Недоносени деца - 8

• 19 943
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
 newsm51 Честит рожден ден Мим4о Hug
Бъди здрава ,щастлива и много обичана майка и съпруга. newsm51 bdbaloni

# 181
Гери , браво на Жорко , мнооого се радвам , че са му са се разминали лошите неща. Цункай това късметлийче  от мен.  Hug Hug Hug

# 182
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИМЧО!

Бъди здрава, вечно усмихната и положително настроена, и двамата мъже много да те слушкат и обичат!

Mariela Gazela, аз мажа сухи и изпръхнали бузки с Excipial (това е бадемово масло), изписа ни го дерматолог Peace

Гери, и аз се радвам много за хубавите новини, браво на Жоро Hug

Вики 76, приятно ми беше да се запознаем Hug Ние с дребното не пропускаме да излизаме, така че ако и вие така, ще се виждаме често.

# 183
Гери, радвам се искрено за вас, Жорко е герой Hug

# 184
  • София
Честит рожден ден Мим4о! Да си жива и здрава и много щастлива!  smile3525 newsm59

# 185
  • София,
Гери, страхотни новини, много се радвам за ЖОрко! Hug
hellche здравей, как сте отдавна не си влизала при нас, всичко наред ли е, добре ли сте. Аз в събота Ви пратих на скайпа съобщение, дали го получихте? Пиши ми на скайпа, ако можеш.  Hug
Момичета днес пак водих Верониката на лекар и казаха, че гърдичките и са чисти, а секрета е само в носоглътката, ох дано се оправи, че ми омръзна вече.  EmbarassedДнес пак не ще да яде. Embarassed

# 186
  • София
Дундурелка здравей! Аз почти не съм сядала тези дни на компютара, общо взето сме били все наван. Вчера дори ги водихме до Пловдив и се държаха много добре. Днес също се възползвахме от хубавото време, че от утре ще вали. Радвам се, че се оправяте. Аз си мисля, че Вероничка може да не иска да яде заради зъбите... мои познати с деца са ми казвали, че когато им никнат зъбките не искат да ядат нищо. Търпение и ще започне да си хапва. Ако не иска, ще направим една среща и току виж пак се разяла Simple Smile

# 187
Много, много здраве, късмет и щастие желая! Другото ще си го купиш от магазина. А може и да ти го подарят. mim4o, много слънчеви дни в живота на семейството ти и всички приятели и близки!

Момичета, благодаря на всички за съветите!  Heart Eyes Надявам се да не е алергия, най-малкото защото не виждам какво може да е причинителя, но... наистина на моменти става жестоко, имам чувството, че от напуканото кръв ще потече. У дома се топлим с климатик и подозирам, че може да е от сухия въздух, защото сега като се затопли времето и спряхме отоплението, проблемът придоби по-малък размер.
Благодаря ви още веднъж!  Hug

# 188
  • София,
Дундурелка здравей! Аз почти не съм сядала тези дни на компютара, общо взето сме били все наван. Вчера дори ги водихме до Пловдив и се държаха много добре. Днес също се възползвахме от хубавото време, че от утре ще вали. Радвам се, че се оправяте. Аз си мисля, че Вероничка може да не иска да яде заради зъбите... мои познати с деца са ми казвали, че когато им никнат зъбките не искат да ядат нищо. Търпение и ще започне да си хапва. Ако не иска, ще направим една среща и току виж пак се разяла Simple Smile
Супер много ще се радвам! Целувки на мъниците. Hug

# 189
  • София
Гери старохтни новини,Жорко е късметлийче,целуниго от мен. Hug

# 190
  • Варна
Mariela Gazela , много е вероятно причината да е климатика.
Гери, бях убедена че всичко при вас ще е наред.  bouquet
Днес ми е страхотен ден - както bordima писа, ние се видяхме и то тя ни позна (аз съм заплес - виждала съм я стотици пъти миналото лято докато гони мъника в парка, а не вързах 2 и 2  Embarassed).
Така че bordima, ще се виждаме  Heart Eyes - като е хубаво времето сме навън, че в къщи много бели правим.
Което ми напомни, че още ме гложди дали се засякохме с Гери при офталмоложката преди месеци? Много внимателно гледах тогава майките и децата и единствено "заподозрях" едно младо майче, което се "луташе" видимо притеснено (заедно с таткото) и ако съм познала тогава въобще не ви е било до срещи и запознанства.
И още нещо се сетих. Къде се изгубиха zipur, Fairy mammy, Змейковица?  newsm78

# 191
  • varna
момичета ако някое бебе има проблеми със стомахчето-много повръща и тн, имам сироп мотилиум,който е точно за такива неща.пишете ми на лични ако някой се нуждае от него,да му го пратя-подарявам го,годен е до 2009г-имам 2 шишета

tina77 Може ли да ми обясниш какво представлява това сиропче, защото ние имаме вного проблеми със стомахчето и често повръщаме и още не могат да ни кажат от какво, дали от рефлукса или от хремата и като се закашля чак повръща или от друго нещо. А дали се продава това сиропче в нашите аптеки, ще ти бъде доста сложно да го изпратиш чак от Варна до София, не ми се иска да те вкарвам в разходи. Необходима ми е само информация, а ако се продава в аптеките и аз ще си го купа, след като се консултирам и с лекарката. Благодаря предварително! Hug
ами точно за рефлукс сиропчето,купувано е от италия и на упътването е на италиянски,но в нета има информация-ако имаш време,прочети или питай педито ви и ако сте за сиропчето да ви го пратя Peace

# 192
  • varna
ние сме на кухня от 2 месеца и аз още от преди кухнята му давах почти всичко,ами то си иска детето.като седнем да ядем и той гледа ние какво ядем и това иска,неискаше неговата храна ,нямаме проблеми почти с никоя храна fingerscrossed

момичета много полезна за недоносените деца е елдата,много богата е на калций ,желязо и микроелементи-лесноусвоймиможете да си купите брашно от елда и да им правите каши на малките,също и елда бланширана продават, нея можете да е приготвяте със зеленчуци,а също има и каша с елда на милупа,но аз никога не съм е улучвала,почти немога да е намеря Peace

# 193
Здравейте момичета!Аз също съм майка на недоносено детенце(родено в края на 35г.с),но за моя радост нямахме проблеми.НИко се роди цели 2.800кг.изплака сам и не е слаган в кувиоз.
В момента обаче ви пиша заради моя много близка приятелка.Преди година роди красиво момиченце,което имаше шанса да живее само 2-3часа.Така и не се разбра причината за смъртта на бебчето-здраво,нормално родено,с отлични първи показатели...знаеха кой е виновен,но скриха.
В момента същата жена е бременна в 31-32г.с.В момента е в боницата за задържане,тъй като имаше контракции,след изкаран грип.От снощи обаче има съмнение,че и изтичат околоплодни води-капчици.В момента чака да и свърши системата и да и направят изследване дали наистина изтичат оклоплодни води.Вече говори с лекар във ВАрна,който чака резултата.Той има готовност да я приеме и да предизвика раждане ако се наложи.
Няма да псувам местните лекарите  макар,че ми се иска много.Просто предпочитам в момента да насоча цялата си положителна енергия към добрия развой на ситуацията.Дано бебчето оцелее още в мама,дано приятелката ми да се заблуждава.Дано!Помолете се и вие с мен!

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 20:30 от бен

# 194
Дано всичко се размине ,и приятелката ти да гушка здраво и щастливо бебче. Praynig
Аз също родих след прекаран грип в 29 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт