Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да започна да се храня в Зоната?
Необходим ли ми е кантар, за да претегля храната си и откъде мога да го купя?
Какво е примерно разпределение на храненията за деня в Зоната?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да започна да се храня в Зоната?
-
Необходим ли ми е кантар, за да претегля храната си и откъде мога да го купя?
-
Какво е примерно разпределение на храненията за деня в Зоната?
-
Кои са книгите, които обсъждат Зоната?
-
Какво представлява Зоната?
И дали ако става мога да си го правя с един блок ориз,знам че е в червено,ама от време на време ми се прияжда.Как мислите?

, а и все пак всеки организъм е различен и аз принципно имам да свалям много килограми, така, че ако поне схвана основните принципи на Зоната ще ми е от полза!Пък и в крайна сметка тук сме , за да се подкрепяме, а не да се съдим!
Тъкмо преди малко си мислех как съм се амбицирала, заради това, че стрещнах готини хора като вас в този форум и после, четейки малко се разтроих, ама аз съм си такава, чувствителна и за това все страдам!

Обаче се получи голямо количество,но пък си имам и за утре.При тебе колко излезна?
.След това съм си правила няколко пъти,но веднъж не се получи,явно има значение и сорта на тиквата да е хубав.То става леко сладникаво.Не се слагат подправки, на мене ми харесва.Пробвай някой път.