Кой ли рита в ЮЛСКОТО тумбаче - малко лъвче или сладко раче

• 14 963
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте,
има ли някой от Бургас на линия? Как е времето там? Става ли за безцелно шляене?  Mr. Green

# 166
  • Варна
Все ми се иска да ви питам как така на работа имате време да четете и пишете във форума???  newsm78 Аз където работя и 5 мин не мога да вляза в нета.

Ами аз имам време, моята работа не е толкова натоварена постоянно...Когато е натоварена обаче за 2-3 часа подлудявам..Пък и вече за много неща ме щадят , не излизам да правя тест драйв и си стоя тука и давам инфо на клиентите..Не ми е много удобно да ми поемат задълженията колегите, защото не съм такава. Аз болничен не обичам да ползвам и се влача  болна на разбота даже като съм настинала , за това ще си остана в най -скоро време в къщи май да си намерят човек който ще им върши всичко, както аз преди ..Нямам намерение да се влача и да пъшкам до 8-ми месец.

# 167
Момичета здравейте!

Аз отивам да си пусна токсоплазмозата и антителата и от 14ч съм на 3D. Стискайте палци после ще ви пиша. Много слънчеви усмивки на всички smile3503

# 168
Малеее,така бързо пишете,че не сварвам да ви изчета.Виждам за легла сте си говорили-аз като мама на две деца мога да ви споделя,че тези на две нива не са много удачни.Като реши детенцето от горното легло нощно време да ползва wc и както е сънено знаете ли какво салто може да направи или още по-зле ако се замота в одеялото/чаршафа...Моите моми също бяха породени,купихме кошара с надстроено легло и веднага ги разделих.Сега купих нови-единични,а за бебето още се колебая...Желая лек ден на всички.

# 169
Най-накрая и аз се освободих малко да драсна два реда. Не знам какво ми става напоследък, но хич не мога да се организирам. Работата ми не се е увеличила, но аз съм станала много разпиляна и бавна и вече ми тежи всяко усилие. Нещо мързел ме е налегнал Embarassed.

Майра, ето какво забравих да напиша в предния ми пост - за рубеолата Blush. Знаех аз, че нещо забравям. Значи точно така е, както го беше изтълкувала Пърл - имам имунитет, вследствие на ваксина, антителата ми са 1:30 (не помня мерната единица), а над 1:15 се смята, че няма риск от заразяване. Всичките ми притеснения се оказаха абсолютно безпочвени ooooh!.

Аз бях на консултация тази събота. Изписаха ми Ценрум Матерна, но аз все още си мисля да не вземам витамини, защото и без тях имам апетит за петима и съм склонна към напълняване. А все пак не ми се влиза да раждам 100 кг, и то в най-голямата жега през юли. Бебо върви с около 10 дни напред, според видеозона термина ми е 10 юли, но доки каза, че не се коригира термина според ехографа и си ми остави 18, за мое съжаление. Моят доктор изказа плахо предположение за момиче, но като му казах, че Марков е видял момче, веднага си взе думите обратно и каза, че изобщо не е сигурен и това е просто предположение. И дано наистина си остане момче, не че не искам много момиче, но някак вече съм се настроила на момчешка вълна и ще ми стане супер странно, ако се окаже момиче #Crazy.

Да не забравя пак - много сте сладки всички с коремчетата Heart Eyes.

Дано успея да се включа скоро пак, а не след седмница като миналия път.

# 170
  • София
Лек ден и спорна работа на работещите. Все ми се иска да ви питам как така на работа имате време да четете и пишете във форума???  newsm78 Аз където работя и 5 мин не мога да вляза в нета.
От месец го давам вече по-лежерно Sunglasses Шефовете проявяват разбиране и са ме разтоварили от особено тежките задачи. Благодарна съм им, защото вече и без това не мога да се съсредоточавам часове наред, имам нужда от форумчето Mr. Green Айде, стига толкова, работих като вол месеци, да не кажа години наред. Полага ми се сега малко по-лек труд за същите пари Laughing От време на време, като стане някоя инфаркция, много смешно ми става, всички почват да хвърчат насам-натам, да психясват, точно както правех и аз. Сега не мога. Нищо не ме вълнува така, както бебето. И най-сериозният проблем с тежки финансови последствия ми се струва смешно маловажен, много съм станала нехайна Mr. Green Мисля да започна да си пускам и по малко отпуски, защото се оказа, че съм натрупала над 70 дни неизползвани ooooh!Видно е колко съм почивала последните години Confused

# 171
Хайде, взимайте си отпуските да започнем да се размотаваме из парковете  Mr. Green

# 172
Вале, много ти се радвам как при теб някак всичко е по реда си и в рамките на нормалното и разумното. Ако съм на теб си взимам отпуските.

Кatche, ти ли си на аватара? Дай малко коса насам, много ми харесват тия тлъсти плитки.
Май нямам с какво да се отчета, имам снимки от вчера, на които коремът ми изглежда огромен и такива, на които сякаш не съм бременна. Май е до дрехи, все още мога да се прикривам, ако реша. После ще ги пусна.

# 173
аз съм си фриииииии.

И моето коремче се появи през последните 4-5 дни, вече и околните го забелязаха, като си разкопчах зимното яке. Но съм плюс 1,5 кг. Въпреки това като се наплюскам, ми е тежко като в седмия месец и си имам едно наум да се сдържам в яденето, че трябва да запазя някаква форма  Laughing
Още не ме рита.

# 174
  • София
Най-накрая и аз се освободих малко да драсна два реда. Не знам какво ми става напоследък, но хич не мога да се организирам. Работата ми не се е увеличила, но аз съм станала много разпиляна и бавна и вече ми тежи всяко усилие. Нещо мързел ме е налегнал Embarassed.

Майра, ето какво забравих да напиша в предния ми пост - за рубеолата Blush. Знаех аз, че нещо забравям. Значи точно така е, както го беше изтълкувала Пърл - имам имунитет, вследствие на ваксина, антителата ми са 1:30 (не помня мерната единица), а над 1:15 се смята, че няма риск от заразяване. Всичките ми притеснения се оказаха абсолютно безпочвени ooooh!.

Аз бях на консултация тази събота. Изписаха ми Ценрум Матерна, но аз все още си мисля да не вземам витамини, защото и без тях имам апетит за петима и съм склонна към напълняване. А все пак не ми се влиза да раждам 100 кг, и то в най-голямата жега през юли. Бебо върви с около 10 дни напред, според видеозона термина ми е 10 юли, но доки каза, че не се коригира термина според ехографа и си ми остави 18, за мое съжаление. Моят доктор изказа плахо предположение за момиче, но като му казах, че Марков е видял момче, веднага си взе думите обратно и каза, че изобщо не е сигурен и това е просто предположение. И дано наистина си остане момче, не че не искам много момиче, но някак вече съм се настроила на момчешка вълна и ще ми стане супер странно, ако се окаже момиче #Crazy.

Да не забравя пак - много сте сладки всички с коремчетата Heart Eyes.

Дано успея да се включа скоро пак, а не след седмница като миналия път.
Астарта,на мен пък днес на консултация ми казаха мом4е и аз много се разо4аровах,защото съм се настроила и си искам моми4е,4е си имам едно мом4е ве4е.Така 4е може да се разберем за нещо под масата  Joy
И така,все пак докторката каза,4е не е съвсем сигурна,но така го вижда(дано да бърка) и затова сега ми се иска да отида на 3D или на 4D и да ми кажат със сигурност.Кажете ми къде има такива,ако знаете освен при Марков и Мазнейкова.Тя Мазнейкова къде се намира и колко й струва прегледа?Другото,което е,4е все още съм с контракций и доки даже ми увели4и дозата на Магнерота,а забравих да я питам за витамините,4е днес ми свърши опаковката,но мисля да си направя малко по4ивка и без друго съм напълнила хладилника с плодове.За килограмите,аз ве4е съм +8 някъде и се 4увствам като бидон4е,а до юли.....мъжо сигурно само ще ме подбутва и аз ще се търкалям Laughing,ужас
Колкото до работата аз имам още малко,седмица и половина и си взимам продължителна по4ивка и то не 4е аз така искам,а така се налага за съжаление,в нас направо ще издивея.
Хубав ден на вси4ки засега от мен.

# 175
Здравейте, момичета! За тези, които случайно са забелязали да ме няма 3 седмици, съобщавам, че вече съм на линия.  Wink Почивах, като в резултат на това и настинах. Та още и подсмърчам. Искам да споделя за един спрей за нос, хомеопатичен, който ме оправи: Еуфорбиум композитум. Много е добър! Иначе, за информация и моля да се отбележи на съответното място: ще имаме МОМА!!! Та това е от мене. Приятно бременеене!

# 176
Но съм плюс 1,5 кг. Въпреки това като се наплюскам, ми е тежко като в седмия месец и си имам едно наум да се сдържам в яденето, че трябва да запазя някаква форма  Laughing

С това темпо до края ще качиш най-много още 3-4 кила  Laughing То пък бива, бива, ама чак такова... безсрамие  Crossing Arms

При първата бременност колко общо качи?

# 177
# 178
Астарта,на мен пък днес на консултация ми казаха мом4е и аз много се разо4аровах,защото съм се настроила и си искам моми4е,4е си имам едно мом4е ве4е.Така 4е може да се разберем за нещо под масата  Joy

Ами то и аз си имам едно момче и мечтата ми беше да си имам и едно момиченце Grinning. Обаче след като Марков ми каза с абсолютна убеденост, че е момче, аз започнах да се самоуспокоявам и да си привеждам доводи колко е добре, че ще са от един пол - как ще си бъдат другарчета в игрите, ще играят с едни и същи играчки, как бебо ще носи запазените и хубави дрешки на батко си, как няма да е проблем като пораснат да си делят една детска стая Wink и т.н. И сега като се прокрадна отново идеята за момиче ми стана много странно, не че не искам, но явно настройката е от много голямо значение Rolling Eyes.

# 179

newsm78 Тук ме свари неподготвена

Общи условия

Активация на акаунт