Декупаж 15

• 30 468
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
ДААААА човек да зачезне за три дена из балкана и днес не мога да сваря от сутринта да разглеждам, въздишам и цъкам с език и да се чудя къде съм тръгнала и аз на конкурс да участвам  Shocked
Дивиана когато минеш с бяла боя за да изпъкне мотива някой път когато салфетката е по тънка, как да каже се пробива от боята и бялото си вижда на места, доста е гадно и аз не един път сам разваляла, но да кажа аз какво открих за себе си: след като залепя мотива чакам да изсъхне и минавам една ръка лак /акрилен например/ и след като той изсъхне бяла боя, до сега няма грешка и не е пробила боята  Peace

# 181
Аз не съм имала проблем с избиването на боята до сега. Може би съм случвала на салфетки, знам ли.
Момичета, пристигна и втората творба за конкурса. Предусещам, че конкурса ще е много интересен и оспорван! Хайде, давайте! Ако има още готови- пращайте, не се стеснявайте!

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 12:24 от Анонимен

# 182
madlena ,и аз така правя и на мен ми изби на една чиния
То и в салфетките има толкова различно качество
гледам в сльнчогледа качествените са 0.50ст броя.

# 183
А, изпуснах ли нещо? Нали знаеш, че Бургас ни е любима дестинация?
И нали ме чувате как периодично ви ръкопляскам?  Grinning

# 184
Съжалявам, момичета, този конкурс го пропускам въпреки огромното си желание за участие. Грижа се за моя близка, която е на легло, и както се досещате, хич не ми е нито до пролет, нито до декупаж.....поне плакна очи с вашите красоти. Hug

# 185
абе момичета - срам не срам...
да питам аз - какво изпращаме на Кампари - снимка на ЛС или произведението по пощата ooooh!
Голяма съм блейка простете ми...ама нещо се обърках.
И друго - кога е срока???
Че аз нали се мотая още...мисля Mr. Green
Дивияна - чиниите са страхотни!  bouquet което още веднъж ме навежда на мисълта че няма да участвам с чиния. Ами то от Вас с шошката...и последно място ще ми е многода ззаема.
Чиниите са ми слабото място.  Hug

# 186
  • София
http://marinskyy.multiply.com/photos/album/7#9

ето малко морско настоение и от мен, Мечо Пух ме зарази Joy
това е едно шише от течен сапун , което преобразих с малко салфетка, глитер и пясък

# 187
  • Добрич
Джули, и за други, които са недоразбрали  Wink -

Правила и условия за участие:

1. Всеки желаещ да участва трябва да заяви това във форума.
2. Конкурсните работи не трябва да са публикувани никъде другаде до сега.
3. Снимка в няколко ракурса на конкурсната работа и кратко описание към нея за материалите, от които е направена можете да изпращате на мейла на Кампари. free30naty@abv.bg
4 .  След приключване на конкурса всеки желаещ може да остави работата си за продаване чрез Продавалника с благотворителна цел.Това ще го доуточним как точно ще стане, както и къде ще отидат приходите от идеята.
5. Краен срок  за изпращане на конкурсните работи 15.02.2008 г.
6. Резултатите ще бъдат обявени най-късно на 22.02.2008 г. на определеното за целта място.
7. Победителя ще бъде излъчен след обработка на анкетата, която ще бъде пусната във форумите към bg-mamma.
8.При съмнение, че се прави агитация за гласуването, участничката ще бъде дисквалифицирана.

Тема на конкурса: "Пролетна феерия"

Предмет, върху който ще се работи:категория 1- Чиния
                                                                                                                     категория 2-Бутилка

Марина, справила си се страхотно!   bouquet

# 188
  bouquet Благодаря Къдрокоске!
Ясно е......няма време!!!!Да взема да се стягам и да го измислям най-накрая!

# 189

,

,

,
Оххх, цял следобяд се опитвам да ви покажа първите ми плачевни опити с декупажа, та чак сега се светнах точно кой адрес да дам Embarassed

Имате ли обяснение защо не ми се получи напукването? Кракле съм ползвала при купата. А при пепелника личи набръчканата салфетка и грозната работа, ама дано да задобрявам след всеки следващ път. Поне се надявам Rolling Eyes Не ми се видя лесна работа, а колко пъти мих и почвах отначало, няма да казвам Blush

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 18:32 от mimes

# 190
Дивияна - чиниите са страхотни!  bouquet което още веднъж ме навежда на мисълта че няма да участвам с чиния. Ами то от Вас с шошката...и последно място ще ми е многода ззаема.
Заявявам неучастие за следващия конкурс  Laughing

Тези дни ми беше толкова зле, че направо не знаех на кой свят съм. Днес малко се поосеферих и ето какво измъдриха измъчените ми душа и тяло в един от промеждутъците - призово място в конкурса най-мрачна чиния
И понеже все още нямам много сили - на всички    bouquet   bouquet   bouquet

# 191
mimes, кликни цитат и виж как са направени снимките-линкове. Peace
Много ми хареса пепелникът в кафяво.
Марина, шишенцето ти е много нежно!
Мадленка, благодаря за съвета, ще се възползвам, когато ми се наложи.
Джули, не се щурей, не скромничи и си прави чиния за конкурса. Grinning
Нямам търпение да дойде, нищо че няма да участвам. Сигурна съм, че ще покажете страхотни неща!
Кампари, благодаря за комплимента. Hug Феята и младежът са разпечатки.
Къдрокоске, верно е малко стрендж фонът на феята, ама такъв се получи. Grinning Едно го мислих, друго излезе. Whistling А иначе, не ги харесвам, защото са пълни с дефекти - не ща да изброявам, че не са един, нито два.
Шоши, ти мЪ уби.   bouquet
Чинията изобщо не е мрачна, напротив!
Я, разкажи как я прави. Twisted Evil

Hug

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 19:23 от Дивиана

# 192
  • Добрич
Аууу, Шошич, каква красива чиния...Страхотна е!  Hug И на мен ми се вижда, че въобще не е мрачна.  И аз искам да знам как точно я направи и кое е салфетката или разпечатката, защото нещо не вдявам.  Joy Да се оправяш бързо и да си на линия както обикновено!   bouquet
Мими, много ми хареса и на мен пепелника - в кафяво. пък за напукването, има доста неща, но най-честото - Да не би да си нанасяла краклето в различни посоки?

# 193
  • София
Шоши,бързо се оправяй.Такова творчество ,такова чудо струи от теб HugСтрашно интересна чиния.
Мими,пепелничетата определено са се получили.
Маринап,ужасно ми хареса морското ти творение.
Дивиана,чинийте ти са мн.оригинални.  bouquet
Мимито,давай все така.
Ето и малко пролетно-Валентинско от мен

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 21:12 от geniko

# 194
  • в малка спретната къщурка
Момичета,направо съм ошашавена от всичко,което показвате;Страхотни са нещата на всички.Направо ми пълните с радост душата. И аз имам нови Валентински неща,но немога да вдяна как да кача малки снимки,ще чакам дъщеря ми да ми помогне.Всички сте толкова продуктивни,че нямам думи.Супер сте!

Общи условия

Активация на акаунт