МНОГОДЕТНИ МАМИ 33

• 28 086
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
сузи, честито! лек пубертет и желая (и на теб)  Grinning
неле, ама ужасно е готино това сладкобузесто същеставце!!!! направо да ти се прииска да я изпапкаш заедно с тортите! не знам как сте го направили ама много прилича на моята прекрасна особа  Mr. Green ако искаш ще ти покажа моя снимка на нейна възраст - две капки вода. спечели ме тва девойче  Heart Eyes
как не ми се отваря сайта бе? на мен си ми се отваря... колко странно. веднага ще нотифицирам сисадмина Simple Smile
 Hug на всички

# 211
  • София
Здравейте, всички! Днес малко се изтормозих с дечурлигата. Предстои им олимпиада по математика и български другата седмица, а не им идва на ум, че трябва да седнат и да се поупражняват. Особено Боряна голямо мрънкане мрънка. Госпожата казала да решат една страница от сборника и край! Всичко друго което аз кажа се приема на нож. Накрая свърши всичко което и бях казала, но за сметка на моите нерви. На всичкото отгоре изгорих пълнените чушки, докато гладих дрехите, пък чакам днес свекървата да дойде. Този път ще стои около месец сигурно, още не знам. Поне Дани ще си отдъхне, че до сега той оснавно гледа децата. Дано следобедът да ми е малко по-спокоен.

На Яна желая да е най-щастливото дете, да е здрава и много послушна!

На Весела и на Станислав   пожелавам да успеят в живота и да сбъднат мечтите си!

Габи, радвам се за Давид! Наистина си е заслужавало преместването ви!

nadiaeuro, честито! Сега остава само да ти пожелая успешна реализация!

Хубав ден на всички!  bouquet

# 212
Честит празник на днешните и вчерашните рожденници! Да са много здрави и щастливи!
 newsm59
Да са здрави и щастливи и вчерашните именници! Two Hearts

Вълшебна, бебо седи ли си  с главичката надолу? Погали коремчето от мен!
Онзи ден погалих корема на една от колежките, бременна в третия месец, но с коремче вече, и ми стана едно такова мило и хубаво.
Вчера пък на срещата с близнаците, толкова много и сладки бебчета! newsm30Шегувахме се с мъж ми, че след десет години като се позамогнем, може за още едно да поработим! Whistling

# 213
  • София
nadiaeuro, другата вълшебница- Пролетната фея чака бебенце. Laughing Аз си оставам с моите три момиченца. Четвърто обаче  няма да правим, защото вече имам три операции и никой доктор няма да иска да поеме риска да ме изражда. Права си обаче, че децата са като наркотик. Ставаш зависим и не можеш без тях. hahaha

# 214
Здравейте момичета. Отново успях да стигна до компютъра и сега ще ви драсна няколко реда.
Първо да ви се оплача - свекито е у дома за да ми "помага". В кавички т.к. се оказа, че може да се справя само с най-големия. Днес се опита да излезе на разходка с двмата и се върна след 3 мин за да остави Момчил и ми каза "На ти си го". Много се ядосах, но.....ще потрая. Точно сега стои близо до мен така че ще се огранича само с това оплакване. Иначе мога да продължа с часове.
Добре че бебо е добричък и не плачка много. Засега и нощем ставам само 2-3 пъти. Надявам се още поне седмица да ни се отложат коликите.
Тъща 3 ето една идея. Когато ние завършвахме 3ти клас написахме кой какъв иска да стане когато порасне, сложихме листчетата в бутилка и я заровихме между 3 борчета, които също засадихме тогава. След 15 години се събрахме и я изровихме. Беше доста забавно да видим как сме се променили и като външност и като мислене.
Честито и браво на nadiaeuro. И аз ти пожелавам успешна реализация.
В другата стая настана някаква суматоха. Изчезвам.

# 215
Сузии..........честита ти рожденничка! Здраве и много любов на нея и около нея!

Аз само влизам за да се похваля и оплача! Похваля - вече пак всяка жаба в нашата къща си знае гьола! Нали заради топлото през зимата сме в 2 стаи(вярно големи, но 2...), и летния сезон...всеки си ходи по мястото......Че днес....правих пролетно почистване - завърши в 21.50ч. Гардероби, дрехи, обувки, играчки, прозорци, баня, стълбище, мивка - от до - пране, тупане, въобще.....не мога да се наведа сега! Всичко ме боли.. - кръст, ръце, крака...... Но..в къщи мирише на чисто, подредено е, всичко е по местата си, и за ужас сигурно на някой.. - гладих за първи път тази година....не бях гладила от сто години. Въобще програмата бе пълна. Отделила съм дрехи, обувки и играчки за раздаване. Строих децата в три редици, дадох нареждания и определих какви ще са последиците ако евентуално си позволят да се подиграят на труда ми! Строих и Лъчо като се върна от работа(+ тупането, което му бях оставила!) и вечерта не дадох и трохица да падне на земята!

Та похвалих се,че аз приключих с пролетното почистване, оплаках се,че всичко ме боли от този факт...и ви желая - хубава, спорна и предпролетно слънчева седмица! По всяка вероятност ще посрещаме в събота Първа пролет в Кюстендил - ставал голям купон на центъра тогава!

Миленче...да нацелуваш Бебо по дупето, а Феята да погали тумбака......

Прегръщам и целувам всички ви!

# 216

Та похвалих се,че аз приключих с пролетното почистване, оплаках се,че всичко ме боли от този факт...и ви желая - хубава, спорна и предпролетно слънчева седмица! По всяка вероятност ще посрещаме в събота Първа пролет в Кюстендил - ставал голям купон на центъра тогава!

Миленче...да нацелуваш Бебо по дупето, а Феята да погали тумбака......

Прегръщам и целувам всички ви!
Цоци,и мен една приятелка ме кара да ходим към Кюстендил...Нашата рода е от там,и моята и на мъж ми,пък вчера се оказа че и всички съседи от там идват,и сме почти рода с тях... HugТа за събота ако наистина се спретнем с мъжо да тръгнем натам,много ще се радвам да се видим!Довечера на сккайпа,ако можеш ми прати отново телефона си,ще ти звънна...Поздрави!!!

# 217
Пак се изложих... Embarassed
За мен Вълшебна и Пролетна фея вървят заедно, и затова все ви бъркам. Сорииии.. Crazy
Ама да не се окаже, че съм предвестник на нещо... Wink
Та , Феичке, нали разбра погали томбачето от мен!

# 218
Честит Рожден ден на Весела!!!
Макар и на патерица ,и желая много здраве  и късмет.
Габи благодаря ти за  FlyLady.Много интересно и полезно .Радвам се с теб за Давид
Чатпатка , и днес отново не можах -сървърът не е намерен
Яна Heart Eyes
На Милена и Вълшебна желая много търпение и здрави нерви с помощниците WinkИ Миленка   bouquetблагодаря за идеята
Цоци честито ти "нова" къща ...аз това го направих преди около месец и пак сме за почистване Sad

Аз двата почивни дни като приключа с женските си задължения ,се посвещавам на голямата щерка...и установих ,че децата (поне моето ,а и явно тези с които контактува) не знаят да си играят , да се забавляват.Като я гледах как ходи от люлка на люлка, после на пързалката обаче някак си механично .И ми дожаля ...Показах и как сме играли като малки на дама с моите приятелки И ех каква веселба настана (сигурно и за околните ,като са ме гледали как подскачам с детето)
Весел ден и спорна седмица ви желая

# 219
тъще, май проблема е в мен - грешно съм го постнала. не ми дава да си редактирам поста, затова ето ти го направо адреса - http://chatpatka.com - за да си го знаеш и в бъдеще, щото не гарантирам, че следващия път няма пак да го объркам  Laughing

# 220
Момичета,къде се изгубихте?
Здравейте !  Hug Hug Hug
Нелето,чудесни снимки! ще се караме за Яна  Wink ...и аз я изкам за снаха...А тортата не ви ли беше жал да я разрежете!  bouquet
Сузи,да ти е жива и здрава дъщеричката !  bouquet

Ние в неделя бяхме на рожден ден на момиченцето на една испанска мама.За първи път се срещам с мами от форума ...Беше много вълнуващо на пикника.Децата ни играха толкова хубаво,че на раздяла имаше сълзи...Тази седмица при нас е Семана Санта...почивните дно са до понеделник и предвиждаме още една срещичка -пикник с повечко мами...Май ще ни стане навик  Wink

Целувки на малки и големи!  Hug

# 221
Девойки, ако искате, може да се включите в конкурса за детска рисунка (не вие, естествено, а децата  Wink), организиран он СНБМ. Вижте подробностите в карето за Детския празник "Пролетна приказка" най-горе на страницата. Ще има награди. Laughing

# 222
  • През девет земи в десета
Ето малко морски снимки,Цвети проспа за съжаление разходката по плажа.

Затрупана съм от работа,вчера пуснах компютъра колкото да ви изчета за писане не ми остана време,довечера ще се опитам да пиша по-подробно,че от работата не е удобно Peace

Габи станахме вече по триста кила с твоите кулинарни изкушения,провалих си и постите Simple Smile

# 223
Къде сте бе момичета newsm78
Габи-радвам се за вас,дано си изкарате още по хубаво следващия път
Тъщичке-така е  и на мен ми се струва,че сега децата не могат да играят колективно.Аз като си спомня,колко многоооо игри играехме ние като малки,а те сега даже на ластик не скачат,за народна топка,стражари и ахахи,да бий да бий и тн да не говорим.
Цоци-чак ти завиждам за това,че си приключила с пролетното почистване,аз незнам кога ще се заема с това/така да не обичам да домакинствам/
Milena_tn -дано бързо да се възстановиш и да си поемеш нещата в свои ръце.

Ние с Тони си ходим за по няколко часа на селската ни къщичка и той там си тича на воля.Вчера засяхме 50 луковици с него и той беше толкова горд.Сега ще чакаме да поникнат ,за да види какво е направил/Какво ли ще разбере малката му главичка,но..../
На 30 километра от Русе е ,пътя и хубав без движение.Едно малко райско кътче в подножието на русенски лом.Ще снимам и ще ви покажа снимки/

# 224
mili mami,
tolkova otdavna ne sym idvala nasam - njmahme pc vekove;dano tozi pat da ozelee po-dalgo - internet dostavchika ni e jvno dosta nekompetenten i v rezultat vtora lan karta otgarmj;
inache - bebo raste no se okaza che imal njkakvi kistichki v mosaka koito shteli da otshumjt do sledvashtijt pregled kakto me uveri lekarkata;vse pak se pritesnih - lizeto i beshe dosta napregnato pyk i mi naznachi sledvashtijt pregled podosritelno rano.. newsm78
drugo - obikaljme kato ludi po ogledi s maja mi i tarsim da si sviem njkade gnezdenze - ujas,zhilishtata sa takiva zifri veche...
mislj da se zapisha na kurs po nemski ot april i shte vi dokladvam kak sme veche samo na deutsch:))))))))
a sashto taka si i tarsj usileno pochasova rabota dokato sym si po maichinstvo - kogato predlojih na shefa da si vzema bolnichen i da hodj na polovin den zashtoto bachkaneto v ofica naistina e mnogo toi se ujasi - nali znaete kak e v darjavnata administrzij;i taka - bjh bezslavno izgonena #Crazy
no pyk i ne moga da spj po zjl den:))
zeluvki na vsichki i do skoro ot men,bebo i kakata i batkoto  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт