Ще гушкаме през ЮЛИ нашите сладури!

• 14 207
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
 ekspa стискам здраво палци и ти пожелавам успех! Peace
Аз също не пия витамини доки каза ,че не ми трябват!
  Shada мнооого ме тормози твоя аватар  Wink,всеки път като ти чета поста се разсейвам,защото почват да ми текат лигите Laughingтази диня е убиец направо!Искааам диняяя Cry и искам да е пролет Cry!И в автобусите е много гадно,колкото и да си пъча тумбака никой не ми обръща внимание Sad,а в маршарутките е по -зле и от градския транспорт!И въобще съм станала като крокодилчето,дето му се влачи коремчето и го настъпват по опашката!Незнам кой трябва да пие аспирин ,че да се оправя! Joy hahaha Joy

# 121
Ekspa, от Германия съм я взимала, откъде дугаде Mr. Green еми тя количката не вклюва кой знае какво - самата количка + тая мека чанта. Няма кош за кола. Прати линка ако искаш да погледна какво си гледала Peace

# 122
  • София
ekspa , успех! А ти къде учиш?
Добре, че не ми се налага да ползвам градския транспорт  ooooh!

# 123
  • София
Момичета, БХС биохимичен скрининг ли е. Вчера лекарката ми ме пита дали искам да си правя биохимичен скрининг, че се правило по желание и не е задължително, но било препоръчително за мами като мене над 30 г. /аз съм 32/, но и по-млади мами си го правили, но от мен си зависило и в крайна сметка ми даде по мое желание бележка и трябва най-късно утре да отида, но аз пуснах в търсачката и това което прочетох ме уплаши - имало случаи с фалшиви положителни резултати и т.н. Видях, че някои от вас са си го правили /ако БСХ е същото/. Вие по желание ли си го правихте, а другите - ще си го правите ли въобще. Оххххххх, много се чудя дали да си го правя...

# 124
  • София
Изследвания освен стандартните през първия триместър не съм правила все още.Другата седмица като отида ще разбера какво е необходимо да се прави.Освен при моя лекар веднъж месечно, другаде не ходя, дали не пропускам нещо?  Thinking
Jollity, благодаря за предложението, но няма да съм в София през почивните дни, ако ходиш на гимнастика после сподели как е. Иначе съм се записала за група по йога, но курса ще започне средата на месец март.
Относно училищата за бременни аз вече ходих на няколко лекции на списание 9 месеца и ми беше интересно. Ако има желаещи, казвайте и да се групираме.В четвъртък има лекция от 9:30 и аз ще я посетя.

# 125
Добро утро!

За БХС знам,че не е задължитлно,така че прецени сама!Поне така мисля аз.astraаз също не съм ходила на др.изследвания,освен при моя лекар.Не мисля ,че изпускаме нещо!Тези многобройни изследвания....незнам,сигурно се правят само при по-специялните бременности!Но аз съм спокойна и мисля ,че това е важно !!!

При вас как е положението със секса? Embarassed

# 126
Здравейте мамчета,
нямам никакво желание за секс. От 4 месеца държа таткото на сухо smile3528 , явно ме е страх че може да навредя нещо на малкото подсъзнателно, защото чак пък такова въздържание не е нормално според мен.
Усмихнат ден на всички!  surpriseuu

# 127
И аз нещо нямам желание,а и непрекъснато се чувствам изморена.Обаче не знам защо мъжът ми е решил,че такава дебела и бременна съм много секси и непрекъснато ми налита... Heart Eyes

# 128
Добр утро и от мен. Да се включа по темата за секса- аз също нямам ама въобще никакво желание. Правя го заради него 1-2 пъти в седмицата, че на него му е много зорно без нищо.Той дори се зарича заради сухия режим да няма второ бебче Rolling Eyes

# 129
И в автобусите е много гадно,колкото и да си пъча тумбака никой не ми обръща внимание Sad,а в маршарутките е по -зле и от градския транспорт!И въобще съм станала като крокодилчето,дето му се влачи коремчето и го настъпват по опашката!Незнам кой трябва да пие аспирин ,че да се оправя! Joy hahaha Joy

Искрено съжалявам всички, на които се налага да ползват градския транспорт. Аз за щастие си гледам детенцето и съм си в къщи. Напоследък да се оплача, пак започна да ми прилошава. Не ми се гади, хапвам си , но явно като че ли нещо с кръвното не съм в ред. Както съм добре и изведнъж за секунди ми прилошава, и като се заредуват топли и студени вълни.
А и днес получих много силна контракция сутринта. Половин час мина докато ме отпусне, но все още си ме боли корема. Дали да не започна да пия Магнерич. С тези но-шпа май не вършат работа вече???!
Като съм започнала да се оплаквам ... извинявам се за което, на някой да му тече кръв от носа?? Казаха ми че при бременните било често срещано (не ми го е казал лекар, а приятелка), но аз вече започвам да се плаша.
За БХС, аз отидох. Резултата ми е добър и някак си се поуспокоих (докато ми дойде реда да ида при Марков).  Знам че резултатите от БХС не дават някаква точна информация за това, дали детето има увреждане или не, но въпреки това го направих. Моята лекарка не ме е питала дали искам или не, просто каза да отивам и аз слушам.

# 130
  • София
Здравейте и от мен  Hug,
отдавна не съм писала, но ви чета редовно. Да споделя от вчера съм пак на работа след два месеца вкъщи. Още незнам как се чувствам - много ми е странно, много исках пак да се върна, а сега съм като в небрано лозе... дано да свикна и всичко да си е ок. А и колежката колко "сърдечно" ме посрещна, егаси негативния човек  Close.
Относно витамините - купих си да пия Хип Натал, защото си мисля, че само са храната немога да си набява всичко - почти нямам апетит, ям щото трябва и рядко ми се случва да изям нещо с удоволствие. Чак се притеснявам понякога, забременях 65кг., отслабнах до 62 и още немога да мръдна от тях, не че искам да ставам огромна ама ...
Алиса, въпросът ти е много актуален и за мен. Аз хем искам, хем явно не достатъчно, защото почти не го правиме. Мъж ми също го е страх и накрая се завърта някакъв порочен кръг на прекалено пазене и ограничаване, а всъщност и двамата го искаме. Абе луда работа са тия хормони  Sick

# 131
  • София
При нас секса никакъв го няма. И първия път бяхме така - даже сега повече. Желание не липсва, като цяло, ама по-скоро ни е шубе повече...

# 132
elen@, saxophone, благодаря за информацията за Джъмбо и таблицата за витамините.
jollity, аз също имам ужасно главоболие и носът ми се запушва често. Това е от бременността. Моят доктор ми дава да пия само парацетамол против главоболие и аз от време на време го пия, иначе става нетърпимо. Като ме заболи главата от сутринта и така цял ден, а вечер не мога да заспя, така че не е толкова вредно, ако вземеш някое хапче. Аз преди бременността също страдах от главоболие и всички лекари ми казват, че се засилва при бременните.
А за носа - можеш да си капваш капки Хсилометазолин, много бързо отпушват, действат за дъго и не са вредни, защото са локално средство.
alisa13,по въпроса за секса - аз понякога умирам от желание и си казвам на мъжа ми да действаме. Питах специално доктора дали може, защото много ме беше страх, понеже моите бебета са ин-витро и да не прецакам нещо, ама той каза, че няма проблем, защото матката се е качила достатъчно нависоко и бебетата са защитени в нея. Само по-внимателно да действаме, без много бурности. То и във всички книги, дето ги изчетох така пише. Само ако се появи кървене или е болезнен контактът не трябва да се прави. Ние вече два пъти правихме секс след третия месец и нямаше проблем.

# 133
Здравейте момичета,
Ето че и аз се присъединих към клуба на юлските мами Simple Smile
Това ми е втора бременност - имам си едно сладко слънчице - момиченце на 7 г., а сега все още не знам какво да очаквам, на предишния видеозон ми казаха, че още е много рано да се види, а следващата ми консултация е чак на 13.02.
На 31 годинки сам и от предишното майчинство имам чувството че мина цял век и май съм забравила всичко. А вие не се ли чувствате така?

И много благодаря на душичката 32, че ме ориентира Simple Smile

# 134
Относно секса-по един / два пъти седмично го практикуваме   luvbed Май аз имам по-голямо желание, а мъжа го е страх да не направим нещо на бебето
Ninche, БХС е биохимичен скрининг и всеки решава сам за себе си дали да го направи. Аз лично се отказах от това изследване, защото прочетох информация, която ме разколеба и дори отказа да го правя, предполагам, че и ти си прочела същите неща. Но това си е стого индивидуално. Повечето от момичетата тук са си направили изследването. Това може би донякъде те успокоява, но все пак не дава 100% гаранция. Най-добре е да обсъдиш това с гинеколога ти и да прецените какво ще е най-добре. Изследването, което може да ти даде почти 100 % гаранция от резултатите е амниоцентеза, но макар и рядко, при това изследване има опасност от нежелани последствия. Така, че се консултирай добре с лекаря си, преди да предприемеш нещо

Общи условия

Активация на акаунт