ЛЮЛИНските малки слънчица вече чакат пролетта

• 15 497
  • 310
  •   1
Отговори
# 90
Мерси, за фризьорите, ще се ходи в четвърти.

# 91
  За мноооого добър фризьор бих ви препоръчала Краси от "Гаргамела" ,точно срещу бюрото по труда в ІV. Подстрижката е 11лв.

Аз в същия блок но горния вход мога да препоръчам добре фризьорка за 6 лв  Mr. Green
  Чувала съм за нея. Много я хвалят, но не съм се подстригвала там.
  Във всеки случай не ходете в нито един от фризьорските салони в нашия блок -426! Ужасни са!!! javascript:void(0);
#Sniper

# 92
  • София
След фризьор следващия път си направете  по една  снимка  и ще  прецениме  кой е  най-добрия Simple Smile smile3521

# 93
  • София
Като сте подкарали фризьорите, я кажете нещо за козметичките. Каня се вече толкова време, да не се натреса накрая на някоя дето после ще съжалявам.

# 94
  • София
Шоши,Силвер център Студио Фрог Peace

# 95
  • гр.София, далече, далече на Запад
Като сте подкарали фризьорите, я кажете нещо за козметичките. Каня се вече толкова време, да не се натреса накрая на някоя дето после ще съжалявам.

Момичета благодаря за сърдечното посрещане Hug Hug Hug
Много сте мили!

Относно козметика, аз лично ходя в Люлин 10 в ето тук : http://www.beautyface-bg.com/
Почиствам си лицето там, пробвала съм и химическият им пилинг.Доволна съм.Дано съм ти била полезна.

Хубав ден и слънчев ден от нас, независимо от силният вятър!

# 96
   Хора, невероятно ,но факт!!! Из Люлин се движи един червен камион и поставят чисто нови пейки из градинките!!!!
   Ако може тази година да окосят тревата през юни ,вместо през октомври, грешка няма да имат.

# 97
чудо, идат избори, моля който види камиона да го прати пред 431 Simple Smile

# 98
  • София
harmony_broken,ти от кой блок си 431 ли?

# 99
Димяни, от ноември ве4е да Simple Smile преместихме се там, а ти?

# 100
  • София
Ми аз от 27 г все тук си живея  Mr. Green
Ти от Б вход ли си,че май се сещам коя си? Party

# 101
 Не от вход А съм, все още не познавам мами наоколо (освен сброрната бойна дружина на ветеранките) и вече една година откак не съм в майчинство. 

# 102
  • София
Аз съм в Б Mr. Green

# 103
  • София
Привет, люлинки!
И аз се позагубих от предната тема, ама сега успях да попрочета.
Моля впишете и моите девойки и мен в списъка - Кристина е родена на 17.01.2001, Мария на 05.01.2007, а аз на 05.03. Flutter
Момичета, има ли дечица в 96-то? Каката ще е ученичка наесен и събирам впечатления за училището. КАжете по някоя дума за даскалите, обстановката - и като цяло доволни ли сте?
Благодаря предварително   bouquet

# 104
  • София
Aз мога да кажа,че това е най- хубавото училище в люлин! Peace

Общи условия

Активация на акаунт