"24 часа" научи за Дюкан и сега очакваме прилив най-голям - 79 част

• 30 339
  • 687
  •   1
Отговори
# 45
Ах, и закуска сте сервирали  Hug а аз още не съм се наканила тая палачинка да я забъркам...
ама на следващите П дни!

Днес ми е последен 7-ми ден от 1 фаза   newsm44 от утре салатки, зелен фасул, краставици, ... кулинарна фиеста  Crazy

... и симулирах пиене на алкохол, защото компанията не толерира не пиещи ...
Хи-хи, и аз така откарах 4 часа да ближа една малка чаша бяло вино, ама май на никого не му направи впечатление, че е все пълна  Mr. Green

Орхидея, аз не мога да кажа, че имам намаление на количествата кърма, мойто почти 2 годишно кърмаче не се оплаква,  Crazy но все пак при нас кърмата вече не е основният хранителен източник. Подкрепям мнението, че е добре засега да махнеш от менюто си ненужните и за теб и за беби захар и тестени храни и ще видиш резултати дори само от това! Успехи и със слабеенето, и с кърменето  Hug

# 46
Записвам се да ви следя (извинявам се но функцията "извести" не работи при мен  newsm78
Мария, добре дошла при нас, ама не разбрах защо и поради що ще ни следиш. Ние и без това си се следим взаимно. Joy
Думай сега, ще диетуваш ли, защо, колко килограма ще сваляш или ти само така, минаваш.... newsm78  bouquet

# 47
Волна, бързо да оздравяваш! Praynig Имаш почерпка от мен, да знайш  bouquet

ЦветинкоHug икам си я почерпката.Обаче за какво ще да е ,я ме осветли. newsm78

# 48
  • София
Добро утро и от мен. Избягвам компютъра, но не мога да не прелистя любимата си дюканска темичка  Laughing
Аз се стегнах. И отново съм си съвсем режимна. Чакам да завземам нови низини в скалата на кантара  Wink
Благодаря на всички за подкрепата   bouquet.

# 49
Ах, и закуска сте сервирали  Hug а аз още не съм се наканила тая палачинка да я забъркам...
ама на следващите П дни!

Луна Лъвгууд, забъркай я страхотна вкусотия и не чакай следващите П дни. Hug

...Хи-хи, и аз така откарах 4 часа да ближа една малка чаша бяло вино, ама май на никого не му направи впечатление, че е все пълна  Mr. Green...
Аз изкарах 6 часа на чаша с ракия и пак никой не забеляза че си седи все едно и също количество, но на наздравиците бях редовна.

...
Аз се стегнах. И отново съм си съвсем режимна. Чакам да завземам нови низини в скалата на кантара  Wink
Благодаря на всички за подкрепата   bouquet.
Зазу, това е  страхотно стискам палци за низините да са скоро Hug

# 50
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
режимна съм  Heart Eyes мисля само да чета от понеделника нататък, че то и без това се очаква да е страшно  Crazy

прегледах си записките и има едно нещо, което съм си записала с въпросче "приемът на протеини да се огранички до 1г чисти протеини на килограм тегло" - писано е преди 2-3 теми и няма коментари по него
 Blush в сила ли е или някой се е объркал?

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за всички

# 51
Катя, Луна, това ме убеждава, че за другите е важно да не им отказваш в началото, че се почват едни обяснения защо не искаш да пиеш, ако ти сипят, после никой не се интересува дали си пил и какво количество! newsm03
Волна, как така се чудиш, бре, ти си знайш, за помощта, която ми оказа наскоро!  love001
Зазу newsm10

# 52
Катя, Луна, това ме убеждава, че за другите е важно да не им отказваш в началото, че се почват едни обяснения защо не искаш да пиеш, ако ти сипят, после никой не се интересува дали си пил и какво количество! newsm03
Цвети, явно е така, не се бях замислила, но поне му хванах цаката.  Hug

# 53
  • Пловдив
Привет от мен, помните ли ме  Joy Joy Joy
Не съм ви забравила, съвсем режимна съм си, чета ви, но нямам муза нещо да пиша  Confused
Много се радвам на успехите ви, на снимките, които пускате, на всичко хубаво  Hug
На новите момичета - добре дошли   bouquet Не си поставяйте цели в определени срокове, просто спазвайте режима и той ще се отблагодари  Laughing Не криввайте от пътя, наистина не си струва, повярвайте  Naughty Винаги имайте под ръка режимна храна и хапвайте, за да не ви изкуши нещо нережимно  Peace
Аз за себе си мога да кажа - за пръв път не бързам за никъде, следвам режима, не се тегля всеки ден дори, защото не искам да позволявам на някакви грамове + да ме демотивират, важни са килограмите накрая. А дори и те не са най-важни - важни са сантиметрите. Вещи май беше написала преди - "Килограмите не са изписани на челото и никой не ги вижда, вижда се как изглеждаш"  Peace Доста момичета пишет, че няма разлика дълго време в килограмите, но видимо се топят. Нали това е най-важното  Flutter
И не забравяйте водата, това особено за новите момичета, другите сигурно са го чели много пъти  Peace Водата е ужасно важна при този режим, както и при всички други, де  Peace Пийте поне 1,5 литра, без вътре да влиза кафето обаче  Peace
Целувки и гушки на всички и хубав неделен ден  Hug Heart Eyes

# 54
  • София
Добро утро на всички момчета и момичета. Пак ще пиша дълго и аз, че и вие много сте писали  #Crazy

Имам един въпрос, който ме занимава напоследък и, мечка срам, мене - не, ще питам. Сигурно е обсъждано вече, но, честно казано, не мога да се сетя  Embarassed . Отнася се за парафиновото олио/масло/течен парафин. При редовна употреба възможно ли е да нанесе поражения някакви на организма или пък да се получи привикване и при спирането му да стане проблем. Извинявам се предварително, ако задавам тъпи въпроси, но досега не ми се беше налагало да потребявам тоз интересен многофункционален продукт. Честно казано имаме доста у дома, защото... мъжчето си слага на обувките  #Crazy

perlata, Sun, krikri, благодаря за предложената помощ за третата фаза и да знаете, че ще се възползвам максимално. Само че първо ще си припомня всичко от книгата. Която е на второ място по продажби в Хеликон за февруари. Аз я изчетох цялата в началото, а сега си препрочитам от време на време втора фаза за припомняне и надъхване, но засега не препрочитам трета и четвърта. Ще проуча и новия сайт, който, слава Богу, е на английски език, а не на френски.

krikri, май няма да е зле да се тури уточнението за сиренето (за преводача:  #Cussing out  #2gunfire  #Cussing out ) на първа страница (ако вече не е направено, де)  newsm78  И може би уточнение на блогосайта за сиренцата, че са за трета фаза? Напоследък има доста хора, които пишат там, че почват, да не ги подвеждаме... Напоследък също имаше хора, които влезли на блогосайта в раздела Продукти и решили, че само това са разрешените продукти и се вайкаха, че не намерили някои от тях и дали ще им стане режима  Joy Божкеее, ако не бях прочела поста ти, че има сняг, щях да разбера чак утре сигурно  Embarassed

Goody, благодаря много за идеята за замразените чушки. От четвъртък пак сме ПЗ и междувременно ще потърся. Иначе масово зеленият боб в буркан, който съм срещала, е режимен. А грах нали не може? Или бъркам  newsm78 А за твоето питане: "Приемът на протеини да се огранички до 1 г. чисти протеини на килограм тегло" мисля, че цитатът е грешен. Вярното е МИНИМУМ 1 г. чисти протеини на килограм тегло.

Lois, както се разбра, и аз много обичам чушши, и то червени, наистина ми се струват сладки, а и са удобни за работа: пълниш с извара и гризкаш   chef

Дамаянти, ето няколко вида палачинки - опитай, все някой ще ти се получи http://dukanskirecepti.wordpress.com/2007/12/12/%d0%a2%d0%a0%d0% … 0%9d%d0%9a%d0%90/

zazu1Hug   bouquet  Hug Пази очите!!!

Fancy N, направо си гадателка. Днес вчерашното килограмче изчезна и ако утре съм пак под 77, ще мръдна най-сетне линийката. Все таки не мога да преценя защо така все поредни съботи става  newsm78

Майка Зайка, нямаме Билла на удобно място, но ще проуча въпроса в близките магазини - благодаря за информацията.

Nelina, много интересна информация от твоята приятелка - техноложка!

ОФФФ, то се е видяло, че ще я почвам-затова отивам да се наям като за последно със забранените неща и от утре я почвам! Не ме бийте за това ми изказване! Heart Eyes

Това е много вредно, мила!
А книгата аз си купих оттук: http://book-bg.com/details.php?id=19558

{Adrenalinka}, разгледай добре сайта (бг-мамма): има собствена кирилицазия КРЕДОР с указания как се ползва (пусни търсене на КРЕДОР, например) и знай, че постове на латиница не се толерират.

Ев4е, много е опасно за бебето ти това, което правиш. Човекът е казал: който кърми - олекотена трета фаза. Извади книжката и прочети. А и съвети да даваш... не е добре така  Naughty

Дамаянти, вписана си в секцията СМЯХ на блогосайта: http://dukanskirecepti.wordpress.com/---/#comment-119

Катя_73, страхотно си се справила за вечерята в компания. Нека прегрешилите с алкохол напоследък да те вземат за пример   bouquet

пиги, само на течности? Просто бъди режимна и никакви изкушения повече. Впрочем вече са ме изпреварили  Embarassed

Поради интереса към овесените трици, да напомня, че някои магазини сме синтезирали тук: http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/%d0%94%d0%b8%d0%b5 … 0%b8%d0%bd%d0%b8/

Ще замоля който открие магазин, предлагащ овесени трици, а неспоменат на блогосайта горе, да драсне 1 ЛС или пък да го напише в темата (тук). Може да се посочи и грамажа и цената на триците, описание как лесно да се открие мястото, снимка и т.н., по желание, но поне град + адрес/улица да има.

Приятна почивка на всички с нормално рабзотно разписание и лек ден на работещите по схеми   bouquet

П.С. Благодаря за стискането на палци, да видим сега Съдбата какво ще реши.

# 55
Зазу  newsm10
Гууди, Дюки пише, че за функционирането на всички жизненоважни органи и системи, е необходимо да се консумират минимум 1 гр.чисти белтъчини на кг.тегло. /стр.37/

Последна редакция: нд, 17 фев 2008, 10:42 от foli

# 56
  • София
Здравейте , момичета!:-)
Днес нещо ме е "гепила" зимната депресия май...И така аз съм в 3-та фаза, 63 кг, с цели 3 кг надолу от стойността по калкулатора на  Дюки...И сега какво? Мили мой, та аз цели 12 години преследвах тази цел, не месец, не година , а цели 12 ...И сега съм без цел...е не съвсем де - искам и да го дооформя това мое тяло, затова залегнах на спорта. Може би за някой, този пост ще е странен в едно с моите "радини вълнения", но мисля че ще има и такива които ще ме разберат:-) Оказа се, че макар и да не съм си го признавала....години наред свалянето на излишлините килограми и всичко съпътстващо този процес, са били от първостепенно значение за мен...Simple Smile
Пожелавам ви усмивки в този мразовит ден !:-))) И не бъдете като мен, не се самовглъбявайте единствено и само в отслабването...Simple Smile

# 57
Лелееееееееееее, вече 3 страници сте изписали в новата тема. Знаех си аз още снощи, че Вещи ще пусне новата тема, знаех си, ама чак до 3 страница се доредих.
Предлагам, който не може да устиска на някой сладкиш или нещо не режимно да си принтира първата снимка, която Вещи е сложила и като погледне тези задници, мисля, че всякакво ядене ще ни  се отяде.
Няма да мога да ви изброя поименно, но големииииииииии      Hug    на всички

# 58
Привет - мривет!
Вещи, първата снимка е потресаваща, обикновено показвам на мъжа ми снимките, но днес се отказах, много са ефектни и двете... newsm53
Лоис, Халеева,Орхидея, добре дошли!
Волна, оправяй се скоро, поздрави морето и му кажи да ме чака - за Великден сме там и мисля, ако искате да си спретнем една морска среща ... Laughing
Ванче, у нас е същата лудница, яхнала съм метлата и си пия кафето с вас-да се оправят... Twisted Evil
Нуш, сега е момента да си подариш нов кантар Joy
Бубето, липсваше, обаждай се по-често Hug
Зелено, не се привиква към парафина, ползвай си го, само не го затопляй, че става токсичен при термична обработка Peace

Относно рижимните продукти - единствените магазини, в които винаги всичко намирам са "ХИТ" /София/-от една или др.марка, но си набавям всичко за цяла седмица...
Пожелавам хубав ден на всички! Hug
Буба64, не се притеснявай, аз сега съм под теглото от калкулатора и имам още да свалям според моята цел - това са ориентировъчни килограми / на калкулатора/ , аз съм писала, че имаме в рода с наднормени килограми, приличам на баба им, която беше 120кг. , но се надявам някои гени да са ме прескочили, а ако не, ще се поборя още малко с природата си, ако не...здраве да е!Ще остана на кг. които Дюки смята, че ще поддържам без усилие!

Последна редакция: нд, 17 фев 2008, 11:04 от Боби1973

# 59
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
зеленичко - погледни пак съдържанието - на кутиите пише и захар, за бурканите не знам  Hug
зеленичко, фоли - благодаря - веднага ще потърся таблична за съдържание на белтъчини/протеини в различните храни, за да видя да не съм сгазила лука  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт