Отговори
# 210
Graciana,
Е, и мен ме изненада, но не е лошо:)
Изчакай до утре:))
Това всъщност възможно ли е????
Толкова време и да не се разбере??? newsm78
Не се шашкай...  bouquet

# 211
Току що се връшам от доктор. Не помня точно как стигнах до офиса, но моето бебе, май са ДВЕ.....! В шок съм, доктора не можа да види второто със сигурност, зашото добре се е скрило, та утре съм на 3измерен, за да каже със сигурност....В шок съм и не знам как да реагирам....Трябваше да споделя, че ще се пръсна...!
#ShockedМила, незнам какво да кажа, развълнувах се страшно много Blush, и ми се изплъзнаха всички думи от устата ooooh! Дано да е това, което ти искаш. И две да са - да са ти живи и здрави, по-хубаво от това няма Grinning Ще чакаме с нетърпение утре да кажеш за какво става въпрос.
Добре де, досега не се ли видя второ бебче newsm78, гледам 16 седмица си, то си е вече големичко и би трябвало да се види...
Пиши утре какво става и не се шашкай, каквото дойде - само здраве да има  bouquet

# 212
Току що се връшам от доктор. Не помня точно как стигнах до офиса, но моето бебе, май са ДВЕ.....! В шок съм, доктора не можа да види второто със сигурност, зашото добре се е скрило, та утре съм на 3измерен, за да каже със сигурност....В шок съм и не знам как да реагирам....Трябваше да споделя, че ще се пръсна...!
Graciana, радвай се миличка, какво толкова има да му мислиш Simple Smile Какво по хубаво от това да имаш бебе....ами да имаш две бебета естествено  bouquet   bouquet   bouquet Въобще не се чуди ами звънни на таткото.
Да знаеш как искам близнаци...но сме си обещали с мъжа, че следващият път ще се мъчим за такива.... Laughing

# 213
Не знам дали е възможно, но той каза че такова нещо отдавна не му се е случвало...! Не можа да разбере дали е проекция, която апарата прави, или наистина е второ бебе. Не можеше и той да си обясни как така не може отникаде да се види, затова утре ще ме види на 3- измерен....! Не малко ами така съм се шашнала, че не знам как ще издържа до утре.....! Shocked Shocked Shocked Таткото беше с мен и дажедоктора на него първо му показа. Той е адски щастлив, не че аз не съм просто съм шокирана...... Shocked Shocked

# 214
  • Бургас/Пз
А дали е възможно досега да не видят че са две. А ти как се чувстваш, корема ти много ли е пораснал или нормално, колко кг. си качила досега. Извинявай за многото въпроси, но наистина ми е много чудно. При мене имаше възможност за близнаци по линия от баба ми и се удехме кога може да се каже със сигурност. Но в 12-та седмица доктора каза със сигурност че е едно бебе. И сега ти пишеш това и направо ме хвърли в оркестъра. Дано всичко да е наред, Утре сле триизмерния да пишеш веднага.

# 215
момичетааа, бяхме на хепънинга във Велико Търново "Най-изразителната рисунка на татко върху керема на мама" и имаме много подаръци  Grinning Grinning Grinning  дори спечелихме награда за "Най-ентусиазиран татко"  newsm18 newsm18 newsm18  много беше забавно  Grinning

graciana, спокойно, бе , мила  Grinning какво по-хубаво от две бебчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  моят мъж ое се надява, че нашето може да се окаже "нашите"   Joy  защото в моя род има много близнаци. каза, че докато не идем на 3Д не вярва, че не са две  Mr. Green  Joy

# 216
graciana, стискам ти палци!  Hug
Чела съм за показал се близнак в 6-ти месец. И колкото да е малко вероятно, няма невъзможни неща. Може да са били едно зад друго и задното да е оставало скрито.
Чакам да науча утре новини от теб с нетърпение. И без това си нямаме близнаци в темата.  Heart Eyes

# 217
Ами той и доктора се учуди как досега аджеба не е видял, ако са две в момента  второто не се вижда хубаво и аз не знам. Единственото, което доктора каза е че матката ми е малко по- голяма от обикновено, а за втвърдяването на корема потърди че са контракции и ми изписа но- шпа и магнерот. В рода на мъжа ми има близнаци.... Утре ще се разбере, но неизвестността ме мъчи. Не съм качила много, а от втвърдяването на корема понякога изглежда по- голям...! Днес ще кача снимка от 1. 03 на албумчето на форума

# 218
аз от вчера съм малко болна...мам чувството,че настинах..бесхе ми толкова топло в колата бях отворила прозорците от всички страни и аз по къс ръкав вътре. уж не настивам така лесно..но знае ли човек кога ще стане...сега имам хрема и лека температура...искам да си капя нещо в носа....ама незнам какво може и предпочитам да е нещо от народната медицина...но не изтискан лук!!!

имате ли идея?

missto аз изкарах стархотна настинка преди седмица, с жестока хрема и общо неразположение, без температура. Мъжа ми си има един доктор хомеопат, който ми изписа Алиум Цепа 15 2 дена = 3х5гранули, Оксилококцинум 1ви ден 3х1, 2ри ден=1 , 3ти ден = 1 + натриев хлорид. Алиум Цепата и физиологичния разтвор са за хремата. Аз се оправих за един ден.

# 219
graciana, стискам ти палци!  Hug
Чела съм за показал се близнак в 6-ти месец. И колкото да е малко вероятно, няма невъзможни неща. Може да са били едно зад друго и задното да е оставало скрито.
Чакам да науча утре новини от теб с нетърпение. И без това си нямаме близнаци в темата.  Heart Eyes
да, и аз знам няколко случая, в които виждат, че бебетата са две в 6тия месец.
graciana,  важното е в твоя род да има близнаци, а не в този на мъжа ти  Peace и все пак не е задължителен фактор да имаш наследственост, за да са две  Grinning

# 220
Благодаря ви момичета, като че ли се окопитих малко Simple Smile. Сложила съм нова снимка в албумчето на форума "да се запознаем".

# 221
понеже рових като кокошка и не можах да намеря как  да си кача снимката в албума, я показвам тук:

това е тумбито ми в 17та г.с.  Mr. Green
( ако някой може да добави снимката в албума, ще съм много благодарна   bouquet )

# 222
Caprice, добавих ти снимката Simple Smile

# 223
Caprice, добавих ти снимката Simple Smile
много ти благодаря   bouquet

# 224
graciana, честито! толкова ме изненада направо паднах  Mr. Green представям си ти как си раегирала...не се притеснявай според мен е нормално първо да се шашнеш а после чак като осъзнаеш да се зарадваш истински.   bouquet не може да се зарадваш отраз според мен, обаче сега висчки мами във форум знаеш ли как ще се панират и ще се замислят много сериозно далии на тях не може да им се случи нещо такова Joy Joy Joy аз го направих !
много си хубава на снимката и според мен си имаш така бне голямо но значително коремче, много като на бременна, аз не приличам чак толкова например , имам шкембе, ама не е така оформено и спокойно мога да мина за просто пълна със шкембе  Mr. Green Mr. Green
пожелавам ти успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт