Недоносени деца - 7

• 16 670
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
 ooooh!и аз така слагах жорко  в количката -бутам си го и заспива Laughingама сега не иска в креватчето си  Tired вече е голям да спи в количката тясно му е ама пак иска там.сега как ще го науча да спи в кошарата незнам?щом заспи в количката го взимам да го преместя ама само след 5 минути се ококорва  Shocked

# 136
  • София,
Гери , Жорко колко е голям. Оставяй го през деня да си играе в леглото. И бъди по настоятелна и през нощта ли спи в количката? Ако е така ще свикна трудно с леглото, но ще свикне не се тревожи.
Мирама и ние сме така, по цял ден само мрънкаме и иска да и се обръща внимание не иска да стои и да си играе сама. И та всичко лапа и гризе, но няма лиги, което ми е много странно, не се лигави, а вече имаме едно зъбче. И ние се приспиваме почти винаги на ръце, но понякога не иска бута ме и реве и я оставям в леглото и си заспива дсама, но не винаги.
Гери успя ли да качиш снимки в албумчето? Става много лесно. Ако не си успяла да ти пиша на лични да не затормозяваме темата.

# 137
аз в албумчето качих ама в подписа не мога да сложа-хем elissee обясни добре Embarassedаз обаче не успях   пиши на лични Praynig

# 138
   HeartЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ! Heart
  txtlovesДа сте много щастливи и много обичани! txtloves

# 139
  • София,
Това за подписа и аз не съм го пробвала, но вчера пробвах да си намаля едни снимки на старата количка и да ги кача в една обява, че ще я продавам и нищо не успях да направя.
Та искам да питам  elissee трябва ли да се регистрираме първо в този сайт или не е необходимо.  ooooh!
А този продавалник, който е към Бг мама е много тъп и не работи от няколко дни се опитвам да се регистрирам и не става не ми връщант писмо за активиране на емейла. И се чудя как да кача снимки иначе ще публикувам обява във форума в темите продавам, купувам.... А трябва да се отърва от старата количка, че в къщи и без това е тясно та се чудя къде да я държа. Thinking

# 140
  • София,
Честит празник и от мен на всички, който и да празнувате! luvbed

# 141
 Heart Eyes Two Heartsи аз да ви честитя празника на всички -на всички влюбени!!!

# 142
Честит празник и от мен.Пожелавам на всички днес да са "опиянени" от наи-прекрастното чувство.Сигурно за този празник са измислили израза"пиян/а/" от любов.

# 143
Пожелавам опияняващо празнуване на всички, кой какво то си празнува, а може и без повод!
Разгледах снимките, много са ви сладки дечицата.
Дундурела, не се регистрираш споко. Аз обаче много харесах столчето ви за хранене. Би ли ми казала марката, колко струва и от къде го взехте? Hug Hug Hug
Лек ден! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 144
  • София,
Elissee, столчето наистина е страхотно марката е Чиполино, а серията е Роял. Това е най - новият модел на Чиполино и все още го няма в повечето магазини. Аз си го купих от фирмения магазин на Чиполино от София, намира се на бул. Възкресение бл. 87 или 85 нещо такова беше. А цената е 163,00 лв. Да ти кажа наистина е много удобен, ние се храним постоянно в него, а още не можем да стоим стабилно, но облегалката е с три степени. И съм си го направила постоянно да се люлее, и не е необходимо да го сглобяваш и разглобяваш отново като това на Кангаро Суити, релсите на които се люшка са с едни копчета и се свалят надолу и готово. Има го в три цвята синьо, розово, и зелено. Можеш да го видиш на сайта на Чиполино http://www.chipolino.com/. На мен специално зеленото не ми хареса, беше като това на военните униформи. А синьото не съм го виждала, ама май го имало на сайта. Там има и адреси на магазини и телефони където се продават детските стоки с тази марка така, че можеш първо да се обадиш и да попиташ и така.

# 145
elissee благодаря !!!успях smile3501  браво на мен Laughing

# 146
  • София,
Ех този сладък Жорко, браво на теб Гери. smile3501

# 147
 newsm53 голяма работа съм нали???

# 148
  • София,
Да да така е, но не ми каза Жорко колко е голям. И той се кокорчи като моята Вероника. Той добре ли е днес. Hug

# 149
ЧЕСТИТ ДЕН НА ВЛЮБЕНИТЕ, НА ВИНОТО И НА ДВЕТЕ ЗАЕДНО  Mr. Green
Хбава вечер на всички, които по един или друг начин ще изненадат половинките си  Heart Eyes
А на тези момичета, чиито мъже са на път, мисленно бъдете с тях. Като се завърнат, има да празнувате  Mr. Green Mr. Green

Гери, Жорко наистина е голям сладур  Wink
Их, тия Жорковци бе hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт