Недоносени деца - 7

• 16 668
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
  • София
 GERI844  Hug Veni_Bo сладурче Heart Eyes
Ние бяхме при педито Ники е 8500 и 71см а Ради 8900 и 72 см.Изследванията са ни ОК.Но Ради има руи косми по тестисите и ни праща на ендрокринолог,направо откачам само черни мисли са ми в главата.

# 121
  • у дома...
Гери, спокойно. Ани след операцията от херния спа почти 24 часа, само се пробуждаше да хапне и наново! Обаче в момента в който я сложиха на креватчето и започна да рита с краче. Това същото краче, с което подритваше и на 6-тия ден когато я видях за сефте в ковьоза. Това краче ми беше като знак че всичко е наред с маймунката.

# 122
гоца -браво на твоите дечица  Hug Hugщом и изследванията са добре -супер!дано при Ради всичко е наред.а сега ще пробвам да сложа снимчица  Peace

# 123
Здравейте мили мами.

Нямам никакво време дори да си включа компа,та затова се включвам по-рядко.

Дари е много добре и няма никакви проблеми.Днес беше 1200(или 1250 докторката не можа да разчете написаното) утре ще видим колко ще е.

Имам въпрос как мога да видя албума?

# 124
SLADKA MAMA, хубави новини и от вас. Тъкмо се чудехме какво става  Hug За албумчето кликваш на заглавната страница (там дето са ни дечицата, най-отдолу) на ФОТОАЛБУМ.
Всъщност за по-лесно кликни на този линк: http://www.snimka.bg/login.php
За потребител напиши: herobaby ,за парола: mamma

# 125
Veni_Bo  много е сладко това бебче. А Дари дали ще можем да я видим скоро? Или аз съм пропуснала нещо?
Гери , ще ми обясниш ли и на мен за снимката в подписа моля.  Praynig

# 126
ilyova  немога  да ти обясня как става  Laughingи аз немога да си сложа снимка защото незнам как   сори ама съм малко глупава  Mr. Greenобяснете отново как става  bouquet

# 127
Сори, че се намесвам за снимките, ето как правя аз, даваш resize на снимката която си харесал в твоя компютър, примерно 160/200 и влизаш тук http://imageshack.us/, натискате browse ако не си resize, натискаш resize image? и отстрани в падащото меню си избираш размера първите три варианта са наи-удачни avatar, tumbnail, website and email, след това стават много големи за форум. Натискаш host. Ако предварително си променила размера от твоя компютър става по-бързо и не се чака толкова. За подпис копваш първия код, а за да покажеш снимка в поста си последния direkt image to link, като слагаш кода във вмъкни изображение, бутона под удебелен B.
Надявам се да не съм досадна с обяснението. Heart Eyes
Резултата е в моя подпис, за да се ориентирате в размера 160/200.
За снимка в поста давате по-големи рамери.

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 11:41 от elissee

# 128
Разгледах албума,брей какви хубави деца има там Hug Hug Hug
Дундурела,бебка винаги ли се кокори така? и Кога сте на очен лекар?
Да не вземеш да се притесниш,просто питам Peace

# 129
elissee Hug   поне успях да сложа и някакви снимки в албумчето Laughing

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 11:58 от GERI844

# 130
  • София,
Viki i mama моята Вероника наистина почти винаги се кокори така особено като и показвам нови играчки или такива, които отдавна не е виждала. И на педиатърката и направи впечатление още първия път като я видя, че е страшно ококорена, а когато я снимам с фотоапарата почти винаги застава и се кокори, много е смешна, а очичките и са светли - синьо зелени и светкавицата почти винаги ги осветява.
Още не съм запазила час за прегледа, чакам да видя другата седмица кой лекар ще е дежурен на детския очен кабинет в МА, ако не е Топов или Димитрова, може да изчакам още една седмица и ако пак не са те ще я запиша при който е на смяна, а отделно след като мине прегледа ще и запазя час на часно или при Топов или при Константинов. Засега ще изчакам да видя какво ще ми кажат на първия преглед с направлението. Hug
А новата прическа на Вики наистина е много хубава, сладуранка, цункай я от нас. Аз пък нямам търпение да ни порасне и на нас коса, накупила съм и разни фиби, шнолки, ще и правя  плитки, много обичам. А на ВИКИ косичката е чуплива и ще и отива всяка прическа. newsm06

# 131
Гери този твой Жорко голям сладур. А тази ококорена Вероника- за нея нямам думи. Аз съм още по-проста то теб Гери защото даже и в албума не мога да сложа снимки. Поне това можеш ли да ми кажеш моля!

# 132
Да споделя, малко радостни вести и от нас!

Днес като се разхождахме, по едно време вървяхме след едни хора с големичко куче, което лаеше от време на време  и Здравко започна да лае и той. Викаше доста време бау- бау. Много съм щастлива  Grinning ! Аз нали съм изчела доста неща и това е, че назовава с дума нещо - човек , животно , предмет. Понякога имам чувството, че ми вика мамa, ама непрекъснато бърбори и вика. Както си седи , маха с ръка и си вика ама ти проглушава ушите  noear , не можем да се чуем. Отдавна съм забелязала, че много му харесват звуците - всичко първо го пробва на звук -  удря , чука , вика, пляска с ръце.
А иначе утре е деня на влюбените, ама точно на този ден преди 1 година ми се спука мехура и започнаха проблемите.
Понеже утре не знам кога ще мога да седна на компа, честитя предварително на всички влюбени!
Честит празник и много любов!  txtloves  loveuuu
(Аз вече получих една червена роза  Flowers Bouquet )

# 133
Здравейте и от нас. )))

Аз от няколко дни не съм писала, та да се разпиша най-сетне. )))

Пожелавам бързо оздравяване на болните дечица.
Гледам за ДЦП сте се разприказвали и движения - Калина понякога ми се огъва на дъга, когато реши да реве или да се тръшка за нещо. Ей, това дете страшен характер проявява от сега.
Не знам дали да се притеснявам или не, просто не се бях сетила до сега. )))

Усилено си тъпчем ръцете в устата, лигавника, някоя играчка опитваме, но най са ни вкусни ръцете.
Днес цял ден бръмча, ама такова бръмчене, хвърчат плюнки навсякъде, с баща и се скъсахме да се смеем. )))
Разбра, че може както е легнала да си вдига краката и прави това упражнение. )))
За яденето, вече я чакам да поогладнее и тогава я храня, някъде на 3.30-4ч, иначе е някакъв ужас, тръшкане, рев, бутане на биберона с език, давене и т.н. от сорта. ))
Със спането същата работа, спи и се та две не види, обаче не може като нормален човек да заспи, а трябва да се люшкаме на ръце с биберона в уста. Преди това есествено порядъчно дране. )))

# 134
Mirama моят син също като твоята кукла се извива на дъга само когато се тръшка или се ядосва за нещо. Това естествено е придружено с яко дране. Пробвала ли си да я приспиваш вместо на ръце в количката? Ивайло също се дере и не може да заспи сам, обаче през деня го слагам в количката и го бутам и заспива. Става въпрос за вкъщи. Иначе вечер го слагам в кошарата и няма люшкане, няма нищо. Понягога малко плаче но не е чак толкова. Смятам, че извиването на дъга не е за притеснение щом толкова бебета го правят, но утре сме на консултация и ще попитам. Ходим при един док. който е шеф на неонатологичното и детското отделение където родих и го гледаха, та смятам че ще разбира или поне се надявам. Оф  newsm78 много дълго стана. Ама аз бързам всичко да си кажа. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт