Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е рецептата за сладкиш с извара, който се споменава в публикациите?
Каква е рецептата за творчески понички?
Каква е рецептата за сладкиш на Лола?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е рецептата за сладкиш с извара, който се споменава в публикациите?
Рецептата за сладкиш с извара включва следните съставки: яйца, масло от сливи, захар, брашно, ванилова захар, бакпулвер, мляко и по желание орeхи. Процесът включва стъпки като разбиване на маслото със захарта до кремообразна смес, добавяне на яйцата едно по едно и след това добавяне на изварата. След това се добавя брашното с бакпулвера, млякото и накрая орехите (ако се използват). Сместа се изсипва във форма за печене и се пече в предварително загрята фурна до златисто кафява коричка.
-
Каква е рецептата за творчески понички?
Рецептата за творчески понички включва крем сирене, яйца, мляко, захар, сода бикарбонат, растително масло за пържене и пудра захар за поръсва. Процесът включва смесване на крем сирене, яйца, мляко , захар и сода бикарбонат с брашно до образуване на тесто. След това тестото се оставя да почине за известно време. След това се оформя в понички и се пържи в разтопено масло. Поничките могат да бъдат поръсени с пудра захар преди сервира не.
-
Каква е рецептата за сладкиш на Лола?
Рецептата за сладкиш на Лола включва крем сирене, яйца, захар, масло, мляко, брашно и бакпулвер. Процесът включва смесване на крем сирене, яйца, захар, масло и мляко заедно в купа. След това добавете брашното и бакпулвера към мократа смес и разбъркайте добре. Изсипете тестото в намаслена тава за печене и печете във фурната за около 30-40 минути или докато клечка за зъби, поставена в центъра, излезе чиста.
-
Каква е рецептата за тиганички със сирене?
-
Каква е разликата между нишесте и пудинг?




Обаче следващия път ще ги пека, че бая време ги цедих на салфетка, за да не са мазнички. На мен не ми бухнаха така, какот са на снимката, но може би нашата извара е по-тежка... или защото прибавих пакетче крема сирене
Изключих горния реотан, но късно, късно



