МНОГОДЕТНИ МАМИ 33

• 28 071
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
Майчета включвайте се в работната ни тема!Толкова работа ни чака,а никой нищо не пише...Знам че сте уморени след зимата,но пролетта ДАВА КРИЛЕЕ...

# 226
Здравейте, мами.
Не съм родила още.  Mr. Green Но не ми се и пише - то и няма какво. Много зле ми действа този сняг сега. Като си помисля, че по Коледа го чаках с нетърпение, а сега не искам да погледна през прозореца...
Дано денят ви да е хубав.
  Hug

П.П./ Гледам, че съм първа тази сутрин. Черпя ви по едно кафе.

# 227
Феичке,благодаря за кафенцето...и нещо от мен...днес с Дани имаме годишнина - 20 години семеен живот!

# 228
здравейте мами. Hug
Влизам за бързичко, че Яни не ми дава да седя  на компа.
Болни сме от неделя. А от вчера и на инжекции Sad повтаря ни грипа отпреди 10 дни.
Със конюнктивит, гърло и уши. Кашлицата хич не я и споменавам... тя си върви неотклонно.
Не ходя на работа ooooh!
Галин не може да се справя сам и да подготвя работа за Никола, та пуснахме и него в почивка. Изобщо... нещата в момента са повече от гадни. Хората се сърдят. Не могат да приемат че и ние боледуваме... Как да им обясниш че понякога нещата не стават така както ги планираш. И че това не зависи от теб! Но ...каквото и да им обясняваш, така сме ги научили да сме винаги на разположение.
До понеделник ще имаме оферти за строежа и ако ни удовлетворяват почваме веднага. Дано Яни е добре и всичко да тръгне по старо му, макар че трудно ще наваксам тази 1 седмица ooooh!

Габи честита ви годишнина!!!  bouquet Да сте все така влюбени и щастливи ви желая

# 229
мами, честит последен сняг! Simple Smile добре че не се прецаках да мия прозорци Rolling Eyes
габи, честита многогодишнина! още малко и сребърна Simple Smile я кажи каква е тайната  Praynig
 Heart Eyes - всички ви, но и аз напоследък нямам време да пиша... Sad

# 230
Честита порцеланова сватба на Дани и Габи!!!
Желая им още много щастливи години заедно!

Габи ,много се радвам за вашите срещички
Пиги ,как се чувствуваш вече с четири дечица....аз като мое детенце си я приемам  кръщелницата  Heart EyesТя е едно сладко фастъче на четири годинки ....и ми стопля сърчицето като ми каже кръстнице
Виктрес  Praynigмоля се всичко с бебо да е наред....прегръщам те
Феичке на финала си thumbsup
Ани представям си го твоя градинар Laughing като знам че е по- голям образ и от моите....иначе за къщичката ти позавидях....мъничко
Чатпатка ,вече те отварям Wink
Юле, пращам ви много здраве ...и лятото ви чакам на морето -да смените климата За клиентите ,не се ядосвай ...то пък ако не се беше случило така с Яни ,щеше да им угодиш....Лошо е правилото ,че клиента винаги има право.За строежа -стискам палци.....и много поздрави на родния Балкан

Аз тия дни си почивам ,че половината ни състав заминава за Турция и ще работя от утре- като заминат.Тук сняг няма ,но и за излизане не става .Едвам ги узаптих мъничките преди обяд- искат да излизат .Сега отлитам към другата тема ,защото е права Касандра
Спокоен ден!!!

# 231
  • София
И аз на бързо да се запиша.
Карам си основния курс. Толкова много информация поемам, че направо блокирам.  #Crazy Добре че го има все пак, защото се оказа, че за 4 годишната специализация, тези два месеца е истинското обучение. През другото време никой на нищо не те учи. В къщи нещата са добре. Баба свеки гледа децата  knit , Дани тръгна на работа. Цвети и Бори вчера се явяваха на олимпиада по български, а утре ще са на математика.  От следващия месец ще пращам Елица при свекърва ми в Раднево. Ще ходи на ясла, за да е по-свободно съкровището. Тук се опитах да я дам по-рано, но както вече всички знаете, няма места. До септември малкото ми слънчице ще е без нас. Как ли ще го понесе милото! А за себе си няма да ви казвам.... Още от сега ми се реве.
Сега поглеждам през прозореца и като гледам този сняг, чак не го приемам за реален. Дано свършва тази зима, че вече ми мирише на море. Особено като гледам снимките на Габи и на Пиги.

Габи, Честита годишнина! Запазете обичта и хармонията в дома си и до платинената  сватба ( поне  Wink ) !

victress, стискам палци всичко да е наред! Praynig

JuliS, бързо да минават тези болести, че да ви тръгне работата!

Пролетната Фея, май ще устискаш до заветната дата.  Laughing

Чао за сега!

# 232
Габи, честита годишнина! Все така да сте влюбени и щастливи!  bouquet

Чатпатка, аз пък се прецаках и след две годишно чакане, онзи ден мих прозорци, ама ...до след две години пак. Embarassed

Виктрес, надявам се всичко да е добре с бебо, и на следващата близнашка среща да се видим! Hug

Шапчице/нещо не мога да ти свикна с новия ник, ама нищо и така става/, права си, че трябва да сме по-активни, ама мен ме чака все още годишно приключване и мозък не ми остана вече да мисля нещо да не пропусна. Пък и време - никакво вече нямам. Събота и неделя решавам задачи с баткото, да видя децата и айде пак наново. Направо не знам с какво бих могла да помагам. Confused

Хайде да си тръгвам от тая работа, че я сънувам вече.

Целувки на всички! Hug Hug Hug

# 233
Честита годишнина, Габи.
Бъдете все така млади, щастливи и влюбени.

# 234
Наде вие баткото при вас ли си го взехте?!А как е майка му?!

Чета ви постоянно,но нещо нямам сили да пиша...И моята глава е бръмнала,ама скоро няма нещата май да влязат в релси...
Днес примерно ходихме с моят мъж,да ми купи осмомартенският и за деня на влюбените подарък,искахме на изплащане,ма нещо не хващаме вяра...Дет вика той като кажем 3 деца ииии.....Искаше кеш да плати,на пук на тях,но аз бях решила че искам да си извади на негово име кредитна карта,и случаят е подходящ...На края му отпуснаха но само 500лв...Но пак е нещо,сега аз имам 500,той има 500,и след година ще ги вдигнем парите...Хубаво е да разполагаш с пари...Е в разумни граници естественно Wink!!!

Поздрави!!!

И включвайте се наистина в работната тема!!!Редно е инерцията която набрахме миналата година,да я превърнем в устрем,не да замре!Ето Алмата предлагаше борчета да садим,никой нищо...Сега картини да рисуваме,пак нищо...Като изчезнем от медииното пространство,ще ни забравят,и после отново отиваме в четвърта глуха...Ще видим кредити,подоходно облагане и др. подобни,ама през крив макарон!!!Та за това...

# 235
хмм, кажете бе дами, каква е тази работна тема? само слушам "работна тема, работна тема" пък никъде не я виждам... моля някой да ме светне за какво иде реч newsm78

# 236
хмм, кажете бе дами, каква е тази работна тема? само слушам "работна тема, работна тема" пък никъде не я виждам... моля някой да ме светне за какво иде реч newsm78
Ето току що е най отгоре на движещите се теми-КЛУБ ПЪЛНА КЪЩА-това е нашият клуб на многодетните семейства,абсолютно легален,към Асоциация Родители,с членски внос и всичко по реда си,но нещо много го раздаваме развей прах напоследък...И само празници са ни в главата...В което няма лошо де!!!Поздрави!!!

# 237
Добро утро момичета
Габи -честита ви годишнина.Ние с моя мъж направихме 20 години от първата си среща
Вълшебна-чак не мога да си представя какво ви е.Моя малкия,колкото и да ме ядосва,ако не го видя един ден и ми е криво,а за няколко месеца ,не мога да си представя.Няма ли друг вариант newsm78
Джулка-дано Яни се оправи бързо,а за работата -карай по спокойно и ти си човек.Не може само работа
Касандра-честити ви карти.Със здраве да си ги харчите
nadiaeuro -за прозорците какво да кажа Joyто си е живо набутване твойто.Аз още не съм мила,но пък имам едни прозорци ,които няма как да ги умия.Трябва да вися като алпинист от покрива hahahaМайсторите на дограмата така са ме улеснили

Аз да ви похваля пак моята Йоана-този път с друго.Направи една презентация на компътъра за животните в България и се яви на Защита.Избраха я заедно с още 2 деца  и преминават в национален кръг в София

# 238
Здравеите моми4ета,напоследък само 4ета и ни6то не ми се пи6е,ама то ка да има6 настроение в това гадно време,а пък и тримата ми са болни.Ве4е ми идва да се #2gunfire,а колко ми е криво пък ме 4ака  newsm28 wash hang 1dishes.Айде лек ден на вси4ки.  bouquet

# 239
Хиляди благодарности за пожеланията вви ,момичета! Да ви се връщат тройно!  Обичам ви !    Hug

Общи условия

Активация на акаунт