да се качват много килограми... всичко друго ще търпя,нали е в името на нещо прекрасно Grinning А за мазилата и аз се чудех кога ли се почва с тях и мисля,след като доктора потвърди, че всичко е наред да почна да се мацам - незнам точно при мен дали ще помогне,но поне няма да навреди Crazy обаче някой трябва да каже с какво  Wink
elli78 понеже и аз искам да знам как е положението,та записах първия възможен час,пък ще видим  Hug

# 63
Радвам се за вас бременни октомврийки Hug Надявам се че приемате поздравления от януарки 2008 Laughing
И аз като доскора бременна мама ви желая много красиви моменти до октомври и още по след това, ще ви чета от време на време, че може и с някой съвет да ви подосаждам.Айде и да ви се напълни темичката Hug

# 64
Здрасти пак и сори, ама да ви кажа аз с кво се мазах - едно евтиничко кремче на Регал (Силует - против стрии). Не бях много редовна, та не знам дали е от него, но сега нямам никакви стрии, пък уж съм дърто парче  newsm78
Ох, много ми е кеф да чета как се вълнувате... И не се сдържам да драсна някой ред. Айде успех на прегледите!  Hug

# 65
Здравейте,бъдещи мамчета!
 Напоследък нямах време да влизам честичко в сайта и да се включа в разговора,но тази вечер прочетох всяко мнение най-подробно.
 Моя приятелка по време на бременността си се мажеше още откакто започна да качва килограми с Антицелулитен крем заличаващ стрите на AVON Cosmetics.Сподели с мен,че и се е отразил много добре и сега няма следа от цепната кожа.
 Аз също започнах да го ползвам,понеже съм качила за 4 седмици 4кг.Не знам дали е от това,че отказах цигарите,но ме гони вълчи глад и страшен апетит.Спи ми се за световно.Ниско долу в корема имам придърпвания и станах жител на тоалетната.Кой какво прави-аз през 1час съм в тоалетната.

# 66
mari_rus приемаме поздрави от всички и благодарим за пожеланията   bouquet
Tristia - Гинка драскай си колкото реда искаш - на мен,а и съм сигурна ,че и на другите момичета, ни е приятно вече миналите по този път да се включвате и помагате  Hug
Момичета лека и спокойна нощ от мен. До утре и да видим дали ще има какво да разказвам Heart Eyes  bouquet

# 67
Честито на всички!!!   bouquet

И аз съм от миналогодишните октомврийки. Пожелавам ви лека бременност!

Само да кажа, че кожата е хубаво да се маже с олио/например бебешко/ или нещо такова, за да бъде кожата еластична. Така, че според мен може и без скъпи мазила, още повече, че си е до тип кожа - някои и без да се мажат нямат проблеми, и обратното.

Хайде успех!

# 68
За мазането и аз съм на мнение,че не е нужно скъпи мазила да се ползват.Всичко си е до кожата.Аз се мазах с бебешко олио и то не особено редовно и нямам нищо по себе си,а други мами се бяха заредили със маркови мазила против стрии,но и те не помогнаха.

# 69
  • Ловеч
Момичета как толкова лесно отказахте цигарите, при мен е ужас. Надявам се, че след като отида на доктор в четвъртък ще ги спра от раз.
А за мазането мислех да си купя крем против стрии, но все пак ще пробвам първо с бебешко олио.

# 70
Здравейте и аз съм от миналите октомврийки  Hug
Първо искам да ви пожелая на всички лека бременност и леко раждане после, а октомври месец най хубавия подарък които можете да получите през живота си   love001
Искам да ви кажа за болките, че и аз ги имах питах лекаря си каза че е нормално първите 2-3 месеца. Относно спането какво да ви кажа бях като спящата красавица до 4 месец се спеех, а относно прегледа термина ми беше на 9.10 аз отидох на 15 февруари и казаха, че всичко е наред и  че си имам малка точица. Сега си имам малка Принцеса.
Целувам ви всички    love001  Hug и както са казали и другите момичета тук като сте заедно ще ви е много по леко. Аз изкарах бременността с доста премеждия, и винаги съм намирала подкрепа при октомврийките за което съм им много благодарна   bouquet

# 71
здравейте момичета!
  Днес имам рожден ден и ще се радвам да го споделя с вас Grinning

Ето и малка почерпчица Mr. Green

# 72
  • Ловеч
здравейте момичета!
  Днес имам рожден ден и ще се радвам да го споделя с вас Grinning

Ето и малка почерпчица Mr. Green

ЧРД! Да си жива и здрава и много късмет! Весело отпразнуване  Grinning

# 73
4естит рожден ден елли и наи-хубави пожелания, много здраве 6тастие и прекрасно поколение през октомври!!!
целувки.

# 74
elli78 - Честит Рожден Ден и от мен! Бъди жива и здрава и много щастлива! Hug Всичко най-прекрасно ти желая и мноооого целувки!
Благодарим за почерпката, но трябва и да се скитасваме Blush Grinning  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт