Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за справяне с кашлицата и симптомите на грип по време на бременност?
Какви са препоръките за справяне с киселини по време на бременност?
Какви са препоръките за закупуване на бебешки принадлежности онлайн?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за справяне с кашлицата и симптомите на грип по време на бременност?
При кашлица и симптоми на грип по време на бременност е важно да се консултирате с лекар. Някои лекарства, като парацетамол, Феревекс или Колдрекс, могат да се приемат след консултация с медицински специалист. Освен това е от съществено значение да приемате достатъчно течности, да почивате достатъчно и да избягвате прегряване.
-
Какви са препоръките за справяне с киселини по време на бременност?
-
Какви са препоръките за закупуване на бебешки принадлежности онлайн?
При закупуване на бебешки принадлежности онлайн е важно да изберете надежден и коректен доставчик. Може да се потърси обратна връзка от други клиенти относно коректността, поддържането на асортимента и сроковете за доставка. Важно е да изберете утвърдени и популярни уебсайтове, където майките споделят положителни впечатления и препоръки.
-
Какви са препоръките за получаване на снимки и видеоклипове на бебето по време на посещение при лекар?
-
Как се записват сърдечните тонове на бебето по време на бременност?

... изядох около 400 г. без да се усетя... Цяла нощ киселини... Никакъв шоколад вече вкъщи
Не съм спала цяла нощ и заспах малко преди да трябва да ставам... Никой не ме е карал да ям толкова де, ама аз уж все само по едно блокче си чупех,като тръгнах да ги прибирам и двата бяха останали на половина 
благодаря ти за синьото щъркелче
и се накъса да ме рита точно докато го гледаха
и не минава. Страх ме е вече от толкова кашляне на да не направя някоя беля.
Ето и линкове към тях (аз да си се похваля пак с хубавицата
. Надявам се е наред всичко!
Ние преди 10 дни бяхме 550гр, в една от книжките ми пишеше, че бебето расте вече с по 20гр на ден! Което за 10 дни прави 200гр и логично сега трябва да сме около 750гр! Като ида на лекар след още 10 дни, ще сме почти кило! Така че, момичета доста напредваме
Освен това пишеше още, че ако бебето се роди в 27 седмица (
оф, и аз винаги забравям да питам колко грама е моето бебе и колко е дълго. Другия път ще си запиша на едно листче, че инъче не става