Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 934
  • 563
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, и честита нова тема!!!  Hug Нека в нея само хубави неща да се пишат!
Честит рожден ден ,Мери! Да си жива ,здрава и много щастлива!

Браво на бебе Дари  Peace Само така да папка и да расте!
Ники стискай кълки още малко и ще черпим другия месец за рибките.Щерка ми на 3.03  става на 14 години.
Весе и за теб се отнася . Още малко и да ни зарадваш с хубави новини  Peace
Много гуш от  нас и слънчево настроение за вас   Hug Hug  bouquet

# 31
мерри, честит рожден ден на патерица  Hug Пожелавам ти здраве, усмивки и сбъднати мечти!
сладка мама, радвам се за Дари, все така добре да папка и да расте! Грамчетата изведнъж ще почнат да се качват, ще видиш!
шушу, послушай го лекаря  Peace
Много сте хубави всички, приятна среща ще да е била... Липсва само лъчезарната усмивка на рони  Hug
Ники, въобще да не си се оплакала, че ти е малък корема  Wink На снимките изглежда по голям от на Весето  Laughing
Аз ще бъда в София през март или април като роди моята приятелка и се надявам да се организираме и да ви видя  Heart Eyes
Елинце, много искам да се видим! Ако времето се задържи такова хубаво може и по скоро да е  Heart Eyes Ти сигурно имаш страшно много работа в тоя период, ама трябва и да почиваш по малко  Wink
Дари, готин е Филип! Май добре си похапва  Grinning И прилича на таткото, а?  Rolling Eyes
ани-бани аз имам едно файлче, в което съм си записвала какво кога давам на Вики. Всички ми се подиграваха, че съм се вманиачавала, обаче аз си пишеш щото просто не помнех какво е яла предния ден  Embarassed Ако искаш ще ти го пратя  Wink Иначе като за начало може да продължиш с тиква примерно....
Поздрави на всички и приятен уикенд  Hug Hug Hug

# 32
  • Виена
Ей, това наш`то модка голям поет, голямо чудо! Да не се зададе Трифон Зарезан, `начи  Mr. Green
Да живей винцИтУ!!!   Drunk
Мери, честит рожден ден, миличка! Пожелавам ти пиянство от щастие и любов! Ама че на хубав ден си се родила!!!

Съжалявам, че чак сега се включвам, но така и вчера не стигнах до темката  Crazy
Альо, бременните, много сте красиви! Да ви изпапка човек шкембаците! Ма що не направихте една снимка в изправено положение да ви се нарадваме на коремчетата, че то за Веселата и Ники време не остана вече... След "заканата" на Рони за Веселчето вече нямам надежда да я видя бременна. Явно неделята е избраният ден  Mr. Green Да видим...  eat Е поне Ралунчо ще има възможността да ни се показва и в по-летни варианти на бременеене  Mr. Green Класната, душата ми вече жадува да те видя наживо!  Heart Eyes Ламич, ти кърмиш ли още? Що ми се виждаш толко стопена?  Не е честно аз да продължавам да съм такова прасе пък!  Crossing Arms Рони ми липсва на тези снимки!
Дари, целувки за бузанкото! Много сладък пухчо! На последната снимки ми прилича на тебе като че ли...  Laughing
Радвам се за сладкото бебе Дари! Браво на момичето! Знае детето формулата, за да отиде по-бързо в мамините прегръдки! Чакам с нетърпение да ни зарадва новината, че вече си е у дома!
Ади78Hug
Ани, аз все още не съм захранила. На практика майчиното мляко е абсолютно достатъчно като храна на детето до 2 години. Не че ще чакам дотогава, но реших да поотложа още малко с другата храна. Все пак съм се информирала и мога да ти драсна нещо по въпроса... Тук дават за регулиране на изхождането тиквичка (картофите и морковите запичат!) и тиква за разхлабване (по тия земи на тиквата й викат "зеленчук"  Crazy ). Тиквичката се сварява с малко вода или най-добре на пара като преди това й се отстранява вътрешността, където са семките. Тя се води за най-неутралния зеленчук и принципно с него препоръчват да се захранва. Аз най-вероятно така ще захраня. А голямата тиква можеш да я правиш в комбинация с други зеленчуци. Бебетата май харесват такъв бъркоч  Crazy Но тук има доста хубави пюрета. Комбинациите са много интересни и спокойно стават за вкарване на нов продукт. Ако ти е интересно като идея за съчетаване, да ти пусна инфо на лична да не досаждаме на аудиторията с темата  Flutter
А искам най-официално да се ожаля, че другарката Аничка някой път ще ме умори от смях... Така съм се заливала с това "ЧРД МВР"  Joy Joy Joy
Милинки, има шанс средата на май да се разходим до България за малко... Стискайте палци татко ни да е съгласен. Днес ще го бомбандирам с молби и аргументация  Mr. Green Ако стане, да се готвят софийската и пловдивската групи за церемония по виждането   bowuu
Не знам кой ме изтърпя докрая! Но ви цункам и прегръщам силно!  Hug Hug Hug

# 33
  • Виена
Шерчето ме изпреварила и аз като една плагиатка след нея... Простете, моля!  Flutter

# 34
Е, следващия път ще присъства и моята конска усмивка.  newsm08
Чакам аз за Дарето как-какво става.  Heart Eyes Днес се възползвах от големия християнски празник и запалих свещичка за нейно здраве и ошишкване.  Heart Eyes
mcheuzHug Hug Hug Ей така - без причина. Но пък се надявам пролетта да имаме честта да се срещнем на открито и да се запознаем най-накрая. И с Аги да успеем да се засечем пак така навън.  Heart Eyes
Шерче, права си. И аз така обЕснявам - че Весето е отпуснала по-малка хралупка на Левента-принц, отколкото Ники на мис Прекрасна.  Grinning
Ренче, кажи какви да ги вършим ние, за да може татко му на Филипе да бъде скършен за идване до родните места.

Ади, дано скоро бъдеш една щастлива мама-жена с малко тъжни очи.  Hug

# 35
Хихихи ама много ми е драго да прочета, че някой мисля, че къщата за временно пребиваване на дребния не е огромна Grinning. Никчо, ти му мисли  Heart Eyes.
Мацки, просто тумбаците ни са съвсем различни и вероятно оттам така ви се струва.

Гледам все приятни срещи се заформят - ще чакам с нетърпение. Рени, ШерчеHeart Eyes.

Браво на сладкото малко момиченце. Днес мама да ни донесе още по-хубави новини и нови снимки Hug.

Дари, много пораснал този сладък мъж - пу пу  Heart Eyes.

Ади 78Hug.

Приближаваме се вече към неделята - ха да видим тази ли ще бъде или другата. Ронката си ми е другарче, нЕма да я предавам я Mr. Green

# 36
  • Виена
Мацки, понеже тая вечер идва брат ми и не знам как ще мога да посядвам зад компа през идната седмица, моля някой, който ми знае тел., да пусне един смс с информация около очакваното от всички ни събитие на месеца с автор Веселчето! Да не взема да пропусна деня, че направо ще се пръсна от яд! Рончо, атаката се почна  Wink ! Вече съобщих за прИмоцията на билетите и се надявам Краси да склони. Той има много работа през май, ма аз и без него мога да пътувам. Само да го навия  Praynig

# 37
  • Sofia
На всички ви - отново привет и от мен  Hug  Hug  Hug

За сладка мама специално:

На 22-ри януари бях на един много важен рожден ден. РД на Ники. Стана на 1 годинка момченцето златно и сладко! Дете на моя много близка и добра приятелка. Родено едва 38 см и 1050 грама. В последния ден на седмия месец. Извадено чрез секцио заради остра прееклампсия на майка му. Беше в кувьоз над 2 месеца, трудно и бавно наддаваше, но сега е съвсем добре!  Grinning

В момента вече е 69 см, 8 кг! Толкова усмихнато и жизнено момченце. Такова щастие е за родителите си! И за всички нас, които го познаваме...

Сигурна съм, че другата година по това време ще празнувате с твоята щерчица и отдавна ще си забравила сегашните тревоги... от сърце ти желая всичко най-най-хубаво!  Heart Eyes

# 38
Весеее, тук ли си, мила? Как е положението?  Wink
Тумбаците вероятно са ви различни ама на снимката така изглежда  Grinning То, корема не е много показателен. И аз накрая бая голям корем имах ама бебето малко се роди...
vihrogonche  Heart Eyes Hug
Ренка, ползвай всички начини и средства да го убедиш твоя мъж за пътуването Wink За заслабването да ти кажа... Наистина като спреш кърменето става работата... ама като си имаш кърма, грехота е..../ не ме питай какъв кошмар изживяваме с това АМ, борба, гонитба с шишето  ooooh!, направо съм стресирана в туй отношение.... / На мен ми намаля драстично към 9тия месец като почина братовчедка ми и до към 10тия вече бяхме приключили. И за 2-3 месеца ги свалих тия пусти 2-3 кг, които мъчих толкова месеци... А пък първите няколко килца свалих като ми дойде цикъла, към 7мия месец след раждането... Нищо специално не съм правила да ги свалям, от само себе си... Сега ще кажеш че 2-3 кг са нищо, но за мен са доста, щото съм дребосък  Grinning
Ох, аз един ужасен сън сънувах тая нощ и нещо ми е едно такова свито....
Моята бебка заспа по никое време /уморява се маймунката малка с това ходене  Laughing/ и аз може да си пиша до ехееее.... ама днес кой ли ще ми отговори  Rolling Eyes
Искам само да питам за Аги? Предполагам някой знае защо отсъства. Надявам се че всичко е наред! Нещо съм се размислила за нея...
Хайде приятна неделя   bouquet

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 11:19 от cher

# 39
Аз затова казах,че не искам да слагам тая снимка-щото съм ужасно разплута на нея. Обаче и в интерес на истината, откак доктора ми каза,че ми е малък корема, той нещо взе и се уплаши и в момента ми се струва доста добър размер. И за разлика от миналия път е станал много смешно кръгъл. Вчера го снимах,ама да видим кога ще намеря време да кача снимки. Писна ми вече всяка събота и неделя на обекта, в това хубаво време искам на разходка/ не че мога да ходя много/
 И Берни ми се губи напоследък newsm78

# 40
Тук съм. Положението е съвсем нормално, нищо не ме кара да мисля, че събитието ще е тая неделя.  Simple Smile Сега малко ще поготвя, после с мама на разходка и по-късничко пак ще ви нагледам. Да дам отчет, че да не ме мислите като ме няма.  Heart Eyes

# 41
ДУбре, няма да ти се обаждам.  Laughing Приятна разходка, Веселушке-мила дружке.  Heart Eyes
vihrogoncheHug
Ники, то правенето на ремонти е приятна дейност.  Laughing
Рени, купи ли вече майски билети?  Laughing

# 42
И Берни ми се губи напоследък newsm78
Тук съм.Чета ви ,но тия дни нямах време да пиша.Марти ми беше малко болничък и почти не съм спала.Слава богу вече е добре и сега пак ще се вясвам по-често.
А,и си имаме вече два зъба отдолу  Grinning
Дайте идеи моля какви витамини да си взема,че нещо все по-често се чувствам като парцал.Нещо май ми се събра повечко умора,а и това променливо време просто ме разбива.

# 43
  • морето и сините вълни :)
Шерче ще ми я изпратиш ли моля те Peace
anita_go@mail.bg
тенкююю предварително Hug

# 44
Ехооо къде сте всички? Минавам да ви пожелая приятна, успешна и усмихната седмица.  Hug Аз съм си 2в1 и се чувствам съвсем нормално.

Общи условия

Активация на акаунт