Недоносени деца - 8

• 19 939
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
  • София,
Дано всичко се размине ,и приятелката ти да гушка здраво и щастливо бебче. Praynig

Паликарова, Ади оздравява ли вече. Ние вече сме добре. Почти не кашляме и нямаме сополки и най - важното, че почнахме пак да  се храним и сме по цял ден навън. Hug
А утре и ние сме на очен преглед, най после успях да се обядя и да запазя час. Стана много лесно и бързо и се оказа че има свободни часове за утре, а аз се обадих преди малко. Ще ходим при доктор Топов в часния кабинет. Стискайте палци всичко да е наред! Praynig

# 196
  • Варна
Бен, стискам палци да успеят да "закрепят" приятелката ти и да не се налага да предизвикват раждане. Но ако се наложи според мен е по-добре това да стане във АГ Варна, отколкото в Разград, за да не се налага да траспортират детенцето.
Ще чакаме новини. (а и ако не е тайна, с кой лекар е говорила?)

# 197
andi  аз също се надявам всичко да бъде наред !!!ще се моля за детето и за майката -дано всичко лошо им се размине.на твоята приятелка и желая късмет и здраво бебче Hug        dundurelke-радвам се че вече сте добре Hug Hugуспех утре на прегледа  Heart Eyesцункай вероничка от мен и жорко Wink

# 198
Дано!Помолете се и вие с мен!
newsm17

# 199
Здравейте момичета, аз скоро не съм писала, но по цял ден сме по улиците, времето беше страхотно.
Днес пък се застуди, но пак излязохме за час, надявам се и утре да успеем.

Гледам има добри новини за Жорко, браво, само така. ))

бен, много жалко за приятелката ти, дано този път всичко да е наред. Аз родих в 32г.с., Калина беше 24дни в кувиоз и още 5дни заедно в болницата. Нямаше някакви особени проблеми, но все пак да се подготви, че ще е в кувиоз и т.н. ако се роди сега. Дано все пак изкара още някоя седмица и това да не са околоплодни води, които изтичат.

И един въпрос от мен - от една седмица, от както извеждам всеки ден Калина на вън и сме по цял ден на слънце не и давам Вигантол. Дали е проблем, или не?

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 18:23 от Mirama

# 200
viki76 аз също не ви видях -мисля ,че щях да позная поне Вики  Mr. Greenголям сладурчо е!вие кога ще ходите при Николова на преглед?ние след 6 месеца през август

# 201
На Ади трябваше днес да свалят абоката,лекарката тази сутрин реши ,да продължим до събота Tired.
Иначе се чувства добре ,хапва ,нЯма температура.
Има високо СУЕ-30,УТРЕ щЕ ПРАВЯТ КОНТРОЛА.
СПОРЕД ПЕДИТО СЕ ДЪЛЖИ НА КЪСНО ОТКРИТАТА ИНФЕКЦИЯ.
Направо ще се побъркам ooooh!

# 202
  • Варна
Гери, следващия контролен преглед  на Вики ще е след 2г. Но, аз ще ходя след около 6м, че и мен ме следи Simple Smile - може тогава пък да се засечем yes.
Паликарова, по-добре малко по-дълго да продължи лечението, отколкото да се спре преждевременно.  Поне педито си е признала, че не е открила инфекцията навреме (не че това ще те стопли, де). Дано контролното изследване да е по-добро. fingerscrossed

# 203
Привет отново!Аз пристигам с добра вест-това,което е изтичало не са били околоплодни води.Днес са и правили с реактив изследване,а вечерта и един от лекарите я гледал на видеозон.Тя вероятно вече е разговаряла с варненския си лекар,ама аз не съм я чувала след 19.00часа.
Viki_76,нисля че Георгиев се казваше лекаря и,ама не гарантирам.Става въпрос за АГ.Тя ражда и първото детенце там и е много доволна от него.Той няма вина за смъртта на бебчето.
За сега непосредствената опасност мина,да се надяваме,че бебинка ще постои още в мама!

Последна редакция: чт, 06 мар 2008, 07:15 от бен

# 204
Гери браво на Жорко кокорко. Нали щеше да го водиш на невролог? newsm78
Бен предай на приятелката си моите поздрави и стискам палци всичко да е наред при тях. Дано да са добре и мама и бебо. Praynig
Дуднурелка, ти установи ли защо Вероника не яде? Моята панта от няколко дена ми прави номера и вечерта не иска даже да захапе шишето. С много зор го храня към 22,30 преди лягане.Иначе през деня яде, жизнен е, смее се. Вече не знам какво да правя.

# 205
 ilyova  -ние вече ходихме на невролог Laughingи жорко не яде  Closeкакво му става не знам  newsm78но много ме ядосва това мушмуроче ooooh!предлагам шишето ама и той дори и не иска да го близне .ама да ви кажа банан иначе яде -май много му харесва  Winkкогато и да му го предложа си го изяжда

# 206
  • Варна
Бен, страхотна новина! Колкото повече се задържи бебо в корема на мама, толкова по-добре!
А иначе за д-р Георгиев и аз съм чувала само добри отзиви. Имах съмнение, че става въпрос за един д-р, който е голям търгаш и лежи на стари лаври, но ... важното е ,че не е ставало въпрос за него Simple Smile.

# 207
 Wine Glass cook cook днес и ние порастваме с още е дин месец!Жорко има месечинка Heart Eyes

# 208
  • Варна
Гери, честита ви месечинка Simple Smile. Всичко лошо да е зад гърба ви!
Честита месечинка и на бебе Рая на rumii!

# 209
  • София
GERI844 честита месечинка  Hug ууу банан щом яде давай с бисквитки смлени от него много се качва така ни каза педито.
Бен ако ме питаш аз сега се обвинявам че не исках да стоя в болницата за задържане,ако можех да върна врамето назад бих лежала там два месеца.Лично мой съвет ако може да поостане там да си я наблюдават.Стискам палци за приятелката ти.

Общи условия

Активация на акаунт