Използвам случая да поискам прошка.
Веднъж и аз да облажа от старопреклонната си възраст
Помагайте!
Весе, как му устояваш да не го изпапкаш, направо не знам!

Сега се чух с майка ми и каза, че принцесата прекопала градината вече, извадила луковиците и изобщо била като малко торнадо... 

А според тукашните специалисти по развитието, този етап на ходене на 4 крака не бива да се пропуска... Като го сложа по корем е едно оплакване, мани, мани! На неговата възраст вече ги гледам, че се справят повечето и местят дупета напред. Водя го в една група на лазещи бебета и май само той лежи и пъшка и не може да се придвижи без моя помощ от връстниците си. Макар че според схемата, която имам, това следва да се случи след 2-3 седмици... Аги, вие как бяхте? Берни, а Марти на какъв етап е? Знам, че момичетата се развиват по-бързо (то мозъците им още от утробата са с установени връзки между двете полукълба!) и затова питам мъжките мами...
, но после си го хапна детенцето - почти половин от малките успя да поеме преди да откаже категорично повече да му нарушавам вкуса с подобни екзотики
Изкара ми акъла, а как се захласна... И баща му само това чакаше като че ли от сутринта да се случи. Като ме почна! То не беше наричане, то не беше чудо! Да съм си тръгвала за София и ей такива простотии, направо не издържам понякога! Питам се, ако наистина го направя дали изобщо ще му запука за детето или всичко е театър да ми ходи по нервите само, когато е в лошо настроение. Много е тежко е да си на 1000 км от близки и приятели. Знам, че имам един куп народ, на които да се обадя, но като са далече, само ще създам тревога да ме мислят.
Иначе и моя мъж много ми лази по нервите. Като някаква стара свекърва е. Постоянно ми дава акъли как се гледат деца
Ние още малко да стигнем до развод, щото не ми дава да ходя никъде с колата и детето. Сама може, ама с Вики - не! Не съм била достатъчно добра шофьорка да му возя детето
Тоя човек нещо не е в час! Ама явно, че не е сам в лудостта си! Като бяхме в България, карах предимно аз, защото на него му беше трудно да се оправя в невъзможното и абсурдно движение в София, а тук ми обяснява как не съм била надежден шофьор, за да си поверява детето на мене
И не като свекърва, ами като две каканиже и мърмори и някой ден съм му обещала да му нанеса СТП и да го изпратя на ортодонт, ако продължи да ме нервира и да ми скача на клона
.