клиника Щерев

• 789 958
  • 6 728
  •   1
Отговори
# 2 145
Да. Но примерно аз предпочитах да родя секцио и отидох директно при д-р Александров, понеже прочетох отзиви, че е отличен хирург и е по-склонен към секцио, докато други - например д-р Савова - са по-добре настроени към нормалното раждане и те насърчават за това. Така че зависи и от това как виждаш раждането си, дали предпочиташ да си при мъж лекар или жена (той Александров всъщност е единственият мъж, малко по-груб като подход е - нормално) и т.н. Назад в темата сме обсъждали тези неща Peace

# 2 146
  • София
Аз до сега не съм чула лош отзив за някой лекар от болницата. Всеки лекар си има индивидуален подход и зависи ти какво искаш! Според мен няма да съжаляваш!

# 2 147
Мен Александров ме изчака 12 часа да раждам нормално, без да ме приртиска за секцио. Накрая пак до секцио се стигна, но важното е, че бях изчакана докато можеше да се чака.
Коновалова ми направи много добро впечатление, като отношение към нейните пациенки. След раждането идваше да ги проверява как са по няколко пъти на ден  Peace

# 2 148
Мен също Александров ни най-малко не ме е навивал на секцио, по-скоро аз предпочетох да родя така, а той се съобрази с решението ми, без да ме увещава за нормално Peace

# 2 149
Здравейте,момичета!Предстои ми БХС в клиниката на 10-ти.Питането ми е колко пари Ви взеха.Аз разбрах нещо от сорта на 90лв.

# 2 150
  • София
Да толкова е!
Първо те гледат на ехограф, измерват разни стойности на бебето и после те пращат горе за кръв. Резултатите стават за около седмица.

# 2 151
z.o.z.z.y. Много ти благодаря за отговора, а има ли нещо общо между БХС И ФМ?

# 2 152
  • София
z.o.z.z.y. Много ти благодаря за отговора, а има ли нещо общо между БХС И ФМ?

ФМ до колкото разбрах е оглеждането на органите на бебето на ехограф, а БХС си е кръвна проба. За да ти направят анализ на риска от БХС задължително ти трябва ехографски преглед. Мен ме гледаха на обикновения ехограф, не на 3-4Д.

Пиши ми моля те тук или на лични при кой лекар си в Щерев!

# 2 153
  • София
БХС се прави в комбинация на кръвна проба и замервания на конкретни показатели в развитието на плода. В сайта на Генетичната лаборатория на Майчин дом, където се извършват изследванията има бол информация...
http://genetika.maichindom.com

# 2 154
Здравейте имам едно въпросче към мамите родили секцио Кога ви дадоха бебето(тата) за първи път след операцията за захранване на гърда?

# 2 155
Здравейте имам едно въпросче към мамите родили секцио Кога ви дадоха бебето(тата) за първи път след операцията за захранване на гърда?

Сутринта на следващия ден, след като ме преместиха от реанимация в общото отделение. Преди това го дават и в реанимация, но само да си го гледкаш. На мен така или иначе ми слезе млякото чак на 5-тия ден, та нямаше какво да се прави. Иначе ме стимулираха да давам гърда, въпреки, че нямах кърма. И на всяко хранене - първо на гърда и чак после АМ, ако иска бебо.

# 2 156
Здравейте момичета, искам да ви попитам след колко дни след раждане със секцио изписват от болницата? Разбира се всеки случай е индивидуален, но нещо общоприето има ли ако всичко е ок дай боже!
И другото което искам да попитам дали трябват дрешки за бебо за престоя в клиниката- не знам там как ги държат през това време /надали са голички Simple Smile/?

# 2 157
  • София
Asta, престоя е 5 дн/ 4 нощувки, ако всичко е наред. Нищо за бебето не ти трябва докато сте там, те си имат техни дрешки, хубави са, къпят ги по 2 пъти на ден и ги рпеобличат. За изписването ще трябва да приготвиш само дрешки

# 2 158
Момичета, моя приятелка си следи бременността при Д-р Юнакова и казва, че е много доволна. Тук има ли момичета, които биха могли да дадат впечатления от нея? Търся с търсачката в темата, но както обикновено с тази търсачка удрям на камък.  Crossing Arms

# 2 159
  • София
4 страници по-назад съм споделила впечатления по повод същия въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт