Кой ли рита в ЮЛСКОТО тумбаче - малко лъвче или сладко раче

• 14 947
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Мацкиии..
бях при Балев в 18.30. с бясна скорост след работа едва стигнах.., моя човек не можеше да дойде с мен и имах среща с мам в клиниката на Темелков.Балев баси пича този човек........Всичко на бебето е ок, даже супер , каза Балев. Показа си цялата глава и по всички възможни размери, както и предния път заковава една единствена дата 16.07. Аз си направих устата , въпреки че предния път той ми каза момче на 100% и попитах - Още ли е момче? - А той -Не само това, а и какви големи топки имааа... Shocked Буахахахахаха...много як доц. Балев. майка ми вика - ох, само мъжки внуци..тц,тц.../сестра ми има 2-ма сина/ А той - Така ли, а ние с брат ми само женски имаме, гледай какво нещо!!!После пак вика че 16.07 е опасна дата..Жена му била рак, казвам-  Ми и аз съм рак, а той - Ама тя е на 16.07, опасна работа, като идем в ресторант ако не е на ъгъл от две стени стола и отказва да седне!!!Голям чешит е!! Така че внимавай с тази дата, хахаха!!! даже се майтапи с татуировката ми - имам пеперуда на корема от дясно , вика ми - Тази пеперуда, колко още ще разпери криле... Mr. Green
Абе много съм доволна..Няма цветни снимки, ама има снимки на всеки орган, гръбнак, глава, очи, крайници, всичко гледа и снима...даже бъбреците.. Hug
Много ми е готино .. Crazy Mr. Green едно спокойно, че всичко е супер..

# 211
 [smilie=smile3504.gif]mim-36 sofia momche-8. 07

# 212
  • непостоянно
..........В долната част на корема не ми е много приятно като рита  Thinking, не е болезнено, но някак неприятно, а на другите места е много по-хубаво усещането  Crazy

...............

Това все едно аз съм го писала Grinning И при мен е така Wink

Веси страхотно е, че си в такова приповдигнато настроение благодарение на добрите новини за бебчо и д-ра с чувство за хумор Mr. Green Супер Hug

mim71, добре дошла  bouquet

# 213
  • Бургас
до сега 4етох предната тема...искам и аз да си ка4а снимка ....от кога се мъ4а ама .....

Дуци мн си хубава ....станало е мн ефектен цвят..и ти е хванал добре  Hug

Аз тия бабини за пишки и късмети хи4 не ги и ппомня ...изобщо не имотдавам даже внимание..големи простотии са за мен...за базик да ...

Сега пак ще пробвам да си ка4а снимка...

# 214
Маймунке, и аз не съм суеверна (може би само мъничко)  Peace
Кажи какво направи с маста?  Laughing

# 215
  • София
Ето и обещаните снимки:
Kоремче от миналата седмица (21 г.с.):
ЦЪК!

От феталната морфология днес:
ЦЪК!

И лека нощ! Grinning

# 216
julie.k , страхотни снимки  Hug и много хубаво коремче, много сладко бебоче имаш, аз съм на преглед след две седмици......
Да видим тогава дали ще разберем пола......

# 217
  • Бургас
ау да ..маста хи4 не мирише...както ти каза ...като голям кекс съм  Joy

Аз сложих ванилия доста и сигурно затова станая толкова миризливо,но ве4е я няма ужасната мазна миризма на свинско заклано Simple Smile

ето и моя снимка ...но не знам как да ка4а на профила ми...мн съм зле

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5240437

аааа тези снимкии са страхотни...да сте живички и здравички и мн леко раждане (по какъвто и начин да си избереш да е)

# 218
От феталната морфология днес:
ЦЪК!

Много сладко бебче Simple Smile И как е застанало, само за снимкааааа  Heart Eyes Много сладичко  Hug

# 219
  • София
maimunka2, не можах да отворя снимките, ще трябва някоя мама, която ползва snimka.bg, да помогне как да стане  Simple Smile

За снимките на беба - ама много глупаво се получи, гледа ме докторът, глеееда, разказва, а аз най-накрая да му кажа, че си носим CD и DVD за запис  Embarassed А на малката вече й омръзна и започна да се движи и да се крие. Та в крайна сметка нямаме хубав клип. Pearl, твоят беше много хубав, явно не си такава забравана като мене  Laughing Иначе тя през цялото време си стоеше много спокойно, мърдаше с ръчички и крачета (даже на някои снимки се вижда как и краката са пред лицето  Laughing Гъвкаво, брей! Joy).
mariq_m3 - да ти кажа, аз миналата седмица бях на женска консултация, във Вита ходя, но докторът не можа изобщо да види пола. А Марков само погледна и на първата секунда каза, че е момиченце, 100% при това. После ме пита досега не се ли е видял, аз му обясних, че дори и миналата седмица не са видели, понеже седеше през цялото време. А той се засмя и каза: Ама тя и сега си седеше!  hahaha
Sisoni, не се ядосвай и разстройвай за пола - следващия път вече ТРЯБВА да го видите! А най-важното е, че бебето е здраво и се развива нормално  Grinning
Аз се захващам за работа, че искам да си понаваксам времето за прегледа вчера. Весел и успешен ден на всички мами и бебоци!  Laughing

# 220

mariq_m3 - да ти кажа, аз миналата седмица бях на женска консултация, във Вита ходя, но докторът не можа изобщо да види пола. А Марков само погледна и на първата секунда каза, че е момиченце, 100% при това. После ме пита досега не се ли е видял, аз му обясних, че дори и миналата седмица не са видели, понеже седеше през цялото време. А той се засмя и каза: Ама тя и сега си седеше!  hahaha

Момичетата се виждат така най-добре - по 2те срамни костички Peace Виждат се много ясно на ехографа като 2 бели чертички отдолу Wink

Весито, За смяна на термините на този етап бях писала преди - че според тукашните лекари не е правилно. Бебетата сега растат различно.  Peace а пък и дори да ти го сменят - бебето едва ли ще разбере, че точно на сменената дата трябва да излезе Mr. Green

# 221
Pearl, твоят беше много хубав, явно не си такава забравана като мене  Laughing

Поправка  hahaha:

Това ни е второто ходене на ФМ, на първото сладко-сладко си говорихме с лекарката и накрая си тръгнахме по живо, по здраво, без да се усетим, че нещо липсва. В колата кометирахме доста разпалено всичко, което сме видели и почуствали и в къщи се сетихме, че нямаме снимков материал  Joy

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 10:35 от Pearl

# 222
Добро утро, момичета  Hug

Джули, много готини снимки на бебока.   bouquet Направо се навих да отида при Марков, нищо че вече бях на ФМ на друго място. Заслужава си да има човек такива хубави снимчици на детето, пък и второ мнение никога не е излишно.

Маймунке, жестоки снимки  Crazy Искам и ние да отидем на тези местенца, ехааа.... А и ти и мъжлето ти сте много готини  Peace

# 223
  • Варна
Здрасти мацки, днес еуфорията ми продължава.. Mr. Green
Кеф и това си е, дано не ме отпуска скоро ..

[Весито, За смяна на термините на този етап бях писала преди - че според тукашните лекари не е правилно. Бебетата сега растат различно.  Peace а пък и дори да ти го сменят - бебето едва ли ще разбере, че точно на сменената дата трябва да излезе Mr. Green
Майра,знам , мила, че термина не се сменя, той винаги е по последна менструация..Просто споделих , че всеки път заковава една дата.. А може и по рано да се появи , в 9-ти месец винаги има вероятност май когато влезем!
Много целувки и усмивки на всички.. Hug Hug

# 224
Pearl, това последното май не е за мен Wink То аз верно, че още спя ама, не чак толкова Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт