Отговори
# 240
Благодаря на всички за хубавите пожелания!!!!
 cook Малката ще си проспи рожденния ден....Спи от 5 часа..... И сега я чакаме да се събуди че да запалим свещичката!
Хайде чао за сега и по-късно ще сложа снимки!!!!
Лекичка и Усмивки!!!!  Party

# 241
Люска, честита ви рожденичка. Да ви е жива и здрава.

Момичета, честит празник на всички.   bouquet

Иве, Пламен сутринта пак имаше температура Sad Свалихме я, и сега уж е по-добре.

Katiko, и на мен хич не ми е празнично. Мъжо преди малко отиде да оправя един компютър в съседния блок. Връчих му Митко, че като са двамата с Пламен много се дразнят.

Хайде весело изкарване на празнуващите.

# 242
# 243
Честит Рожден Ден на Ели! Да е жива и здрава и много да радва и слушка мама и тати!

Честит 8-ми март!

# 244
Здравейте,момичета!Празнувате ли,мм?  Hug
Аз да се отчета днес какво се случи...за парите,които се бяха събрали купих чаршафи и калъфки за възглавници  Grinning 40 комплекта взех  Grinning
Когато пристигнахме,децата спяха и се мотахме 3 часа,докато станат.Когато пак отидохме ги бяха изкарали на двора.Тези,които идваха по Нова Година да празнуват в клуба ме познаха  Heart Eyes Душичките мили....така се радваха,скачаха... хубаво ги нацелувах  Grinning Grinning  За мъжо решиха единодушно,че е Слави Трифонов,а на мен Надето и някои други ми викаха "мамо"  Cry А щерката такова гонене се гони с тия,които можеха да се движат,чееее..... и тя остана доволна  Wink Чудех се дали да ви пиша това,което сега ще напиша,ама какво пък...някои от децата ме питаха другите "каки" защо ги няма  Rolling Eyes обещах,че другият път ще дойдат  Laughing Дадоха си заявка,че искат солети и пръчки,а на Верчето(едното от по-големите момиченца,които идваха по Нова Година в клуба,но не това в инвалидната количка,ами другото,което трудно ходи) съм обещала фибички  Heart Eyes милата,така ме прегръща  Simple Smile Искат също така книжки с картинки  Grinning Говорих днес и с бившата директорка с която за жалост не можах да се видя тъй като не беше в Котел.Та се разбрахме другата,или по-другата седмица да дойде с някои от децата да поиграят  Grinning
Сега да кажа малко и по въпроса с положението там...значи директорката,бившата е принудена да напусне и сега временно длъжността е поела медицинската сестра.Друг напуснал принудително няма...само тя.Домът вече няма да за младежи и деца с умствена изостаналост,а само за деца с умствена изостаналост.По-големите ще ги местят в други домове лека-полека и ще останат само по-малките.Някои от тях например ще бъдат прехвърлени в Качулка  Rolling Eyes Иначе относно това,че домът ще се закрива-жените там казаха,че тия слухове се носят от години и на тях никой нищо не им казва.

Това е от мен.Моето сърце днес се напълни....дано съм предала поне малко и на вас  Hug

# 245
Рени, що така с директорката? Много свястна жена ми се стори като я видях по Коледа.
Иначе хубаво си решила да купиш чаршафи и калъфки, но ще им стигнат ли 40 бройки? Ако трябва да съберем малко парички и да купим още 15 комплекта и като дойдат след 2 седмици да им ги дадем? А до каква възраст ще останат там дечицата?

# 246
  • Под Сините камъни
Добро утро девойки.Много спинкате бе .Явно доста сте дивяли снощи.АЗ само да ви пожелая приятен и слънчев ден.И честит рожденник на Neli_M newsm38  bigdance2.Да е жив здрав и много да радва мама и тати

# 247
Кате,не знам защо така с директорката  Rolling Eyes Жените твърдят,че тя е тази,която е крепила и драпала домът да съществува до сега.И сега,като са я махнали -така щял по-лесно да се разтури.Надявам се,като дойдат да мможем да поговорим и тя да си каже гледната точка  Thinking Иначе тя от 2 месеца вече не е директор,а желаещ да заеме длъжността-също нямало.Не,че се учудвам....то това е голяяяма отговорност  ooooh!
Пък за събирането на пари за още 15 комплекта-аз съм естествено "за".В мен има 15 лева,които ми бяха изпратени и не съм взела още от пощата....и честно казано ги бях забравила-иначе щях да взема още неща за тях,пък после да си ги взема от пощата.Така,че има 15 лева + 30 от мен = 45 лева.Това са някъде към 8 комплекта  Peace

Нели,честит ти рожденик   bouquet Да ти е най-вече жив и здрав и много,много да ви радва   bouquet

# 248
Честит рожденник на Нели_M и на Боби Да са ви живи  и здрави!!!!

# 249
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИЦИ НА НЕЛИ и BOBI

Да са ви живи и здрави и многооооо да ви радват! newsm59  bigdance2 Tada newsm59  bigdance2 Tada nbirthday

Хайде бе мацки никоя не каза как е изкарала снощи и имате ли подаръчета.
Ние бяхме на "Девата". Много весело беше ( изкарахме до 5.30). Днес малко тежичко, но пък си заслужава!

Чао за сега и разказвайте!

# 250
  • Под Сините камъни
Още един Рожденник ли имаме.Боби честито ти рожденниче.Пожелавам му да е здраво и щастливо  bigdance2Ние снощи бъхме в китайският.Подарък не получих,но здраве да е.

# 251
Нели, честит ви рожденик. Весело детство му пожелавам.

Рени, значи още 45 лв. трябва да съберем. А коя седмица по-точно ще дойдат?

# 252
Здравейте, момичета Simple Smile
Честити рожденници на Нели_М и Bobi! Честит рожден ден на патерици на Ели на Люска! Да са ви много здрави и усмихнати!

Искам да ви почерпя по случай шестте месеца със моето слънце Simple Smile
и нещо не толкова диетично

Praynig Всички болни оздравяват  Praynig

# 253
Нели, честито ти 9 годишно юначе Hug

Да расте здрав, щастлив, засмян и много обичан!

За теб

Кате, много съжалявам...дано утре се похвалиш, че всичко е ОК Praynig  Hug

Рени наистина не знам какво да кажа...дано да има повече хора като теб, обичам те Heart Eyes Hug

Else да ти е живо и здраво половингодишното слънце,само положителни мигове да Ви носи!  bouquet

Силве, ти голям купон изкара...сама ли беше или с мъж Laughing Аз лично нямам какво да разказвам, защото нищо не съм празнувала,за разлика от теб съм си легнала в 21 часа и днес съм свежарка Mr. Green  Hug

Дуци, къде сиииии? Идвай бързо Naughty

Hug

# 254
Добро утро момичета, жени, майки и дами  bouquet

Рени, надявам се, че следващия път ще имам удоволствието да дойда, но просто събота и неделя ми е невъзможно  Tired
А фибички и ластички съм купила на сладурката  Hug Аз ще дам парички също Peace

Кате, пиши как сте Heart Eyes

Силви, празника мина под надслов "Обичам те, обърни СЕ Joy" ...майтап Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Люска, много ти е хубава рожденичката - прилича на татИ си Wink

Нелка, разказвай как изкарахте Laughing
Честити Ви рожденници на теб и Боби - да са ви здрави и много щастливи дечицата Joy

Иве, таЗ ваза дето си я показала... newsm78 направо ми идва да бръкна в монитора и да си я взема Grinning Grinning

Елзе, честитО  bouquet Да съприживеете още 1000000 пъти по 6 месеца Wink

ЛонкА, как си мила моя Hug

Общи условия

Активация на акаунт