Недоносени деца - 7

• 16 476
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
В Пловдив не е студено, но няма слънце и един гаден вятър ....
Ужасно е .

Днес станах рано, чистих, опрявах, остана ми само малко подреждане и да пусна пералнята и съдомиалнята .
Погрижих се  за себе си , маникюр, епилатор, душ ..... по - късно ще е хубаво да отскоча и до солариума ...
Направо си се стягам за пролетна разходка за утрешния ден .

# 226
  • София,
Здравейте и от мен. Днес в СОфия времето е отвратително, духа един смразяващ вятър, направо е ужас и аз нямам никакво настроение, дали е от гадното време?  Embarassed
Viki_76 много ти благодаря, на мен лично си ми страшно полезна с тази информация и знаете ли какво се замислям - днес сутринта дадох на малката малко пюренце от банан и праскова на ХИП, дали трябваше? На бурканчето пише, че е след 4 м. А ние сме почти  на 7. Да ама тук пък пише  мъхести плодове след 1,5 г. То е преработено все пак. Ама някога тъпата ми глава правеше чист сок от праскови на баткото и хоп след 1,5г. той цъфна с алергия - за която вече няколко години никой нищо не може да ми каже, всички предполагат че е от слънцето. Crossing Arms
Viki i mama хубавата снимка беше на малкия Жорко на Гери, тя я е махнала, защо ли? Той е толкова сладък?  Hug
Гери върни снимката Praynig
А малката Цвети на мама Elisse е станала на 7 м., а ние май сме я пропуснали. Извинения и честита месечинка мила Толумбичке newsm51

# 227
Мамчета, да ви питам - кога горе долу бебенцата ви се отказаха от нощното хранене ?!

Аз от четири дена най - после успях да наложа режим на храненето на малката Мими /  дано да не е временно само /
Сега яде в часовете  09 , 12 , 15, 18, 21, 01, 05
Общо има 7 хранения ,  като на ден изяжда средно между 500 - 600 гр.  / преди 16 дена тежеше 3,800 кг /
дали скоро ще реши да пропусне нощното пиршество ?! newsm78

# 228
  • София,
Усмивка остави детето да си яде до когато си поиска ние все още се храним през нощта понякога. Сега вече имаме 5 хранения за деня и то през около 4 часа по около 150 гр. пюре, каша или мляко. Naughty От около седмица вече не се буди да яде към 3 или4 часа, а чак в 6 - 6,30., но не се знае другата седмица може пък да и се прияде пак и през нощта.

# 229
Усмивка ! Не си мисли да спираш нощното хапване на Мими Naughty
500-600 не са ли множко  Hug Heart Eyes

# 230
 smile3521     dundurelke    -ето я снимката на жоро!ама аз исках да сложа една друга като по-голям Embarassedта не успях  Outta Joint

# 231

Viki i mama хубавата снимка беше на малкия Жорко на Гери, тя я е махнала, защо ли? Той е толкова сладък?  Hug

Дааа Жорко е много сладък ,ама аз него си го познавам отдавна и го знам как изглежда.Имаше едно хубаво бебче- момиченце,с черна косичка в столче за кола,бързо да си признае собственика на бебето ,защо е махнал снимката Crazy Hug

# 232
Имаше едно хубаво бебче- момиченце,с черна косичка в столче за кола,бързо да си признае собственика на бебето ,защо е махнал снимката Crazy Hug
Viki i mama  права си това хубаво момиченце е на Усмивка , но тя беше пратила линк  Peace

# 233
а  Жорко е едно хубаво момченце , браво на мама Гери , че върна снимката Hug Трябва и аз да се науча, да слагам снимки...  newsm78

# 234
 newsm53 мен ме научи elissee да  слагам снимки Heart Eyesама аз искам да видя това хубаво бебче за което говори Вики и мама!

# 235
ама аз искам да видя това хубаво бебче за което говори Вики и мама!
Искаш ,ама виж че го крият,хубавото бебе Mr. Green Hug

а  Жорко е едно хубаво момченце , браво на мама Гери , че върна снимката Hug Трябва и аз да се науча, да слагам снимки...  newsm78

А ти що си траеш, аааааа Wink

ЧРД, ТОНИ 19

# 236
Ето гооооо Heart Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197090&photo=21

Усмивкеее,твойто е,знаех си аз Wink,ама имаше и аватар май newsm78

# 237
Усмивка ! Не си мисли да спираш нощното хапване на Мими Naughty
500-600 не са ли множко  Hug Heart Eyes
НЕ  Naughty Нямам намерение да премахвам нощното пиршество на Мими, само питах дали някоя от вас няма ясновидски способности да ми предскаже дали  скоро малката госпожица ще реши да се откаже  от някое хранене  newsm78
500 - 600 гр. изяжда средно на ден, дали е много - ми ...   Embarassed   незнам - толкова си яде  Rolling Eyes

Тони 19 , ти да не би днес да си рожденничка и да си траеш ?!  newsm78
 Нали няма да пропуснеш да ни почерпиш нещичко за здраве ?!

Viki i mama , аз честно не знам за коя снимки говорите, ето линка на Мими - ако е познаете - значи е тя !  Peace

# 238
Ето гооооо Heart Eyes

Усмивкеее,твойто е,знаех си аз Wink,ама имаше и аватар май newsm78

Малееее, как ме разкрихте .....  smile3534

Благодаря ви, радвам се, че харесвате малкото Мими . Hug
 Нали ви се оплаках, че татко й загуби нашето фотоапаратче, и тези снимки са стари , но той твърдо обеща, че скоро ще купи     
 ново   апаратче и ще направя много снимки с най различни тоалети . Цяла фото сесия ще има .

# 239
             Честит Рожден Ден на мама Тони !
     Да си жива и здрава, много обичана и засмяна !

Общи условия

Активация на акаунт