Недоносени деца - 8

• 20 110
  • 305
  •   1
Отговори
# 60
Пак ви изпуснах ooooh!
Джулианка вече си е в БГ ,добре е ,всичко е минало както трябва и тепърва ще се вижда ефекта,дано Praynig
Честити месечинки на всички ,които съм пропуснала, и на Мими днес  bouquet/хубавото бебе Wink/
А ние сме на: Викторка-мърморка,Вики-пики,и много други,ама ние сме с дълъг ,почти шест годишен ,стаж Mr. Green

# 61
браво на Джули-вики и мама дано има още по-добри новини другият път и да пишеш-ами твоята вики-пики как е Stop?

# 62
ами твоята вики-пики как е Stop?
Болна от доста време,едни гадни гъсти сополи ,ама като споменах за стажа Wink, с времето спираш да обръщаш внимание на тях, важното е всичко останало да е наред Peace Hug

# 63
  • София
Дундурелка, много се радвам, че не сте болни. Сигурно е от стомахчето, дето връща... ние вече сме добре, малко покашляме, но така ше бъде поне още една седмица. Все още правим инхалации, но постепенно ги намаляваме. Докторката каза, че когато имат хрема да им правя и много бързо се оправяли така, защото като им кашеш капките в носа и те се задръствали и те вътре, а с инхалаците е по-добре. Вит. С аз им давам по 1 ампула на ден (от малките 2мл), понякога я давам цялата наведнъж или им разделям сутрин по една и наобяд по още една. Калциевият глюконат отначало го давам със спринцовката от панадола, но много го плюят така и сега им го давам с лъжичка... е понякога и така отива половината по лигавника, но... 
Ние днес бяхме на разходка за 1 час, много е хубаво времето навън, ако и утре е така ще останем повече.

Браво на Джули, дано да има ефект и да се оправи мъничето  Praynig

# 64
Браво на Джулката. Дано да има ефект лечението.  Praynig
Абе мами случвало ли ви си е както си спи детенце и да започне да реве и да пищи. Преслава няколко пъти прави така през нощите. Явно сънува, но как да я успокоя? Страх ме е ако я гушна да не се стресне още повече.
Днес през деня същата работа. приготвих я за разходка и я сложих в количката. Тя се онеси, ама нещо на стълбището издрънча и като се уплаши рев, рев сигурно половин час. Гушках я говорих и, а тя успокой се за малко и пак рев, ама напрово все едно я колят. Припотих се направо. После спря, хлипа, хлипа и заспа. Смятате ли, че това е нещо тревожно или е нормално да се плаши така?

# 65
ние сме болни.Ади е с пневмония,ще се боцкаме Tired
десет дни я водя по лекари,те бронхоспазъм имала,
а снимката днес показа пневмония.горкото ми детенце,тъкмо беше спряла да реве от доктори

# 66
mama jaba-и на нас ни се е случвало така както го описваш Rolling Eyesсъбужда се жоро  от сън и рев ама рев,даже май е имало и такива дни, в които плаче със затворени очи.    паликарова -ужас!дано Ади да се оправи по-скоро .с жоро докато бехме в болница направо щях да откача милото с тия системи и абокати направо кошмар Cryтой ревне и  аз след него.бързичко оздравяваите   bouquet 

# 67
Дундурелче малина, мандарина все тая. smile3503 На сиропа пише cluconate lactate 10% сироп калциев глюконат-лактат с вкус на мандарина. Производител "Никсен" ООД.

# 68
  • Варна
паликарова, дано бързо да се оправи Ади - измъчихте се и двете.
И аз сега се ослушвам - пак взе много да хърка нослето на Вики, започна да спи с отворена уста, даже вчера хърка докато спеше, а понякога и кашля. Та още се чудя, но може би утре ще го заведа да го прослушат - да не би пак пневмококите или стафилококите да са се появили и да не стане усложнение. В момента му избиват 2 кътника, та може кашлицата да е от повишеното слюнкоотделяне.

# 69
Здравейте момичета Hug
За калциевия глюконат да кажа ,че се изписва не само при рахит, а при настинки, алергии и други такива ,той май е за подсилване на организма.Този в ампулите е по добър, по добре действал ни каза нашия педи ,явно е по концентриран, защото е и доста скъп в сравнение с този който е на сироп.
За пищенето насън-искам да ви кажа, че май всички бебета минават през такъв период и при нас го имаше, но отшумя без да разбера кога , а и от доста други майки съм чула че е така.Важното е да са здрави дечицата. Hug
Лека от нас и утре пак на разходка. 1stroller

# 70
мами аз да ви попитам нещо:питам се защо като кажа на жорко ела при мама и протягам ръце да го взема той не реагира въобще  Embarassedох дано сте ме разбрали.на моя приятелка детето и щом тя, му каже ела при мама и то милото протяга ръце и тя си го взима-ама жоро това не го прави и се питам защо newsm78.и още нещо -аз му говоря и и му викам жоркоооо а той не се обръща въобще като че не ме чува ooooh!дали това е нормално не не мисля че е !та той е вече 10 месеца би трябвало да ги прави тези неща нали

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 08:56 от GERI844

# 71
  • София,
GERI844, а коригираната възраст смяташ ли я мила. Ще дойде и тоя момент не се тревожи. Ще иска да го гушкаш, а пък на теб ще ти писне, сега са още много малки и не разбират напълно.
А това дето се будят от силен шум и пищят се случва, но гледайте да ги успокоявате колкото можете, трудно е но като преспят и не помнят после нищо. А когато тъкмо са заспали и нещо ги сепне е много гадно и те затова плачат защото им се спи , а шума ги плаши. Или пък нещо си сънуват и се стряскат насън и пищят, и при нас се случва.
Паликарова бързо оздравяване на Ади!
То май и при нас нещата не отиват на розово. Трета безсънна нощ и съм като парцал сега отивам да подремна, ако мога, Вероника цяла нощ кашля, повръща, от вчера почти нито едно ядене не е задържала в стомаха си, кашля, кашля, докато не повърне не спира, а сутринта от пет часа я разнасям, кисела е и постоянно реве, носът и се задръсти също, опитвам да го почистя, но тя бута, пищи и става още по лошо. Сега уж хапна малко и заспа изтощена, но пак кашля и се дави и сигурно пак ще повърне след малко, не че е яла много едвам 60 гр. Направо ще полудея. Следобед пак ще я водя да я преслушат.  Embarassed

# 72
  • София,
Ох ама много съм заспала, то днес на нас ни е ред да почерпим, че закръглихме още една месечинка.

# 73
Dundurel4e мило да ти е живо и здраво момиченцето. Пробвала ли си да я слагаш да спи под ъдъл, за да не връща. Ох сигурно много си се измъчила душица. Стискам палци скоро да се оправяте.  Praynig Hug
Гери не се тревожи и ти. По принцип трябва да имаш предвид коригираната възраст, освен това може просто да трябва да му покажеш няколко пъти. Като му кажеш Жоркоо и го обърни да те погледне, т.е. да разбере, че с тази думичка го викаш.
На Ади бързо да оздравява. Ох като чуя за ходене по лекари и ми настръхва косата. Пет лекари да посетиш и пет мнения и диагнози ще чуеш.

# 74
Dundurel4e , честита месечинка ва Вероничка  Hug  bouquet Да е жива и здрава и да радва много мама  :  bouquet
GERI844  и аз съм така все го гледам Вики под лупа и се притеснявам за всичко. Hug Всичко ще е наред, не се притеснявай  Peace
mamajaba  е права ще трябва да му го покажеш доста пъти ....и ще видиш , че ще се обърне  и ще те прегърне Hug

Общи условия

Активация на акаунт