Баба Марта бърза-мартенички тя да връзва,че МАРТенчето ще се появи до броени дни

• 11 170
  • 233
  •   1
Отговори
# 165
да ви кажа на Стоян му помагаха и  бейби нос капките малко са гадни ама при него имаха ефект...лек следобед и айде дано още някой кавалер да ни ощастливи

# 166
МОМИЧЕТА ТЕМИЧКАТА ПРЕЛЯ ОТ ЩАСТИЕ newsm51
ЧУДЕХ СЕ КОГА ДА ПИША, ЧЕ ТО КАКТО ПОЧНАХТЕ НА ВСЕКИ ЧАС ПО БЕБЕ!!! newsm62
ЧЕСТИТИ МОМИЧЕНЦА И ЕДНО МОМЧЕНЦЕ НА СЛАДКИТЕ МАМЧЕТА!!!
ПОЖЕЛАВАМ ИМ ОТ ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ДА НЕ СЕ ОТТЪРВАТ!!! smile3525

ще почакам до довечера и пак ще пиша Wink, хайде приятно мързелуване от мен Heart Eyes

# 167
Честито на Спирит,Яна и Зори![/b][/color] newsm51 newsm51 smile3525
Мааалеее вече по три честитки наведнъж.Еми дойде ни времето и се почва. newsm09 smile3521

# 168
  • хасково
Зори,честито ти син!!! baloni baloni baloni
Да Ви е жив и здрав малкия принц Георги и много радости да ви носи!
Ти се възстановявай бързо и те чакаме да разкажеш подробности!!!  bouquet

# 169
Ихааааааааааа супер имаме си още един мъж
Честито Зорииииииииии Hug
Еййййййй много се радвам Laughing

# 170
  • Пловдив
Някой се е опитал да превари щъркела, който тая сутрин беше на училище и чак сега успява да сподели хубавата новина.
Ники, не съм опитала да изпреваря чудесното щъркелче съзнателно Blush Hug Просто, като прочетох новината истински силно се развълнувах и зарадвах и побързах да я споделя  Heart Eyes

# 171
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ!!!!

На лекцията днес най-добрата новина беше смс-а от Зори за големия мъж.  newsm30

Поздрави и за таткото на galiushka, който днес се включи в къпането на бебето на лекцията (и то сам изяви желание  newsm10)

Аз вчера успях да падна в банята, но днес лекарите казаха че всичко е наред с бебето и съм спокойна.

# 172
Зори, вече си мама! Честито! Толкова много се радвам, че след всички премеждия, сега ще се радваш на най-прекрасното същество в живота ти. Пожелавам на семейството ви много здраве, любов и щастие с малкия Георги Победоносец!

# 173
Честито на мама Яна и мама Зори,толкова се радвам newsm44 newsm51,да са ви живички и здравички слънцата и много много да ви радват newsm04ех днес наистина много изненади ,много щастлива се чувствам.Имаме си вече двама мъже в отбора,ама те не бързат другите че малки мъжете-рибки не обичат бързата работа smile3521.Тъй като гледам обаче за планово секцио преобладават мнооооого мъже  love001Диди е първа

# 174
Здравейте мамчета, лелеее колко нови бебетаааа!
Да са ви живи и здрави!  bouquet
Ние току що се прибираме от 4 дневен престой в Шейново, но още сме 2 в 1 Laughing
Така  и  не се разбра какво е текло #Cussing outНо си отнесох 4 дни антибиотик по 4 пъти на ден, кръв 2 пъти дневно (заприличах на наркоман във вените, урина - кой когато се сети да си поиска) абе кошмарррр!
НО съм изключително доволна от персонала и отношението!!!От всички БЕЗ изключение! Да се отбележи за протокола, отивам без да познавам никого, но всички са страхотни.
утре повечкоSimple Smile

Благодаря ви че не сте ме забравили  bouquet

# 175
Разплаках се за Зори, много ме развълнува новината. Да е жив и здрав Георги, желая на Зори много щастливи мигове с новия член на семейството.   smile3501
Честито и на другите момичета, който вече гушкат бебенцата сиHug

# 176
Честито и на мама Спирит и на мама Яна. Малките принцеси да са много здрави, палави и да носят много щастие на мама и тате:))

Къдричке, щом ти е скучно, мисля,че никой няма да ти отнеме правенето на темичките:)) Направо се захващай! И си записвай новите бебоци, че май тия дни ще има направо бебевалеж:)

А, Лара, аз не се сърдя Hug Даже се чудех дали да не звънна на някой да препредаде новината, защото ми се очертаваха много задачки за деня, обаче успях да ги свърша и се прибрах почти навреме да споделя с вас:)

Чили, радвам се,че се появи и че всичко е наред!

Дали ще има още бебоци днес?

# 177
  • Тук и там
ЧЕСТИТА РАДОСТ ЗОРИ !!!НЕКА МАЛКИЯТ-ГОЛЯМ МЪЖ ГЕОРГИ БЪДЕ ВАШАТА РАДОСТ И ГОРДОСТ В ЖИВОТА !    bouquet

Ех, че хубави новини тези дни - настъпва страшен бебевалеж  Joy

# 178
олелеееееее направо ревнах като малко дете newsm68 newsm44 newsm68
ЧЕСТИТ СИН ЗОРИ  ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ВИ РАДВА
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ И НА ВСИЧКИ ДРУГИ ОБЕБИЛИ СЕ МАМИ
божееее нямам думи ...........такава радост   Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap moresmile

# 179
  • София
Е не можах да се стърпя! Къдричка като ми се обади с тези хубави новини и първото което направих беше да си събера компа!!!
Хайде ЕДНО ГОЛЯМО ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ МАМИ!
[/b]
Специално искам и аз да поздравя Зори - свалям ти шапка за куража и ти желя безброй щастливи мигове със синът ти!
[/b]   
Hands Clap 

Продължавам с подреждането на новият ни дом...Малко ми е странно, че си имам ново "в къщи", но ще свикна бързо надявам се.
Късмет на всички...  Wink

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 15:36 от lorisita

Общи условия

Активация на акаунт