Недоносени деца - 7

• 16 662
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
аз чистя със стеримар ама нищо не излиза-педи казва че всичко е от зъбките newsm78може и да е права.слагам и от капките за очи въпреки че личната лекарка каза да не го правя Peaceтя много знае Close

# 91
аз чистя със стеримар ама нищо не излиза-педи казва че всичко е от зъбките newsm78може и да е права.слагам и от капките за очи въпреки че личната лекарка каза да не го правя Peaceтя много знае Close
Задавате ли си въпроса защо от зъбки се получава температура ,сополи и др. неща?
Ами защото при поникването на зъби рязко спада имунитета на бебето и така или иначе го хваща вирус,който пък си живее в околната среда свободно,но ако няма други проблеми имунитета се бори и не позволява разболяване.Значи ,зъби..........ами пак си е болест Wink
Кажи и на личната много здраве от една многознайка Joy и си слагай очните капки Hug

# 92
viki i mama благодаря за съвета Winkаз капките вече ги слагам Peaceсега искам да попитам нещо-как се разбира че едно дете има дцп?можеби въпросът ми е глупав но моля кажете мами Tiredпитам защото се тревожа за жорко-нещо ми е влезнало в главата ooooh!според рехабилитаторите е добре така мисли и невролога но се притеснявам,от два дни забелязвам че прави едни извивки на тялото/като дъга/.ей това ме плаши Tiredщом го взема на ръце си извива тялото макар и рядко да го прави -но е така!има едни движения на очите и невролога ни даде сироп след като му го дадох още същият ден взе да си прави тези извивчици.мисля да го заведа на скенер но докато това стане ще откача Shocked

# 93
  • София,
Гери, тя и моята се извива така все едно прави кошничка, защо си мислиш, че може да е признак на ДЦП. Аз мисля, че понеже нали повечето време лежат и по този начин се изпъват. Моята се извива така и като я сложа по корем тя вдига високо краката и главата и стои само на корема, много е смешна. А понякога дори когато я гушна и се извива така. ooooh!

# 94
Гери,ако ще поемеш риска за скенер,по добре направи ЯМР,защото и за двете неща ще трябва упойка,която не е страшна,но при ЯМР се вижда всичко,ще си сигурна и за неврологичен проблем ,а и при очите ако има нещо ще се види,каквото и да е то/дано нищо няма и при двете Peace/.извинявай,на Дъбов не му вярвам ,хич Confused
А за ДЦП -това не е диагноза ,а състояние,диагнозата винаги е друго, причинило ДЦП.ДЦП като цяло се доказва,в България на 18мес.,на запад на 24 мес. Peace
Аз на твое място ще направя ЯМР Hug,за спокойствие

# 95
така де ЯМР!-толкова съм притеснена, че вече не знам какво пиша . dundurela -  мила да знаеш как се успокоих след като прочетох че и вие правите подобни движения.и жоро така:като го гушна също ги прави тия движения

# 96
Момичета,ако щете вярвайте,обаче се радвам ,че преди 4 години нямаше от къде да чета,
това което сега се споделя в темата.Аз като чета постовете на Гери ,все едно виждам себе си,преди известно време.Направо винаги си имам за какво да се притеснявам.Каквото и да направи Ади,все се питам,нормално ли е?И ние сме с хрема,почти непрекъснато,но не ни създава проблеми ,като миналата зима.Един,два дни в месеца се обостря и после се оправяме.Пие СИНГУЛАР.Мога да се похваля,че от както ходи на градина,се отпусна,не е толкова плашлива,много е контактна.Самостоятелна е и е много по оправна от батко и ,когато беше на нейната възраст.И на мен все ми мига червена лампичка,ако нещо не е наред ,ако го пропусна,но засега не виждам някакъв проблем.Госпожите в градината,не са казали нещо ,което да я различава от останалите.Не съм им казала ,че е родена недоносена.
Ето ви една снимка
http://storage1.album.bg/37d/p1020989_a7013_1945492.jpg

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 21:55 от паликарова

# 97
Като гледам ,май ви плаша с писанията си newsm78,ако е така -Съжалявам и се извинявам Hug
Обещавам да пиша такива неща ,само при поискване Wink

А пък аз ,ако имах нет преди пет години,сега щеше да е друго,и то много по добро Peace

# 98
Ох и аз все се взирам в детето. Докато бях бременна и четях из разни форуми и списания все си приписвах болежки. Мъжът ми направо ми забрани да чета такива работи. Сега от както родих и то 'манекенка" пак се взирам и и намирам болежки. Педиатърът ни се е хванал за главата с мен. Пък и защото имам медицинско образование и е още по - страшно. Само питам и разпитвам...ама пък да ви кажа нормално е да се взираме в децата си. Те са нашето щастие. Да ви кажа сега треперим ами като пораснат, като започнат да излизат и да завъждат гаджета...малеее мислили ли сте. Като закъснее от училище ужас. Само като си помисля аз като излизах как закъснявах и нямаше и мобилни телефони, а майка като се прибера и ми се скара, че не съм се обади пък аз отгоре и. Ох майчици какво ни чка само. Сегашните случки сигурно ще ни се виждат бял кахър.
Аз да се оплача. Днес вдигнахме температура - 38,0 ректална. Докторът ни каза да сложим ефералгам свещички и я смъкнахме и каза, че може да от зъби ама аз знам ли. Умрях си от притеснение, че утрем имам изпит и как ще ходя. Ужас направо.
А междудругото с Дари и Ивко какво стана. Загубиха се нещо сладка мама и вени во

# 99
Като гледам ,май ви плаша с писанията си newsm78,ако е така -Съжалявам и се извинявам Hug
Обещавам да пиша такива неща ,само при поискване Wink

А пък аз ,ако имах нет преди пет години,сега щеше да е друго,и то много по добро Peace
Напротив човек трябва да е информиран! Все пак твоето мишле е вече голямо и много неща си преживяла и си ни полезна с качествена информация. Готина ви е прическата. Аз като малка носех такава прическа. Майка и беше писнало да се занимава с косите ми...а аз така си обичах дългата коса. Вики на какво мнение относно косата?

# 100
  • София
Моя Ники се извива ама го прави когато тръгна да го слагам на шезлонга.Мисля че се съпротивлява не иска да лежи там,дали е така?

# 101
Мама на Вики,не плашиш,изключително полезна си Hug
Аз съм параноик вече. ooooh!
Сега се старая да съм осведомена,питам,разпитвам,
алерголога и УНГ,се виждат в чудо с мен.
Дори ми направиха забележка ,че знам повече от колкото трябва.
На два пъти поставям правилната диагноза на детето ми,преди самите лекари.

# 102
Ох и аз все се взирам в детето. Докато бях бременна и четях из разни форуми и списания все си приписвах болежки. Мъжът ми направо ми забрани да чета такива работи. Сега от както родих и то 'манекенка" пак се взирам и и намирам болежки. Педиатърът ни се е хванал за главата с мен.
А Мамажаба защо описваш мен  Joy hahaha Joy, мале същата съм  , все гледам, търся дане би нещо да не е наред.
Вики и мама винаги си била неизчерпаем източник на информация   bouquet.
Гери и мойта прави така. Някъде бях чела, че при нормално развиващо се дете към 6 месец почва да прави дъга, т.е. като вземеш бебчето и си извива гръбчето, даже имаше такава гимнастика да се прави от мамата, а по корем си вдигат ръчичките и краченцата и пак се получва същото. Така че споко, виж за блуждаещият поглед не мога да помогна.
Сега си прочетох, отговора от д-р Слънчева и съм окрилена, според нея няма основание за такава диагноза, дано и хематолога да го потвърди и да не се занимавам повече с глупости.

# 103
днес водихме малкият Жорко при хирург-на 20 ще го оперират .изглежда хернията го боли и заради това ще се наложи по-скоро да мине интервенцията.да ви кажа честно много ме е страх от тия упойки  Rolling Eyesнаправо изтръпвам цяла

# 104
Ох,притесних се че говоря/пиша/ прекалено.То щото и аз съм станала параноична и психясвам вече,та понякога не се усещам.Ако почна пак,само ме подсетете Mr. Green

На два пъти поставям правилната диагноза на детето ми,преди самите лекари.
Браво HugТака обичам и аз,скоро една приятелка ми вика-Ти си кошмара на офталмолога Joy
Иначе за прическата,Вики порева пет минути и това беше,а и си мисля че не осъзнава съвсем колко и е къса косата,все пак вижда много слабо Peace

Общи условия

Активация на акаунт