Баба Марта бърза-мартенички тя да връзва,че МАРТенчето ще се появи до броени дни

• 11 170
  • 233
  •   1
Отговори
# 150
 newsm44 Ехаааа още бебенца  newsm68
Честити принцеси на мама Spirit и мама yana-varna. Да растат здрави, красиви и усмихнати дечицата. Да носят много радост на мам и на тате. А мамчетата бързо да се възстановяват

# 151
  • Пловдив
Честита радост на мама Спирт и мама Яна, да са много здрави и много щастливи малките ви съкровища!!!  newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 13:20 от Lara1

# 152
ЧЕСТИТИ ГОСПОЖИЦИ НА СПИРИТ И ЯНА! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕВОЙКИТЕ!МНОГО ДА ВИ РАДВАТ.На вас мамите бързо възстановяване.
Поли,все пак помсли и за бебчо,дали си струва да го мъчиш и него и себе си и накрая пак да е секцио.
Ако двама са ти казали че е за предпочитане,то тогава не го мисли повече.
Аз вече мисля да изляза за малко навън да се разходя.Не  че мога да ходя по много,но......пак е нещо.Като гледам това време и ми се иска да излеза и да не се прибера до довечера,но корема ми тежи и не става.

# 153
Здравейте на всички мами и бебета и от нас!

Честито на мама Яна на мама Спирит и на мама ДКМД! Да са йиви и здрави малките принцеси и да са "най-красиви на света"!

От нас само запис в темичката. Аз нещо след срещата във Варна ми се вие свят постоянно  Sick  Ходихме на лекар и ни казаха да лежа без да шавам много много Cry и аз съответно не шавам. Днес сме малко по-добре или поне така ми се струва...
Стискайте палци да удържим още малко, че е рано още...  Praynig

# 154
Честито на обебилите се мами HugТъкмо си мислех за спирит и тя се е обебила вече Grinning
Днес бях на консултация при новата си гинеколожка.Останах доволна.Освен меренето на кръвно и корем прегледа бебка на видеозон.На кг сме приблизително 2800 според ехографа/а не на око/Плацентата ми е 2-ра степен,което е добре като се има в предвид цигарите....Бебка още не се е смъкнала и е надолу с главичката ,което е супер.Само дето аз за 2 седмици сам ка4има 4 кг Shockedи же4е съм 78 Crazyи аз се 4удя защо едва ходя/като съм слон/
И не съм много сигурна но ми се видя че ми излизат гадни стрии по краката горе от външната страна....нещо като жени4ки....а да не говорим какъв целулит съм направила Crazy

# 155
  • Пловдив
Момичета, мисля че това е дългочаканата прекрасна новина за нашето ангелче Зори - цитирам от форума на Зачатие:

"« -: Днес в 12:47:51 »  

--------------------------------------------------------------------------------
Имам огромното удоволствие да ви съобщя прекрасната вест, че вчера - 25.02, Z22 е родила малкия Георги с идеалните мерки от 53 см и 4045 гр.  "

Зори, това е прекрасно! От все сърце - радвай се истински на новия човек в живота Ви!!!   newsm51 newsm51 newsm51

# 156
Зори ли е вече мама?! Не мога да повярвам!!!  Hug
Да са живи и здрави и много щастливи! Браво на Зори, толкова много изтърпя, но си заслужаваше  bouquet
Чакаме те с нетърпение, мамче  Grinning

# 157
Честито на Зори!Да ви е жив и здрав сина и много да ви радва!  newsm51
Много поздрави и целувки! Hug

# 158
Някой се е опитал да превари щъркела, който тая сутрин беше на училище и чак сега успява да сподели хубавата новина. Ще цитирам смс-а директно, понеже много ме развълнува:
 "На 25.02. в 20.09 изгря нашето слънчице Георги- 53 см, 4045 грама! Щастието е неописуемо. Зори"
Честито, Зори! Премина през толкова трудности, най-после беше възнаградена с най-голямото щастие на земята! Да вие жив и здрав Георги, много да ви радва, да расте умно, палаво и щастливо дете!

Най-после още едно момченце за цвят:) Връщам се да чета назад,че май има и други обебили се...

# 159
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ НИ МАЙКИ С ПРЕКРАСНИ МОМИЧЕНЦА...МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ newsm51 newsm51 newsm51
ЧЕСТИТО И НА ЗОРИ МНОГО ДА ТЕ РАДВА ТВОЯ СИН smile3525 smile3525 smile3525
ВРЕМЕ беше за още един кавалер в отбора.. толкова се развълнувах от тези новини че чак си и поплаках.....бързо възстановяване на мамите и  да идват да разказват,... а сега кой ще ни прави темичките newsm78:) newsm10 довечера ще вляза пак да видя дали няма още бебчета..ах коло ми стана хубаво...

# 160
  • Бургас
Влизам да видя какво сте писали и се изненадах прекрасно с 3 нови бебчета.Много се зарадвах.
ЧЕСТИТО НА МАМА ЯНА,НА СПИРИТ И НА АНГЕЛЧЕТО!ЖЕЛАЯ ВИ БЕБЕТАТА ДА СА ЖИВИ,ЗДРАВИ,МНОГО ЩАСТЛИВИ И БЕЗКРАЙНО ОБИЧАНИ!НА ТАТКОВЦИТЕ ЖЕЛАЯ ПОВЕЧЕ КУРАЖ И МНОГО ДА ПОМАГАТ,ЧЕ СЕГА МАМИТЕ ИМАТ НУЖДА ТОЧНО ОТ ТОВА.НА МАМИТЕ ЖЕЛАЯ МНОГО СКОРОШНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ДА СЕ ПОХВАЛЯТ С МАЛКИТЕ МИШОЦИ.

# 161
честито и на ангелчето голям мъж е отгледала-браво мамче честито

# 162
а сега кой ще ни прави темичките newsm78:)

ако нямате нищо против, мисля аз да се заема, нали не ми дават вече да се разхождам и ми е скучно, ще си имам занимание Flutter
даже може би трябва още сега да се направи тема, за да си включим новите бебоци .... а може би тази бързо ще се изпише, с такива хубави новини - ще има много поздравления  bouquet

пп.някой питаше за Лора, там няма бебе ... още Mr. Green, вчера са се преместили в новия апартамент и още е без компютър. Поздравява всички мами с бебчета и праща поздрави на всички Hug

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 14:16 от Къдричка

# 163
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ЯНА, СПИРИТ И НА АНГЛЧЕТО. ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ БОНБОНЧЕТА МОМИЧЕТА И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ. ЦЕЛУВКИ НА ВАС И НА БЕБОЦИТЕ ВИ.

Деситка, от форума, а също така потвърдено и от педиатърката ни, знам че Еспумизана се дава, за да може бебчето да пръцка и така да облекчава коликите. Ако си пръцка добре може да се слага в млякото САБ СИМПЛЕКС, премахвало мехурчетата, от които се получавали коликите. Ако Еспумизана не действа , посъветвай се с вашата педиатърка и за другите капки. Дано да минат бързо тези колики.

# 164
Честито Зори  smile3525. Наистина заслужаваш най-големите поздрави за всичко, през което си премина. За това искам първо теб да поздравя - да си жива и здрава, да имаш много сили заедно с татито да си гледкате синчето. А на малкия-голям мъж Георги - с такива всеотдайни родители определено ще му е хубав живота. Да расте весело и здраво дете, да радва мама с много усмивки и прегръдки.

Общи условия

Активация на акаунт