Режимите на Ипократис 3

• 16 888
  • 375
  •   1
Отговори
# 90
Уф. Премерих се. Един килограм за една седмица. Знам, че е най-здравословния вариант, ама след като предната свалих 3 кила и половина си мечтаех за 2 кила сега. Още 20 кила имам да свалям, леле ужас.

# 91
  • София
Давай,  Джул! 20кг.-20 седмици, това са около 4 месеца. Изобщо не е много, няма да ги усетиш!
Абе, много съм добра в даването на акъл Laughing.
Аз ще си дам срок два месеца да сваля 10кг. Ако човек е сериозен, напълно е възможно и нормално!
Приятен ден на всички!

# 92
Момичета, имам нужда от съвет.
Тъй като смятам сериозно да отслабвам този път, реших да си запиша час при Ипо. Както разбирам от някои от вас, ще ми даде час може би за след 2-3 седмици. Моля ви, кажете ми какво да правя до тогава? Да спирам ли диетата (не ми се иска, защото ако не съм на точен режим, започвам да ям от всичко, уж по малко, уж веднъж и накрая се уливам) или да си я карам и после да му кажа какви съм ги вършила? Хайде, помагайте Laughing

# 93
Какво да ти кажа, и аз си записах час, но започнах първия режим от темата. Свалянето за сега върви добре и може да се получи така, че докато ми дойде часа, да съм стигнала резултата, който съм си поставила - около 4-5 кг. Така че се чудя какво да правя - да ходя ли, да не ходя ли. Thinking Все пак трябва да му кажа, че съм спазвала някаква диета, не знам как ще реагира ако кажа че съм спазвала негов режим, пък не ми се иска да го лъжа. До тогава има време, и аз ще мисля по въпроса. Струва ми се, че е по-добре все пак да отида, макар че може и да се включа направо на преходния режим (дай боже да съм стигнала до там Praynig), все пак ще ми изготви някакви правила, които да спазвам. Аз без правила и писан режим съм за никъде, почвам да се отпускам и току виж до лятото съм оплескала резултатите.
Всъщност, сетих се че по-напред в темата някое от момичетата предлагаше своя час, т.к. нямало да го ползва, поразрови се, може да те устрои, така че да не почваш диета преди да си отишла при него.

# 94
Момичета , ако някоя от вас иска час при Ипократис по - рано да ми пише на лични .
Няма да ходя този месец и мога да й кажа , кога е моя и да отиде на моето място .
Часа е за средата на месеца , по към вечерта .

Ето това е.

# 95
Азира, нещо си се разсеяла Wink Вярно, че не пиша често, обаче съм на режима от три седмици и вече имам почти 4кг минус. Номера е, че имам още поне 10 излишни и знам, че последните се свалят най-трудно, а съм сигурна, че няма да се справя сама Sad И в тази връзка ми е питането: да продължавам ли или какво? newsm78

# 96
Честно казано мина ми нещо скорострелно през главата, ама не можах да го хвана, и за по-сигурно викам, чакай да напиша каквото си знам  Twisted Evil

# 97
Аз пак съм в застой или поне така показва счупения кантар.Ама го очаквах де,не бях супер стриктна с менюто и порциите ,а и трябва да ми идва тези дни.

# 98
И аз съм в застой. Най-хубавото е обаче, че не мисля натрапчиво за утрешния потоп Laughing Да, племенницата ми има рожден ден и ще хапна торта, но не съм така настървена както преди. По-скоро спокойна, че ще мога да се насладя на празника без да се тормозя излишно, че ще наруша диетата.
Мислех от другата седмица да почна и спорт, обаче кога Thinking В понеделник и вторник съм заета, за понататък не знам newsm78 Все се намира нещо около децата. Уж не работя и си стоя в къщи, обаче съм зле с организацията Embarassed

# 99
Все се намира нещо около децата. Уж не работя и си стоя в къщи, обаче съм зле с организацията Embarassed

Същата работа...все се намират оправдания,бих казала аз...

# 100
Пък аз наистина нямам време. Дъщеря ми е ученичка в 1ви клас, бебето е таман пролазило. Обявило война на съня, спи по половин час и ай стига. И въобще лудницата е пълна. Забравих да си изям втората закуска днес.

# 101
Пък аз наистина нямам време. Дъщеря ми е ученичка в 1ви клас, бебето е таман пролазило. Обявило война на съня, спи по половин час и ай стига. И въобще лудницата е пълна. Забравих да си изям втората закуска днес.
ЕЕЕ,с малко бебе не става.Моя калпазанко е почти на 5 и сам се оправя,ама няма кой да виси по форумите... Embarassed

# 102
Аз вчера не успях да се весна и вие сте преполовили и тая темичка. Само така  Peace
Айя, ти си ми гордост. И аз съм се запътила като начало към 49-те килца. Ама още са ми далечко. Хубавото е, че дочаках жадувания потоп(днес). И с кантара се срещнахме тетатед(идея си нямам как се пише  Embarassed ). Показа ме 54,100, демек -2,200гр, -3см от талия, -1см от ханш и -2см от бедро. Това за 13 дена. Днес обаче от рано се нахвърлих на храната  Embarassed Ще направя опит да се конролирам до края на деня.

# 103
Здравейте момичета,

Направо не мога да ви смогна...след като вчера избързах с 1 ден за потопа..да дам отчет-това ми беше първият потоп в който не мога да кажа, че съм била преяла... Спах си нормално...е попрекалих със сладкото...но пък аеробиката ми стопи калориите..не съм се мерила... чак в неделя , но едва ли съм качила много.
По късно ще пиша...че е лудница в работата

# 104
  • София
здравейте момичета,благодаря ви за топлото посрещане Hug
Да ви кажа за кантарите- аз ходя на едни процедури в един специализиран салон и там също ме теглят на такъв кантар. Преди и след процедура ми мерят мазнините и водата и виждат до каква степен съм ги разтворила. При мен проблема е водата-много задържам иначе мазнините са ми 21 и ги разтварям до 29.Ще се поразровя да видя другите режими в първата тема иначе аз спазвам първия но да питам може ли да заменям плод със сурови ядки? и аз обикновено не закусвам - това проблем ли е?

Общи условия

Активация на акаунт