Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 973
  • 563
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Да е жив и здрав малкият Божидар!
Да расте палаво и щастливо дете за радост на мама и татко!

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 17:34 от Lilibon

# 406
Честит син Божидар, на мама Веси и тати Емо, да им е жив и здрав и много, много да ги радва!

# 407
ЧЕСТИТО!!! великолепна новина!

Весе и Емо, да ви е честито! Нека малкият прекрасен Божидар да расте красив, умен, усмихнат, здрав и да има късмет!

# 408
Весенце, Емо! Да ви е е честита най-прекрасната новина! Да е жив и здрав мъничкият принц Божидар! Желая му всичкото щастие на света и покрай красивото си име да бъде винаги закрилян от Бога! На мама - бързо възстановяване, а на тати - наздраве!!![/color]
Само да кажа, че преди малко се чух с Весето и ми звучеше доста свежарски. А тя каза, че е защото още не е станала от леглото и да видим как ще е като стане, ама ние си знаем - тя е силно маменце!

Ех, ама как ми е хубаво бе, хора!!!!!

# 409
Още са ми насълзени очичките от стихотворното съобщаване на щастливата вест от Емо, хем Ритка отдавна да ми се обади да ми каже хубавата новина! Да е жив и здрав малкия-голям мъж Божидар, да носи много радост на мама и тате и да бъдете много щастливи тримката, а след някоя и друга годинка и повече от трима:))
 А пък като му чух името от Рита- ако бебка беше бебчо, това именце бяхме избрали. Още повече се развълнувах:) Пожелавам на Весето бързо да се възстановява, че сигурно раждането на това голямо бебе не е било хич лесно...

За мен да кажа- след картофа тая сутрин все едно вчера нищо не е било. Сега се развих и видях, че глезена ми е леко посинял, обаче цял ден съм на крак и се чувствам перфектно.
 Доволна съм и от лекарския маратон тая сутрин. Според д-рката по ЗК бебка отговаряла на 38 г.с. и била към 2800-3000, което според мен е доста, Ники каза,че тя вижда нещата по-големи,понеже е с големи лупи на очичките. Беше много внимателна, даде ми обменна карта и направление, взе ми секрет за микробиология и ми даде направление за кръв и урина. Правихме и запис- бебка беше дълбоко възмутена и през цялото време риташе по апаратурата и се опитваше да й избяга. Абе пълна програма.
 После отидох в МД. Срещнахме се с д-р Дяволов, който ще ме оперира, Д-р Марков му разказа подробно моя случай, гледаха ни на ехограф и бебка и според тоя ехограф си върви добре, може би не чак 38 г.с., но си е в норма. Доплерът ни е добър. Ако нещата вървят по план, на 4.03 влизам в МД, за да "мътя" цитирам. КОга ще ме режат ще се реши по-нататък. И днес за първи път чух от д-ра "знаеш ли, че май ти е пораснал корема"Simple Smile)) което ме направи много щастлива:)

# 410
ЧЕСТИТО НА МАМА  ВЕСЕ И НА ТАТИ ЕМО  ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МОЛКИЯ   БОЖИ  ДАР  -  БОЖИДАР И МНОГО ДА ВИ РАДВА

Толкова хубаво му стана разплаках се................

# 411
И днес за първи път чух от д-ра "знаеш ли, че май ти е пораснал корема"Simple Smile)) което ме направи много щастлива:)

А значи е забелязал най-накрая. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Зоренце,
отдева така се бях развълнувала ,че забравих да ти пиша. Милинка,  Hug и твоите изпитания не бяха никак малко, но в най-скоро време ще сме така щастливи и заради теб! Hug Hug Hug

# 412
Честита радост, Весе и Емо! Да ви е жив и здрав Божидар! Много щастливи да ви направи   bouquet

# 413
Весе, Емо, ЧЕСТИТО!

Да ви е жив и здрав Божидар, да ви радва и да прави малки белички  Mr. Green.

# 414
УРААААААААААААААААААААААААААА! newsm44 newsm44 newsm44
Както се казва в една реклама,Ей тази новина чакахме  Laughing
Емо,успя качествено да ме разтрепериш от кеф и да ме разцивриш.
Да е жив и здрав големия мъж Божидар!Да носи много радост на мама и тате.И да е послушен,но в рамките но нормалното.
Днес следобяд се чух с Весето.Нашта мама е герой,звучеше бодро и много щастливо.
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 415
ВЕСЕ,ЕМО ЧЕСТИТ ВИ СИН БОЖИДАР .ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСИ.  bouquet

Аз да ви кажа ,че Дари е вече 1500 гр.

ЧАО

# 416
Днес май е денят на хубавите новини.  Hug  bouquet

# 417
  • Пловдив
Честита радост Весе и Емо!!!Да е жив и здрав Божидар и много радост да ви носи!
Зори стискам палцци дано се нормализира кръвното Hug

# 418
  • София
браво на малката Дари,да продължава все така да наддава и скоро да си е у дома в прегръдките на мама!

Благодаря ви ,милички. HugВерно,че съм в 9-тия(ако правилно са изчислили,щото с моят дъъълъг цикъл ,нищо се незнае),обаче ме е страх от две неща:
 - да не би дробчетата на бебо още да не са готови.
 - и другото-да не вземем точно сега да изпуснем момента и от високото кръвно,да спре сърчицето на бебо.
 За сега не е повлияло новото лекарство ,явно ще увеличавам дозата -дано поне с нея се смъкне.
Ники,тия дни сънувах,че раждаме по едно и също време в МД . Mr. Green

# 419
  • Варна
Веси, Емо честито момченце Божидар! Бъдете много много щастливи и Божидар да ви носи само радости и усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт