Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
На каква възраст започват бебетата да държат главите си изправени?
На каква възраст може да се започне въвеждането на попарка и кисело мляко при бебета?
Какво да правя, ако бебето ми има запек от новото мляко?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
На каква възраст започват бебетата да държат главите си изправени?
-
На каква възраст може да се започне въвеждането на попарка и кисело мляко при бебета?
Попарата обикновено се препоръчва да се въведе след седмия месец, като се предлага с парченца обезсолено сирене и малко масло. Киселото мляко обикновено може да бъде въведено от петмесечна възраст и може да се редува с каши. Важно е обаче да се консултирате с педиатър, преди да започнете нови храни.
-
Какво да правя, ако бебето ми има запек от новото мляко?
-
Какво да правя, ако бебето ми има рахит?
-
Какво представлява кашата и защо не се препоръчва за бързо наддаващи деца, особено тези с рахит?
много е слабичък и даже незнам дали мога да го слагам вече в проходилка/паяка/през май месец ще става на годинка и така като го гледам дали ще има и 7 килограма
съмнявам се нали наддава по 200 грама само.педи ми се кара постоянно че не наддавал колкото е нужно
ама аз какво да направя та той още яде по 150 мл .повече не иска какво да го правя?как да го накарам да яде?не става!!! ама dundurelke на тази снимка той е на 5 месеца /нямам други като по-голям/
и той яде каши но пък адаптирано мляко не иска въобще.какъв е такъв
Когато имам повече свободно време , освен че ще пиша по някой друг ред , но и ще се помъча да сменя аватара си с нова снимка на Алекс
.
.Сега вече е голямо момче - 4800гр.
. Радва му се много.
!