Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви артикули са необходими за бебето?
Може ли да се определи полът на бебето по някакви по-ранни признаци?
Какви са симптомите на бременността и как да се справим с тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви артикули са необходими за бебето?
За бебето е необходимо да се закупят основни артикули като легло, скрин, спално бельо, пелени, бодита, ританки, комплект за къпане, чорапи, шапки , термометри , биберони , бебешко масло , сапун за тяло , шампоан за коса на бебето , препарат за пране на бебешки дрехи , клечки за уши, крем против подсичане, помпа за кърма и аксесоари като хавлия за кърмачки, сутиен за кърмачки и стирилзиатор. Освен това е добре да проучите различните варианти на колички, легла, пелени , кошчета и други големи покупки.
-
Може ли да се определи полът на бебето по някакви по-ранни признаци?
-
Какви са симптомите на бременността и как да се справим с тях?
-
Какво е мнението за пазаруването по време на ранна бременност?
-
Какви са преживяванията с мигрена по време на бременност?
много се радвам за теб
наистина трябва да се пазим...
, засега и прозорците още не могат постоянно да са отворени, към момента не съм казала тук за състоянието си искам да премине успешно прегледът на 14.02, но се съмнявам да се трогнат, няма отделна стая в която могат да ме преместят.
Започват да ми се въртят свевъзможни варианти, но това изключително много ме дразни
(и на които се надявам да стана съседка
)
Детето ми. Роденото ми детенце е най-големият ми страх. Това, че ще отида да раждам и ще си оставя детенцето вкъщи. Убедена съм, че ще сме живи и здрави, но... Ето това НО, насаждано по нашите географски ширини и... Страх! От това да не би вечероденото ми детенце да остане без майка. Защото това, което е в корема ми е все още чуждо. Не е като това, което прегръщам всеки ден. И страха от поделянето на любовта. Дали ще се справя да обичам две деца еднакво и дали някой ден няма да се зправят и да ме винят, че съм толерирала едното повече от другото.
Достатъчно е напреднала медицината та да не ни дава да стават такива неща току така. Е, за други неща има много какво да се желае от нея, но
абсолютно ти съчувствам ... и аз сигурно бих се опитала да дочакам прегледа