Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за осоляването на бебета?
Какви са мненията за стволовите клетки?
Какви са мненията за бебешките колички?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за осоляването на бебета?
Мненията относно осоляването на бебетата са разнородни. Някои майки се противопоставят на тази практика поради потенциалните рискове за здравето на детето, докато други споделят, че не са я прилагали и не планират да го правят, като поставят под въпрос ефективността и необходимостта от нея. Други майки практикуват добавяне на малко количество сол към водата за къпане, докато други предпочитат по-модерни методи за грижа за бебето.
-
Какви са мненията за стволовите клетки?
-
Какви са мненията за бебешките колички?
-
Какви са мненията относно практиките като осоляване на бебета и използване на стволови клетки?
-
Къде мога да намеря дрехи за бременни с по-малки размери в София?
) Аз засега съм се спряла на Graco, но имаше само 2-3 модела, ще изчакам да пуснат повече моделчета

, високи столчета, шезлонги, активни гимнастики, ванички и тем подобни..
, да се включа и аз най-сетне, че наистина и аз имам доста работа на последък и едвам смогвам да ви изчета, а за писането не ми остава време.
Ти къде ходеше на ЖК? Сигурно си споменавала, но не си спомням?
Поне филма да си заслужаваше, но нищо, пак е по-различно от висенето вкъщи.
.Толкова много ме е страх ама и това ще понеса няма как по-добре така отколкото да се слу4и нещо непоправимо
.За гинекологи4ния преглед аз до колкото знам дори и вси4ко да е наред дваисет и някоя седмица се прави задалжително ,но то пак си зависи от доктора 
- правят се, че не ме забелязват, а си имам вече коремче. Вчера съм с малката в трамвая - зачудих се нея ли да държа, аз как да се крепя... добре че пътувахме кратко. Май ми е по-добре да си карам колата, отколкото да се блъскам в този транспорт.
Бях умряла от глад
.Таткото е много щастлив,защото от самото начоло тайничко се надяваше на момиченце.
.