Недоносени деца - 7

• 16 671
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
жорко е в 10 месец ама тежи 6 килограма Sadмного е слабичък и даже незнам дали мога да го слагам вече в проходилка/паяка/през май месец ще става на годинка и така като го гледам дали ще има и 7 килограма  newsm78съмнявам се нали наддава по 200 грама само.педи ми се кара постоянно че не наддавал колкото е нужно  Outta Jointама аз какво да направя та той още яде по 150 мл  .повече не иска  какво да го правя?как да го накарам да яде?не става!!! ама  dundurelke на тази снимка той е на 5 месеца /нямам други като по-голям/

# 151
  • София,
Не се тревожи и ние сме малки само 5,800 и ние сме слабички и ядем само по 120 - 130 мл., но те са мънички и стомахчетата са им мънички и не побират много. Аз пък се опитвам от няколко дни да и махна едно хранене да минем на 5, ама явно те не и стигат и се буди в 2 часа през ноща и иска да яде. А сега тъкмо ще ядем - кашичка. Hug

# 152
мамчета, аз не писах ама ние бяхме в болница,даже днес не искаха да ни изписват ама си излязохме.Уж бяха само афти и човека си легна и след 1 час не можеше да диша и хаиде в болницата-остър ларингит,цялата уста в афти и т.н. Сега не мога да пиша че сега се прибрахме но после ще ви разказвам

# 153
и ние така през нощта се буди  по-два пъти да яде ,давам какво да правя Joyи той яде каши но пък адаптирано мляко не иска въобще.какъв е такъв  Rolling Eyesне иска и не иска

# 154
Честит празник мамички. Пожелавам ви много любов и усмивките на децата ни да топлят сърцата ни.  Hug

# 155
  • Добрич
Здравейте момичета Hug

Честит празник на всички влюбени!

Отдавна не съм писала, но винаги когато имам свободно време ви чета. При нас новото е , че записах Алекс на детска ясла и с това започнаха моите притеснения ,дали ще свикне бързо с раздялата ни,дали ще плаче  и т.н.   Още си мисля сега ли да го пускам или да изчакам до Септември - иска ми се да изчакам, но ще видя как ще се развият събитията с работа и т.н. , но ако имам възможност няма да го пусна , а ще гледам и Алекс и каката цяло лято Peace Когато имам повече свободно време , освен че ще пиша по някой друг ред , но и ще се помъча да сменя аватара си с нова снимка на Алекс  Peace
Лека вечер на всички

# 156
  • Варна
Честит празник на всички влюбени и от мен!
ivanah,  Hug
dessita18, дано зайчето вече да е по-добре. Казаха ли защо са се получили афтите (може въпроса ми да е глупав, но въобще не съм наясно - още повече в комбинация с ларингит)?
На Вики веднъж му диагностицираха ларингит, но не си спомням да сме правили специално лечение. Даже след това на 2-3 пъти пак се получаваше аналогична ситуация (изчезва му гласа), ама не съм го водила - останах с впечатление, че е безобидно. Така, че живо се интересувам.
Гери, и на мен снимката на Жорко много ми харесва.
didi_demi, добре си се "завърнала"  Heart Eyes.
Вики пък много го мъчат кътниците. Яде нещо, различно от мляко, солети, сок, вода само ако е озверял от глад. Не може да спи нормално... това е покрай нас.

# 157
За всички влюбени:

А това за останалите:

Има и бъклица, ей!  Mr. Green

# 158
гери писала съм ти в лични и чакам отговор...

# 159
Добро утро!
Деситта18 бързо да се оправяте и аз не разбирам, какво общо имат афтите с ларингита newsm78
Дундурела благодаря за изчерпателната информация, наистина е много красиво столчето, днес го показвам на мъжо и като отидем в София, може и да се сдобием.
Лек ден!

# 160
Здравейте мами,може ли да се присъединим към вашата групичка?Моят бонбон Марти се роди в 37 г.с  1880гр. и 43см. Беше в кувиоз 2 дена дишаше и се хранеше сам -малък герои Simple Smile .Сега вече е голямо момче - 4800гр.
Благодаря на mamajaba че ни покани тук  Hug

# 161
  • София,
Добро утро мамчета, как са днес вашите съкровища?
На моята днес май и е сънлив ден, защото спа цяла нощ без да се събуди и след като я нахраних в 6,00 часа пак заспа и спа до 9,30 и сега пак спи. Дано целият ден да е кротка и да спи спокойно.
elissee ето ти малко помощ и от мен, обади се на тези магазини или провери на място за столчето не е необходимо да го мъкнете от София
Бургас
"Хиполенд" 056/871988
"Бамболино"
"Штъркел" 056/845256
"Полием" 056/840109
"Делфин" 056/827965
"Слънчо" 056/826285
"Тоболино" 056/841600
"Бебе" 056/862141
"Йори" 0887013565
Ако не го намериш в Бургас тогава го търсете и в СОфия

# 162
Добро утро майчета и сладки бебета. Добре си ни дошла мама denitsa23. Ще видиш колко ни е готина групичката и съм сигурна, че ще сме ви от полза на Марти и теб. Аз откакто си лафя с мамите тук ми е много по -спокойно за развитието на бебо.
Дундурелке супер ви е столчето, ама май май и Вики мисли така, а  Grinning. Радва му се много.
Гери Жорката е със страхотни големи очи. Как ще ги омайва мацките....малеее.
Лек ден на всички...хммм днес май става за разходка тука в Зарата.

# 163
по-принцип на жорко очите му не са толкова големи ,каквито изглеждат -но наистина на самата снимка е ококорен с големи очи Laughing.

# 164
denitsa23, добре дошли и от нас с Тери  Hug Малкия Марти ако продължава с тези темпове май вярно голям мъж ще стане  Laughing Хвърлих едно око в подписа ти и като си направих една малка сметка се изумих направо - расте детето, със скоростта на светлинта  Crazy!
Кило и 800 г и 8,5 см за последния месец  newsm81

Общи условия

Активация на акаунт