Режимите на Ипократис 3

• 16 888
  • 375
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Да успокоя отново народа, свободния ден е свободен ден, колкото и каквото мога да папкам каза човека  Mr. Green
точно така знам и аз, но не рпавете като мен!

# 211
  • София
Подкрепям предложението на Мимоза Глухарчева Peace! Не съм си и помисляла да нарушавам, особено след миналата ми грешна седмица Embarassed.
Дейна, браво на теб! Много се радвам, че нещата са тръгнали и то стремително!
vanes_co , добре дошла Hug! И аз имам час на 27.
Мимоза, не по 5, а по 15 пъти успявам да ям в потопа Embarassed. То затова съм и на този хал Laughing.
Ох, от вчера съм супер стриктна. Не правя и грам отклонение. Не съм гладна хич и се моля да удържа нещата. Трябва да я видя тая 5-ца на кантара, щото #2gunfire!

# 212
Заподозрях, че си направила няква глупост Mr. Green

# 213
vanes_co, Карол и моят следващ час е за 27  Laughing, да не се сблъскаме на вратата !

# 214
Глухарчева, и аз подкрепям мото ти!
Иии, не мога да се сдържа - момчетата са ти страхотни. Браво на теб - мама им е виновна, нали?  Heart Eyes

# 215
# 216
Ей, много съм идейна значи. Rolling Eyes Ами то 8ми март е събота и май доста от нас в събота им е потопа. Thinking Ще трябва да добавим още нещо за награда, за да има стимул Wink

# 217
Здравейте и от мен!
В неделя ми беше потопа,само че аз го почнах от събота следобед,че бяхме на хижа и продължих и в неделя.Вчера обаче се престраших и се притеглих естествено бях +1кг,но днес като се притеглих си бях старите килограми,което доста ме радва.
Иначе и аз съм от стриктните!
Поздравления за свалените килограми!
Мимоза Глухарчева и аз съм "за" предложението ти!
Лека и диетична вечер!  bouquet

# 218
  • София
Здравейте и от мен!  Hug
Не съм се обаждала отдавна, но то е от срам!  Embarassed  Embarassed
Потопът ми продължва вече толкова време, че не мога да преброя дните.  Cry Не знам какво точно стана, добре вървеше всичко, бях 4кг. надолу и в един момент почнах да чуствам нужда от храна, различна от режимната. Помислих си, че ще бъде малко прегрешение и че ще се върна в правия път, но уви, това не се случва вече n-ти ден. Rolling Eyes Хайде, момичета, накарайте ми се, та да ми дойде ума в главата!  Blush Отгоре на всичко от свалените 4кг. 1.5кг. съм си ги върнала.

# 219
Здравейте момичета....

днес съм супер стриктна... никакви нарушения...даже сега се връщам от аеробика (1час и 20 мин ) утре ще видим резултата... Относно 14ти февруари... мисля до вечерта да съм на режима... а вечерта ако мога само на пържола салата и вино...и много вода... че моите потопи бяха почти 6 дни... и не ми се полагат....дано да успея...

Мимоза Глухарчева  успявам да ям не по 5 а и по 6 пъти по време на потопа...даже мога и нонстоп да хапвам..е после не мога да спя ама това е друг проблем  Embarassed  Embarassed

vanes_co    bouquet  добре дошла...ще се радвам да си в нашата групичка...   bouquet

Deina  и на мен ми се кара за меренето...но аз като не се меря... нямам поглед над нещата..а така поне ги стопирам на време... а иначе наистина няма да го има...
Аз съм на 28 ми... при него..и има доста време...

sophsan  горе главата...започвай си режима... и аз като теб потопа ми продължи 6 дни...от едни гадни витамини .....от които бях станала гладна като вълк... но горе главата..никакво каране 4-1.5кг. са си пак 2.5 кг....сега за 1 седмица ще смъкнеш 2-3 кг. и готово....

bouquet   bouquet  Heart Eyes  Heart Eyes

П.С. Утре ще споделя за килограмите....

# 220
  • Там някъде нейде !!!
Момичета , аз получих запек  newsm78 ? Какво да правя и да пия ?

# 221
  • Sofia
Снежка, на какъв режим си? По принцип водата и салатите водят до обратното ...

# 222
  • Там някъде нейде !!!
Ами на режима на Непукистка . Обаче сега кото се замисля май винаги става така като започна диета  newsm78 . Много ми се подува корема и това ме притеснява . Аз по принцип и като ям активия така се получава .  Tired ooooh!

# 223
Момичета , аз получих запек  newsm78 ? Какво да правя и да пия ?
Яж млякото с няколко лъжици овесени ядки или пий някакви фрешове:круша,сливи,портокал.Иначе аз съм режимна,след потопа в неделя не ми се мисли за нещо различно от режим.Да ви се похваля:върнах кантара и си взех парите.Решх да си купя нещо скъпо,ама качествено.Сетих се ,че бившия ми кантар мереше през 10 грама.Ще си търся някакъв готин .Отиваме в Гърция за 14-ти,до 16-ти.Ще бъдем голяма тумба и ще е супер весело.В неделя пък моя дребчо става на 5.По този повод в Солун ще правим големи покупки,цялата рода ми е възложила да му търся подарък. Mr. Green

# 224
Идвам да се хваляяяя. Бяхме на рожден ден и го изкарах на кафе и вода. От нищо не опитах - ни торта, ни пица. Много съм доволна от себе си.

Общи условия

Активация на акаунт