Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за бебешките колички?
Какви са преживяванията на други майки с бебешки легла?
Какви са преживяванията на други майки с наддаване на тегло по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за бебешките колички?
Форумът съдържа различни мнения за бебешките колички. Някои майки смятат, че тези с надуваеми гуми са удобни, докато други обсъждат теглото на стандартните колички. Освен това има спомен за грижи относно липсата на предна табла в някои модели. Важно е да вземете предвид индивидуалните предпочитания и нужди при избора на бебешка количка.
-
Какви са преживяванията на други майки с бебешки легла?
Майките споделят различни преживявания с бебешки легла. Една майка използваше детско креватче, което беше удобно за кърмене, докато друга използваше скрин с чекмеджета за съхранение на дрехи и аксесоари. От други майки се споменават идеи за организиране на дрехи и необходимостта от по-голям шкаф с растежа на детето.
-
Какви са преживяванията на други майки с наддаване на тегло по време на бременност?
-
Какви са преживяванията на други майки с болестта по време на бременността?
-
Какви са преживяванията на други майки с храненето по време на бременност?
. Днес цял ден ревах и сега, ако разбера, че съм си мазала корема с нещо толкова отровно за моето слънчице окончателно ще се
.
че не може да се мажа с един крем по време на цялата бременност и да отида след месец и половина да ми изпише друг. Аз още тоя не съм намерила, май ще стане време за другия.
от 1-вата бременност,а тогава много интересно..както ми нямаше нищо изведнъж в 9-тия месец стана страшно,но аз качих 30кг. 
а особено пък както сама си караш бременността, и особено ако и раждаш сама, никой, ама никой да не се опитва да ти намеква дори какво да правиш.
Може да ме сметнете за голям дзвер
, но поне на моите родители им го казах в прав текст! Казах, че нас са ни гледали, както преценят и това как ще гледам моето бебе си е моя работа и няма да позволя на никой да ми се меси. И на всеки ще го казвам, ако реши да дава акъл. Да ви кажа честно незнам вие как сте, но изпадам в ужас само при мисълта, че някой мисли да купи нещо за бебока
. Никаква радост и право на избор не ни оставят, но лично аз не се давам, поне засега
. И най-ме е яд, като започнат с изречението "Ние едни време..."
"Защо го взимаш тоя панталон, като другия месец ще ти е малък?" Е, съжалявам, но не обичам да ходя с чували и да ми падат гащите от г...за. И като почне: " Ние как сме ви отгледали едно време без памперси и дрън- дрън..." Мноооого ме нервира.
"Тия млади бременни сега като се намъкнали в едни тесни дрехи, аз имах една басмена рокличка и с нея карах цялата бременност."Тя пък откъде решава, че са дрехите са ми тесни, като аз си ги усещам най-добре, а и от първия месец си купувам от магазини за бременни. И какво като съм бременна, няма да ходя като Квазимодо я! И освен това в канския студ не мога да ходя с рокличкиии!
Много държах да си купя всичко сама за първото дете. Или ако някой иска да купи нещо да пита какво съм харесала.
а знаеха , че чакам момче
Няма по прост подарък от това

.Добре, че умея да се пазаря 
.Ще изчакам СЪКРОВИЩЕТО(т.е свекърва ми да ме ядоса нещо)
, НО МОГА ДА УСЛУЖА НА НЯКОЙ АКО ИМА НУЖДА
И аз да споделя,през първата бременност се мазах с бебешко олио на johnson,нямам нито една стрия,а сега си взех крем против стрии на дева заради миризмата(само тя ми понася с това
)доволна съм,но мисля да продължа с олиото