Недоносени деца - 7

• 16 663
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
Гери, моят бебо и той се извива на дъга, особено когато е ядосан. Даже се обръща и настрани. Аз също съм голяма параноичка, като всички мами. Много ме е страх и все се притеснявам и си поплаквам даже/напоследък много редовно/. Но се успокоявам, че някакси не е честно Господ да ми вземе едното детенце и на другото да му има нещо. Ей голяма глупост излезе , ама така го чувствам. По- лесно ми е да говоря отколкото да пиша.  Embarassed

# 106
Моят син се роди 4,100,едро бебе.Развиваше се много бързо,прохождане,зъбки,говор.
На мен все ми се струваше ,че не е като другите,луда работа.Сега е умно и хубаво 15 годишно момче и съжалявам ,че съм се опитвала да го вкарам в" общия калъп"Трябва да приемаме децата ,такива каквито са,а не такива каквито,ние искаме да бъдат.Сега с Ади се опитвам да се преборя с това чувство на тревога,не че успявам,но се старая да не повлиява на отношението ми към нея.

# 107
е въпросът ми може да ви се е сторил малко тъп  Crazyно пък сега не се притеснявам, че така си извива тялото.значи може би е нормално ooooh!всеки ден си внушавам всякакви глупости.ето сега тази упойка която предстои-чувала съм за случаи при които деца не са се събуждали въобще от упойка ooooh!та сега докато не мине този ден ще му мисля.бог да е с нас

# 108
Гери всичко ще бъде ОК.
Разбира се че се притесняваш ,като всяка майка.
Моят син от първата упойка излезе 4 часа след операцията.
След втората, половин час след операция,при събуждането си беше страшничко,той беше на 4 и говореше,че стаята му гори ,че му парят крачетата,от устичката му излизаше слюнка,бе за една майка е достатъчно ,та да се побърка.Сега упйките са много пречистени,така че всичко ще мине.Кураж Hug

# 109
Гери, това за децата дето не се събуждат Ти Забранявам Да Го Мислиш . Извинявай за тона но имаш нужда то кураж, не си вкарвай разни гадни неща в главата. Hug PraynigИзвини ме още веднъж.

# 110
  • Варна
Гери, всичко ще мине чудесно, ще видиш!  Hug
Паликарова, Ади много ми напомня детето на кумците ми - колкото пъти разглеждам ваши снимки, все се сещам за Гери. Случайно да имате роднини в Каварна?
А, да не забравя - 38.0 градуса ректално не мисля,че е температура за сваляне, реално това са 37.5. Още повече със свещички - те не са ли за употреба при мноого висока температура  newsm78

# 111
  • София,
Гери, ама ти съвсем ще се побъркаш, я по спокойно моля те. Така ще изнервиш и дтето, не се тревожи всичко ще мине добре. Ние сме с теб. Hug
Ефералгана на свещички наистина се слага при по висока температура, но важното е да помогне. А и например сега и на мен ако ми се наложи и аз ще и сложа свещичка на мойта, тя не иска да пие никакви лекарства нито с лъжица, нито с нищо. Дори всеки ден на обяд като започвам да давам пюрето и тя ме гледа изпитателно и какво ли си вика "Тая сега пак с какво ли ще ме тъпче". Първите две лъжици трябва да и ги пъхам почти на сила за да разбере какво и давам и тогава да започне да яде. А вече мина почти един месец откакто и давах лекарствата, но тя явно още помни.  Hug

# 112
dundurela и ние така много трудно даваме лекарствата/сиропите/.в момента даваме АБ -голяма борба има докато  го сложим в устата му Laughingи двамата с тате не можем да се справим Grinning жоро наистина е вдигал висока Т но педи не дава да слагам свещички/жорко бил много малък за тях/ Confused   bouquetблагодаря за куража който ми вдъхвате /ама аз пак се притеснявам/

# 113
А междудругото с Дари и Ивко какво стана. Загубиха се нещо сладка мама и вени во
И аз за това се бях сетила. Мами, пишете моля ви, че ви мислим!   bouquet
Чудя се и какво ли става с малката Миши на мама aglika76?! Дано са добре Praynig Аз си стискам палчета докато не се включат с новини.

# 114
Вики ,не ми е известно,да имам роднини ТАМ.
майка ми е македонка,баща ми тракиец,
та аз съм ,неочаквано добра комбинация Wink
Съпругът ми е с родопски корени,от бащина страна,на свекървата родата изобщо не я знам.
те са пръснати из цяла България.Тя е оставяла дете за осиновяване.
Това е болезнена тема Tiredнямам представа къде живее дъщеря и.
Наскоро една потребителка ,от Варна ме попита от къде съм,баба и носила фамилията Паликарова.Оказахме се роднини,далечни но все пак роднини.

# 115
  • Варна
Паликарова, ще разпитам кумата за нейната рода, майка й е рускиня, но за баща й не зная Simple Smile.
Гери, пробвай да дадеш АБ със спринцофката на нурофен или панадол - впръскваш към бузката. На мен така ми е много по-лесно отколкото с лъжичките (досега съм давала 6-7 пъти по 10 дни, така чи имам опит  Sad), а и ако го мъча с лъжичка, после отказваше да яде пюре - мислеше, че пак го тормозя с лекарства.

# 116
 Laughing ами дааааа Crazyкак не ми е дошло на ум. viki76  bouquet

# 117
Здравейте мили маминки, вече може да видите и моят малък Ивайло в албумчето.Той е много добре, храни се добре, диша спокойно и дори прави муцки вече. С тати избрахме  newsm07 и други принадлежности за малкото палавниче.
 Съжалявам, че не пиша много често, но в момента търсим да си купуваме апартамент и съм луднала.Само обикаляме на горе, на долу.Пък и свекър ми ни върти разни номера, и какво да ви, кажа тъкмо се пооправих от едно то друго дойде.Човек минутка спокойствие не може да има.
  Hug ви всички

# 118
Veni_Bo, Ивчо е един малък, сладък мишок!  Heart Eyes Казаха ли ви нещо? Има ли изгледи скоро да си го вземете вкъщи?  Hug

# 119
veni -bo-съгласна съм с mim4o Hugиво е едно сладко мишле малко дребосъче -но после ще стане голям батко Hug Hug жив и здрав да ви многооо да ви радва!аз искам да помоля някоя мама да ми пише на лични,и обясни как да сложа снимка на жоро в подписа си newsm77не мога /трябва да ми се обясни добре че аз милата съм много зле/ Crazy

Общи условия

Активация на акаунт