СЕПТЕМВРИЙЧЕТА - КЪСМЕТЛИЙЧЕТА

• 11 903
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Рени, момиче!!! и като се върнеш от лекар да се похвалиш - ние сме с теб! Hug

# 121
Adicted много ти благодаря и аз ужсно много искам да е момиче и такова ми е усещането.  На доктор съм от 16 часа ще пиша след това.

# 122
Adicted , моля помогни и на мен. аз също не можах да отворя калкулатора. Но ще те помоля да го сметнеш, ако имаш възможност
месец на зачатие -декември или януари /още не се знае/
навършени години - 33
Предварително благодаря Hug

# 123
Алиса, и в двата случая - момченце!
Рени, и аз съм на лекар днес от 15:30  Wink
Май ще си стискаме взаимно палци и после ще се хвалим.

Hug

# 124
На мен ми дава момче  newsm78

# 125
Lucicity ти къде си на лекар съм в Шейново

# 126
Мами да ви питам може ли да се взема деган и по колко,ще откача ако все така ми е лошо и се сетих за дегана но незнам дали може да се приема от бременни жени newsm78

# 127
Ами и аз съм в Шейново Grinning
Ходя при вуйчо ми, който преглежда само в Четвъртък следобяд - Димитър Мишев се казва
и всички го знаят там.

# 128
аз съм в пллатената консултация ако искаш мини да се запознаем ще съм със синьо яке, син шал и сини дънки ще се радвам ако не после ще си пишем със сигурност

# 129
Здравейте и от мене на септемврийския отбор  Grinning

Съвсем наскоро разбрах и аз че ще ставам мама за втори път  Grinning. Ще помоля и мене да ме включите в списъчето с термин 17 септември.
 През първата ми бременност беше чудо направо - гаденето и повръщането направо ме бяха изпили отвсякъде започнаха от 6г.с и продължи почти до средата от бременността. Сега стискам палци всичко това данесе повтаря-поне досега се чувствам супер. И аз съм от отбора на работещите мами и поцял ден ми се налага да вися пред компа.
 Пожелавам на всички нас лека бремменост и много приятни емоциии през следващите месеци   bouquet

# 130
Рени и аз по принцип ще се запиша там. Така че със сигурност ще сме заедно Grinning
Просто за момента явно не е наложително, а и аз имах някои проблеми в началото и
беше малко под въпрос. Къде се намира тази консултация - на първи етаж ли?

# 131
Тези таблици за ичисление на пола са ала-бала:)Хич не им се връзвайте,ако резултата не ви харесва.На мен не ми познават.Пък и като се замислите логично-как може месец и години да определят какво бебе ще родите.Това зависи от момента на оплпождане.Ако правите секс преди деня на овулация,има шанс да се роди момиче.В деня на овулация,шансовете са за момче.Това се обяснява с подвижността и жизнеспособността на сперматозоидите.Мъжките  са по-леки,по-бързи,но умират по-бързо,докато женските обратно.
Чудесно е,че се присъединяват още нови майчета:)Лека и безпроблемна на всички Hug

# 132
Lucicity консултацията се намира - като застанеш пред болницата влизаш от левия вход на първия етаж в дъното 8 кабинет

# 133
Здравейте на всички Simple Smile
аз днес съм в по-добра кондиция, нещо се усетих, че съм много раздразнителна

ninka3103 на мен лекарката, която вече ми следи бременността ми предписа деган таблетки 3*1 за гаденето и киселените, защото, особено вечер е някакъв кошмар. аз пих снощи едно хапченце и ми олекна. по принцип смятам да го вземам, но имам проблем с пролактина и трябва първо да говоря с ендокринолога

bouquet

# 134
Здравейте момичета!
Искрено ви благодаря за подкрепата  Hug, толкова се радвам,че ви има  Heart Eyes
Бях на лекар- слава на Бога бебенцето е живичко- видя се сърдечен ритъм.Доки първо ме питаше дали сме правили любов с таткото..аз като се замисля позабравих какво беше това  newsm78, но вчера на няколко пъти ми се наложи да местя компютъра..казах за това на доки,а той хубавичко ми се накара..каза ми, че е крайно време да се възпремам като бременна жена.
Искам да ви кажа и на вас- ПАЗЕТЕ СЕ! Това, което ни изглежда безобидно може да се укаже фатално..
Изписа ми да пия известно време но-шпа
От снощи насам нямам зацапване- моля се на Господ всичко да е наред ..

Общи условия

Активация на акаунт