Кой ли рита в ЮЛСКОТО тумбаче - малко лъвче или сладко раче

• 14 954
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Katche, много си ми позната, ама мнооого. Преди беше показвала снимка, ако не се лъжа и си мислех, че се заблуждавам, обаче сега с аватара ти, позната си ми пък  newsm78
Ох, разпали сега и моето любопитство newsm78 Прегледах последните ти снимки, за да си припомня евентуално, ама само по корем трудно ще те позная Joy

# 196
Ами аз си режа главите, за да не плаша хората  hahaha

Ама, ще си намеря сега снимки и ще ти пратя на лични да не спамим тук.

# 197
julie.k вярно е, че последния път като се видяхме не бях с такова коремче. Та за да сверим часовниците и коремите предлагам среща на 9/3/08 в 11.00 пак в Пица Хът. Какво ще кажете? Хем ще е позакъсняла почерпка за 8-ми март?

# 198
  • София
Момичета  Grinning Ще си имам МОМИЧЕНЦЕHeart Eyes
Много се радвам, макар че уж полът нямаше значение за мен  Laughing

Честита щерка и на Ралка Simple Smile Ето, че вече момите повеждат хорото - поне засега!

Предчувствието не ме излъга  Crazy Добре, че подготвях таткото - ама и с тази подготовка май ще изпадне в лека депресия  Mr. Green В кабинета имаше малко вид на дете, на което са показали близалка, а после са му я скрили... Ама ще му мине!  Heart Eyes А свекито как се зарадвала по телефона... тя има две момчета и едно внуче - момченце. Най-после и момиченце дочака  Laughing
Е, моят баща се надяваше на внук, че вече си има внучка, но при подобно разпределение на "силите" няма как всички да са на 100% доволни...  Peace
Ух, момиченце, момиченце... после ще кача снимчици Wink

За срещата, която jollity предлага, съм навита Simple Smile Дано и за мамите с дечица е удобно мястото и времето Simple Smile Астарта, радвам се, че отминаха всичките ти притеснения, оттук нататък вече само радости ти пожелавам!

# 199
  • непостоянно
Здравейте и от мен момичета Hug

Не съм писала скоро, но в това разкошно време просто не ме свърта вкъщи и все се скитам навън Grinning Някой питаше за Бургас дали става за шляене. Аз като временно пребиваваща тук мога да ви уверя, че е просто изключително подходящо времето за това начинание Wink В морската е само за разходки, по плажа - също, последните няколко дни морето е като огледало, ама грам вълна няма ви казвам Crazy Все едно езеро гледаш Mr. Green И капаните покрай морето вече работят и хората хапват рибка на поразия Laughing

Катче, поздравления за темичката  bouquet

Честито на всички, дето са научили пола на бебчетата Hug

Чета, че обсъждате размери на сутиени Grinning Аз направо умрях от срам в един магазин за бельо Blush Размерът на 2та нови сутиена, с които се сдобих е 80Е Embarassed Embarassed Embarassed, а бях 75С Crazy

Коремчето ми също е доста оформено Wink И вашите пупи са много готини, ама ми се струва, че моята е по-голяма Blush Ще пусна снимка след малко Wink

На всички Hug и   bouquet

ПП: Джули, честито момиченце Hug

# 200
Здравейте мами!

Вече съм си в къщи, но за мое съжаление отново немога да ви кажа на 100% какво ще бъде бебчето.  smile3516 smile3515 newsm61 smile3511

Според докторката МАЙ ще е момиче, а ние с мъжът ми сме 80% сигурни че видяхме чурчица. И така продължаваме да чакаме обаче вече лично аз НЕАМ НЕРВИ
С Toni baraboni се чухме по телефона и ако и нейното бебче не го видят в сряда отиваме при Балев. Аз поне със сигурност ще ходя вече немога да чакам с това напрежение. Ще видим и с Тони какво ще стане в сряда ДАНО ДА ГО ВИДЯТ.

Много ми е криво и изнервено. Да немога да спя тази нощ и днес пак нищо да не знам.

Иначе на бебенцето му е тясно заради моите контракции и ми изписаха Гинипрал защото от магнезия ми се проявиха нежелателните реакции и беше много гадно. Някой пие ли Гинипрал защото докторката ми каза като го пия да полегна за малко т.к. понижавал кръвното налягане може да ми се разтреперят ръцете и да имам леко сърцебиене. Обаче си мисля аз съм с кръвно 90/50 незнам като го пия какво ще стане newsm78 Кажете къде да пусна клипчета да ни видите колко сме срамежливи и как си крием лицето не с една, а и с двете ръце

Сега пак гледах едно от клипчетата нестига че се крие с двете ръце а и пръст ми мята сякаш ми вика не няма да се покажа. Ох това инато раче от сега май ще е като майка си.

забравих да ви кажа че пак подтвърдиха термин 10.07(на рождения ми ден) за главичката и 07.07 (на годишнината от сватбата ни) за телцето

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 19:09 от sisoni

# 201
  • Sofia

Според докторката МАЙ ще е момиче, а ние с мъжът ми сме 80% сигурни че видяхме чурчица. И така продължаваме да чакаме обаче вече лично аз НЕАМ НЕРВИ

Малей само аз ли не виждам нищо в тия апаратури Embarassed Аз на моята фетална почти нищо не различих, а докторката и мъжа ми всичко видяха Embarassed Пък вие чак чурка сте видели, аз едва главата на бебето видях hahaha

Елица, кой е тоя изключителен доктор бе #2gunfire Без апаратура как ще види аномалии или проблеми по бебчето, боб ли хвърля #Cussing out

Абе я пак ми обяснете тези контракции как точно ги чувствате, че лекарката само ме пита имам ли, нали съм рискова. Аз като се наям ми тежи корема, ама това нали не е втвърдяване? А и не трябва ли освен втвърдяване да има и болка? newsm78

# 202
споко бе, сисони, чак пък толкова нерви Simple Smile нали като се роди, ще разберете какво е Simple Smile
голяма глезотия са тези ехографи, а Simple Smile

# 203
Sisoni, ти къде ходиш на прегледи? Поне те гледат на ехограф, аз мисля че повече няма да ме гледат, а и предния път като го попитах за пола, каза отиди при балев и той ще може да ти каже, защото тука на този ехограф не мога да го видя изобщо  Shocked. Та сега в сряда съм при Балев и аз и се надявам и аз най-накрая да разбера. Дано и ти да научиш скоро, че май много те тормози този въпрос  Simple Smile.

# 204
Мамите на срамежливите рачета , я не се косете и хвърляйте нерви Wink.Просто другия път, като тръгнете на ехограф ,преди прегледа вземете ,че си поговорете на човечетата в коремите.Аз така направих с моето срамежливо мъжле в корема ,а той взе ,че пишката от раз си показа, а и стойки и усмивки хвърляше.Не подценявайте това, че ви чуват... ,въпреки че не се знае дали разбират ... Laughing

# 205
  • Sofia
Това е много добър съвет Peace

Нали знаете, че от 5 месец бебето започва да различава гласа на мама и изобщо звуците, така че е време да започвате да си говорите с бебчо  Sunglasses

# 206
  • Бургас
Да така е за 5 месец е вярно това....

Дали наистина чува какво става  Thinking

# 207
Ами сигурно вече чува , някъде бях чела,че ако четеш на бебето от една книжка по време на бременността,след като се роди ако неможе да кърми,ще започне ако му четеш от същата книга.Но вече незнам дали е така.Какво ли му е отвътре  smile3522

# 208
И сега като се прокрадна отново идеята за момиче ми стана много странно, не че не искам, но явно настройката е от много голямо значение Rolling Eyes.
Много добре те разбирам. Аз след като се върнах от почивката ходих на преглед и вместо след това да се радвам, че с бебчето всичко е наред ми беше тъпо защото ми казаха, че ще е момче, а преди това на ФМ ми казаха момиче (а да не говорим, че още преди ФМ ми бяха казали пак момче). Беше ми много странно и се чувствах объркана. Но ми мина вече де, настроих се пак в неутрална позиция. А следващата седмица ще отида при Балев сигурно, но гледам много да не се надявам за пола.

И като съм започнала с предложенията   Blush - мисля, че е добра идея да си номерираме темите, т.е. след всяко ново заглавие да се слага поредния номер на темата!
Подкрепям много  newsm10 И пак ще прокрадна предложението за наименования на темите "Бебета юли - еди кой си брой"

# 209
Много са сладки коремчетата и снимките   bouquet
И аз ще накарам мъжа ми да ме снима скоро, че от кога се каня...

Дуци
, и ти ли усещаш бебето ниско? При мен най-вече там обича да блъска, въпреки че обикаля и на други места. Веднъж даже подскачаше надолу нагоре - все едно си играе на батут  Joy В долната част на корема не ми е много приятно като рита  Thinking, не е болезнено, но някак неприятно, а на другите места е много по-хубаво усещането  Crazy

На всички, които са научили пола, ЧЕСТИТО  Mr. Green

Сисони
, недей да се ядосваш че не знаеш пола още. Нали по-важното е че бебочето е добре   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт