Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/1/.

• 59 737
  • 1 312
  •   1
Отговори
# 960
И при мен така.Ама много са мудни от Саса Close

A, те си писаха хората,че поради инвентура ще обработват поръчки след 13.03., но аз нетърпелива да не свършат нещата. Sick

# 961
Като стана въпрос - как ползвате Moisture Surge? Аз не го ползвам нито като дневен, нито като нощен, а го нанасям по някое време през деня, като усетя нужда от хидратация. Ползвам го и като маска.
Аз го нанасям след дневния или след нощния крем

# 962
  • София
момичета,имам нужда от помощта ви!На 29 г.съм ,имам две финни линийки под очите и се чудя какъв околоочен крем да си поръчам.Кажете ми серията на Shiseido Benefience или Skincare e по -подходяща за мен.Искам кремчето да хидратира добре и да е първа грижа срещу бръчки Simple SmileБлагодаря предварително  bouquet

Серията The Skincare  Peace

# 963
Има ли някой от тези сенки впечатления. Искам за абитюриентка подарък и се чудя дали са хубави. Ако имате идея за  друго  нещо приемам предложения.

# 964
Благодаря на PE и Иля за бързите отговори  bouquetИля,а кой от двата крема от серията Skincare да си поръчам?Той единия май е гелче newsm78

# 965
  • София
Иля,а кой от двата крема от серията Skincare да си поръчам?Той единия май е гелче newsm78

Кои кремчета, нещо не ги виждам.  Confused

# 966
# 967
  • София

И двете кремчета са подходящи за теб, еднакво лекички са, вече си прецени спрямо характеристиките им.  Peace

The Skincare Eye Revitalizer е възстановяващо околоочно кремче, несъдържащо спирт, което възстановява влагата и изглажда финните бръчици както и други признаци на умора и стареене на кожата.

The Skincare Eye Soother - това е крем- гелче, което освен същите характеристика като горното кремче е и подходящо за премахване на тъмни кръгове.

# 968
Иля,супер си  bouquetМного ти благодаря  bouquet

# 969
Момичета, готино е така, да има с кой да си разменяме мнения,... Малко инфо от мен - търся си шампоан, сега ползвам това http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=47291, много е хубав, аз все търся нещо комфортно за скалпа, уж нямам пърхот, но ме дразни на 2-ри ден главатаа. Шампоана е много приятен, не ползвам нищо друго, косата ми става лъскава и готина от този, но сега гледам и други, да пробвам. Ако имате добри отзиви от нещо, споделете.
И, търся нова спирала, но понеже съм с очила, се дразня, като ми опират миглите и ми цапат очилата, моля препоръчайте нещо, което извива миглите, но БЕЗ удължаване?

А тези неща как ви се струват: http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=45139& … cial&goChar=K и това: http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=40682& … cial&goChar=K, на 33г. съм, кожа ти 2?
Момичета, да не ставам досадна, но никой ли няма мнение по тези въпросчета? Sad

# 970
привет Кари,

за спирала знам, че с изкривените четки са най-благоприятни за извиване на миглите - пиши какво си ползвала, между кои се колебаеш, за да ти дадем мнение, защото така е по-трудно...
Продуктите на Канебо и аз съм ги поставила на мерник и съм готова да ги взема, само ме притесняват сроковете на годност, та по този повод искам да помоля, който е поръчвал нещо намалено от тази серия, да сподели дали са в срок.

# 971
  • Neverland
привет Кари,

за спирала знам, че с изкривените четки са най-благоприятни за извиване на миглите - пиши какво си ползвала, между кои се колебаеш, за да ти дадем мнение, защото така е по-трудно...
Продуктите на Канебо и аз съм ги поставила на мерник, само ме притесняват сроковете на годност, та по този повод искам да помоля, който е поръчвал нещо намалено от тази серия, да сподели дали са в годност.
Аз получих маската и вече я тествах. PeaceНе съм гледала срока на годност-беше херметически затворена.Нямам проблеми от ползуването и.

# 972
кари, продуктите на Канебо са много хубави. не съм ползвала точно тези, но аз си взех измиващия гел на предното намаление и съм много доволна+ едно кремче, което също харесвам. преди няколко години си купувах от чужбина техни продукти за коса- скъпички бяха, но невероятни . Peace

сега ще опитам някой по-евтини на Канебо/може би са по-ниска класа Rolling Eyes/ в sasa-харесала съм един избелващ лосион и маска за очи и устни да видя дали стават.

# 973
Има ли някой от тези сенки впечатления. Искам за абитюриентка подарък и се чудя дали са хубави. Ако имате идея за  друго  нещо приемам предложения.

аз ги имам и не ми харесват! Peace

# 974

аз ги имам и не ми харесват! Peace
Тогава няма да ги поръчам. Ама хич ле не стават и кое по точно не ти допада

Общи условия

Активация на акаунт