СЕПТЕМВРИЙЧЕТА - КЪСМЕТЛИЙЧЕТА

• 11 906
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
  • София
dayana78  Hug Hug Hug
от кога чакаме да кажеш как си  newsm17 много се радвам за теб  smile3521 наистина трябва да се пазим...  Hug

# 136
dayana78, много се радвам!!! Успокой се и се отпусни! Грижи се много за себе си, сега му е момента да си най- важна ти!

# 137
Много сте прави момичета и по този повод какво ще ме посъветвате:
В нашият офис се пуши активно, всички освен мен (4 души)Sad, засега и прозорците още не могат постоянно да са отворени, към момента не съм казала тук за състоянието си искам да премине успешно прегледът на 14.02, но се съмнявам да се трогнат, няма отделна стая в която могат да ме преместят. newsm78Започват да ми се въртят свевъзможни варианти, но това изключително много ме дразни Thinking

# 138
dayana78, много се радвам че всичко е наред!

ssissi, това много лошо с пушенето около теб. Не знам дали можеш нещо да направиш, за съжаление. Изпринтирай лист на всички компликации от околно пушене и го представи на шефа и помоли да не те тровят ако може (иначе ще ги осъдиш след няколко години)  Whistling

# 139
Dayana78, браво много добри новини. Въобще не вдигай тежки неща и не се претоварвай.
Трябва много деликатно да се подхожда, че поне на мен много лесно ми прилошава
като се поразтъпча  повечко.
Рени, свърших в 4 без 20 прегледа и реших, че толкова рано няма да дойдеш и тръгнах, че ме чакат в работата Sad  Аз ще се запиша след две седмици и тогава може да се засичаме направо там Hug

# 140
Lucicity благодарности и много , много целувки. Hug
dayana78 - бравооооооооооо. Всички те мислихме и стискахме палци. Радвам се за теб.
Хайде момичета давайте вес хубави новини.

# 141
Не знам с тия цигари какво ще правим, мен ме дразни много дима, направо се задушавам. Аз съм върла пушачка, обаче съм ги захвърлила. Сега ме дразнят много. Моя пуши като комин и се караме за това, свекърва ми  пуши, абе всички в къщи. Ще си отстояваш правото на непушач и няма да позволяваш да те тровят теб и бебока.

# 142
Здравейте мамчета сладуранчета Hug Моето гости в Стара Загора премина под страхотен успех. Весело, хубаво и с хора, които много, много обичам Heart Eyes (и на които се надявам да стана съседка Praynig)
С гадането смея да се надявам, че приключих, защото не ми се е гадило сериозно от вече 6 дни. Само лекичко, но това изобщо не го отчитам. В дебелите книги на мама пише, че гаденето по време на бременност е свързано с някакъв страх. При това страх, обвързан със самата бременност. ТАка че направете си рекапитулация от какво се страхувате и го изгонете. ПРиемете нещата само с положителна настройка и емоции. Аз като си изкарах страховете и прилошаването намаля драстично.
Ще ви ги споделя, защото може да откриете част от вашите в тях Simple Smile Детето ми. Роденото ми детенце е най-големият ми страх. Това, че ще отида да раждам и ще си оставя детенцето вкъщи. Убедена съм, че ще сме живи и здрави, но... Ето това НО, насаждано по нашите географски ширини и... Страх! От това да не би вечероденото ми детенце да остане без майка. Защото това, което е в корема ми е все още чуждо. Не е като това, което прегръщам всеки ден. И страха от поделянето на любовта. Дали ще се справя да обичам две деца еднакво и дали някой ден няма да се зправят и да ме винят, че съм толерирала едното повече от другото.
Това са ми страховете. И ги боря постъпателно. И вече се чувствам много по-добре Grinning

# 143
Момичета,

забравих да ви кажа най-интересното. Прегледа ми мина и видях малкото човече
как се е сдобило с пъпна връв и плацента Grinning термина ми е официално за 7, но Бръмбъзъче
не ми променяй датата, защото все си мисля, че няма да дочакам септември Grinning даже. Доктора каза, че съм в почти в 10 гестационна седмица (влизам след три дни).
Рени, чакаме новини от теб  Hug
Алиса, като гледам картинката ти всеки път си мисля да ти кажа  - имам коте досущ като тъмното от картинката и се казва Алиса Grinning

# 144
Lucicicty благодаря ти за вниманието много си мила току що се връщам
доктора видя един жив ембрион с размери 10,4мм
пак не ме регистрираха защото каза че  7 и 8 седмица са най - критични и ако се случи нещо да не съм още по-нещастна.
каза че за сега всичко е ОК пак съм на преглед на 28,02

# 145
  • София
Връщам се от прегледа при д-р Власова. Бебето е живо и има активна сърдечна дейност! Simple Smile

На десния яйчник се видя една кистичка около 2 см- неспукан фоликул от овулацията. Според д-р Власова няма да създаде проблеми. Най-вероятно зацапването да идва от там, защото плодното сакче се е закрепило вече добре. Ако зацапването продължи, ще ми предпише хормони ( Утрогестан и пр.), които според нея ще повлият добре на кистичката.

Мисля, че в темичката ни има още една мама с неспукан фоликул- ще се радвам да обменим информация!

Това е засега. Радвам се.  Simple Smile За известно време бях помислила, че повече няма да преживея тези емоции, обаче Господ друго е мислел, явно.  Laughing Сложих си вече лентичка и сега започвам да обмислям на кого да казвам.

dayana78, радвам се за хубавите новини!  Hug

Асенце, много добре са ми  познати тези страхове. Като отидох да раждам второто ми дете, бях много по-паникьосана от първия път. А сега вече направо не знам....трябва много усилено да работя върху себе си предварително Simple Smile.
Относно обичта- притеснявам се не толкова дали ще ги обичам по равно, ами колко душевни ресурси ще ми останат да обръщам на големите вниманието, от което имат нужда. В този смисъл малко съм притеснена за реакцията на сина ми- в момента е в период, в който сестра му му е доста досадна, постоянно опява, че е ощетен (в нещо) и не съм сигурна, че ще е във възторг от още един конкурент за "благините" в семейството.  Simple Smile

За обвиняването- да те успокоя, че при две деца по-малкото се превръща в постоянен коз, който по-голямото използва, когато нещо не му уйдисва. Че ще те обвинява, ще те обвинява, обаче ти няма да се връзваш.  Laughing Аз вече се справих до голяма степен с чувството си на вина към сина ми и съм наясно, че при повече деца всяко от тях в определен момент има различни проблеми, различна нужда от внимание; обичта е по равно, но нуждите на децата са различни; затова споко- да се стараем да сме добри родители, да се учим от грешките си и да посрещаме по-спокойно предизвикателствата на възпитанието.  Hug

# 146
Рени, много се радвам, че всичко е наред. Според мен най-критичното минава след като чуеш пулса на ембриона. Но все пак аз не съм лекар просто за себе си така ги усещах нещата.
Аз съм на преглед една седмица по-рано стига всичко да е наред.
АСЕНЕЦЕ! Какви са тея приказки бе жена. Миналия път хоро играла в 8мия месеца
сега ще мисли в черни краски.  Naughty Достатъчно е напреднала медицината та да не ни дава да стават такива неща току така. Е, за други неща има много какво да се желае от нея, но
какво да се прави - такъв е живота Hug

# 147
Здравейте отново и от мен. Аз също бях на преглед - в 10 г. с. вече се вижда мъничко човече и всичко е наред.
sweetkids_mama, аз съм девойката с неспуканите фоликули - и в двата яйчника, при това много по-големи от твоя - до 5 см!!! и затова пия дуфастон, но лекарката каза, че вече мога да го спра - яйчниците вече "се успокояват" (каквото и да значи това). Аз в началото много се бях паникьосала, но поне с бебо всичко е наред. Така че - не се тревожи за това.
И още нещо - на мен лекарката ми изписа Деган за гаденето, защото почти не мога да ям, а на килограми и без това съм малко. Аз обаче не искам да го вземам и мисля да се боря с гаденето с бабешки методи и да стискам зъби. Ще се радвам някой по-опитен да ми даде съвет правилно ли постъпвам...
Хубава вечер на всички и много усмивки Grinning Grinning Grinning

# 148
Луси, знам бе миличка, но тези неща понякога са по-силни от нас. Нали ви казвам, че като ги боря по отделно и гаденето минава. Аз съм си веселяк по природа, ама няма как да съм непрестанно положителна Wink
Та страховете са човешко нещо, важното е да ги премахнем навреме Grinning Аз затова споделям с вас, че всеки път като ги кажа и ги изхвърлям все по-надалеч и по-надалеч Grinning

# 149
  • София
В нашият офис се пуши активно, всички освен мен (4 души

Sick абсолютно ти съчувствам ... и аз сигурно бих се опитала да дочакам прегледа  Rolling Eyes НО като си представя ... незнам - по-добре им кажи! аз не бих издържала, въпреки че пушех преди да забременея - сега НЕ ПОНАСЯМ!!! офиса ми е на 1-ви етаж, а пушачите са точно под мен - пушат навън и аз като си отварям да се проветрява, всичко влиза при мен  #2gunfire #Cussing out Twisted Evil за това си мисля, че не бих издържала на твоето място - успех  Hug в края на краищата бебо и покрай него ти сте най важни сега  Peace

Общи условия

Активация на акаунт