Недоносени деца - 8

• 20 111
  • 305
  •   1
Отговори
# 75
  • София,
Е момичета ние имаме и второ зъбче, току що го видях пробило е и то и дори се вижда съвсем ясно, голям зор виждаме с тези зъби. Ужас  Embarassed
Мама жаба а леглото ни е много повдигнато и пак връща, дори количката ни е така, а аз почти не я слагам легнала напълно, само когато я преобличам.
hellche ти нали даваше някакви прахчета ни Лорка, когато и тя връщаше какви бяха да взема и аз да пробвам, поне малко да я облекчи нещо. Сега и правя млякото с оризова вода и слагам вътре по една лъжица от оризовата каша за да стане по гъсто. Така поне одеве не повърна,  а беше върнала само мъничко.

# 76
  love001 честита месечинка на Вероничка!!!     благодаря за съвета мама жаба така ще направя аз Hug Hugче дано разбере Grinning

# 77
  • София
Честита месечинка на Вероничка  newsm51 Да е жива, здрава и много щастлива. Честито и второ зъбче, дано другите да не ги усетите Simple Smile
Аз не съм давала прахчета, единствено и давам от НАН АР за да не повръща. ти не даваше ли и ти някакво спецялно мляко за това?
Ние днес пак бяхме навън и им е много интересно, а от събота вече седим и само се надигат в количката Simple Smile

# 78
  • София,
Браво на Дани и Лорка, хайде скоро да се похвалите и че се изправяте.  HugИ ние седим, но трябва да я държа и да я наблюдавам, защото изведнъж се стрелка и се хвърля на някоя страна или напред. Прави го като игра и се смее ли смее.
Аз преди и давах Аптамил АР, но тя така и неискаше изобщо да го пие, та половината го изхвърлих, а другата половина и го смесвах с обикновения Аптамил. Сега реших, че няма смисъл да купувам тя пак няма да го пие. Но така с кашата сега се сгъстява и и харесва. Тя не иска да яде сега нито пюрета, нищо,  освен по малко млекце. Явно е от зъбите, сега като изби зъбчето днес е доста по добре и не е повръщала, още покашля малко ама ще се оправим. Съжалявам,само че изпуснахме и днес хубавото време на вън.  Blush

# 79
Дундурелче честита месечинка ва Вики. Мноооого целувки и да е жива и здрава. smile3525
Извинявай че е толкова късно, но се брои нали? Wink

# 80
Добро утро на всички !!!
 Dundurel4e  Честито и второ зъбче, дано лесно да ги извади всички зъбчета. Как е Вероничка сега , почна  ли да похапва?
 Относно как викаме на Вики -   малечко -палечко . А ето и да го видите http://www.snimka.bg/album.php?album_id=221931&photo=3

# 81
  • София
Здравейте мами, Аз нещо съм пропуснала няколко отговора от предната страница и сега прочетох за Ади. Паликарова дано да се оправи бързо.  Hug Много ме хвана яд на вашата докторка... ама защо не ви е изпратила веднага на снимка... ние също имахме такива спазми и нашта веднага ни изпрати на снимка, защото и пневмонията звучала по същия начин и да сме сигурни. Бързо да се оправя сладурчето и да не се тревожи мама  Hug

# 82
Здравейте,

Днес Дари е 1710 гр. и са и правили преглед на очичките и главичката и всичко и е ОК.

Приятна вечер

# 83
Здравейте.
за съжаление,най-вероятно утре ще постъпим в болница Tired
Ади не се повлиява от Тобрамицина,продължава с температурата.

# 84
Паликарова съжалявам , че ви се налага да постъпите в болница. Дано там поне, Ади бързо да се оправи и да ви изпишат скоро  Hug

# 85
Здравейте.
за съжаление,най-вероятно утре ще постъпим в болница Tired
Ади не се повлиява от Тобрамицина,продължава с температурата.
Понякога болниците са необходимо зло,повярвай ми като излезете ще се гордееш с това, което сте постигнали,важното е детето да е здраво HugАз съм мислено с теб Hug

# 86
  • София,
Добро утро на всички. Благодаря Ви за пожеланията, извинявам се че е малко късно, ама вчера цял ден не успях. Разкарвах Вероника по болниците. Тя продължава да кашля и да се дави, нослето и хърка много и постоянно го чистим. Вчера личната лекарка ни изпрати в болница със съмнение за бронхиолит, но от Токуда ни върнаха, защото намали свободни места и изобщо не искаха да ни прегледат. От там отидохме в педиатрията, там също нямали свободни места, но поне ни прегледаха и ни направиха изследвания. Радвам се, че не ни оставиха в болницата, казаха че няма нищо тревожно, че не сме с пневмония, нито бронхит, изписаха ни капки за нослето и да продължаваме да си пием сиропите. Хубавото е че нямаме температура и започна да се храни, спря да повръща и тази нощ поне спа по спокойно. Казаха, че явно е от зъбите и от рефлукса като е повръщала е аспирирала от храната в трахеята и кашля сега да го изчисти. Ужас вчера направо ми побеля косата. Паликарова съжалявам, че вие ще сте в болница, но дано да се оправяте бързо. Надявам се, че лекарите са познали и че сме добре, да не се засечем след някой и друг ден в някоя болница. Абе системата е просто ужасна, нямам думи. Хайде лек и успешен ден на всички и да няма вече болни бебоци. Hug

# 87
Adel - 36-ta g.s. 2.400 kg, 46 cm

# 88
  • София,
maryhen, а супер намерила си темата, много се радвам. Честито ти бебече и да ти е живо и здраво. Споделяш доста интересни неща за захранването при вас в Турция. Ние тук също даваме на дечицата кисело мляко, защото някои например изобщо отказват да пият адаптирани млека. Или пък някои родители предпочитат да дават кисело мляко. Аз например имам една позната, нейното бебе е на три месеца и тя вече му дава да пие кисело мляко като дохранване, защото и намалява кърмата, дава му и сокчета и др. При нас също вече повечето педиатри препоръчват децата да се кърмят колкото се може повече и са за по късното захранване.  bouquet
Предполагам че бебенцето е момиченце нали, името е прекрасно! smile3525
Мама ЖАБА как сте днес ще излизате ли на разходка? Надявам се че Преска е добре, да я нацелуваш от нас.
hellche а ВИе как сте ДАни и Лорка добре ли са вече, как е в новото жилище. Сигурно вече ви е по лесно с разходките и излизате в това прекрасно време. Ние днес може и да се поразходим малко да подишаме въздух. Казаха ни че е по добре да излизаме по мъничко. Аз щях да ти се обаждам тези дни ама нали и ние се разболяхме та не можах. HugЦелувки на сладурите lovekiss lovekiss lovekiss

# 89
Здравейте на всички момичета

пожелавам бързо оздравяване на болните бебчета

добре дошла на новата ни мама maryhen. ))))

Ние в това хубаво време бяхе по цял ден по улиците. В резултат на което аз изгорях жестоко, понеже съм много бяла, прояви ми се и алергията към слънцето и ръцете ми целите станаха на едни пъпки, сърбеж, ужас. )
Калина позачерви бузките и вчера и купих крем за слънце на Мустела.

Аз другият месец мисля да захранвам, ще е на 5коригирани месеца и 7реални. Неонатолога каза, че може и на 5коригирани, а не чак на 6, щом проявява интерес към храна.
Чуденката ми е обаче дали с каши първо или със зеленчуково пюре?

Общи условия

Активация на акаунт