Отговори
# 165
Честит рожден ден Светле!Желая ти да си много щастлива ,винаги така усмихната и лъчезарна ,много обичана мама и жена.Целувки.

Честита ти принцеса Белослава ,Ники.Да е жива и здрава ,весела и щастлива .

# 166
иееееееееееееееееее ще се пукна от кеф  Laughing за чудесната новина!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЕЛОСЛАВА!!! ДА Е ЖИВА , ЗДРАВА ,УМНА И КРАСИВА НА МАМА  И ТАТКО РАДОСТ ГОЛЯМА!
мила Ники бързо да се възстановиш !

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СВЕТЛЕ! МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ НАВРЕД!

# 167
Мъничка сладка Белослава ДОБРЕ ДОШЛА НА ТОЗИ СВЯТ!
Чесито Ники и Ники! - Много радости и хубави дни на трима ви!

Честит рожден ден ден Светланче! - Много здраве и любов ти пожелавам! ...и заобиколена от добро настроение, добри приятели и хубави случки неусетно да дойде септември!    bouquet

# 168
  • Пловдив
Честит рожден ден малка Белослава!!!!! Heart EyesДа радваш много Мама и Тати!!!!
Светле Честит рожден ден!!!Дано всичко лошо да е останало зад гърба ти.....
Аз нямам много времеза писане на последък само ви прочитам на бързо да се информиирам за Ники.Коя е следващата? newsm78
Шер захранваме се бавно и мъчително-все едно отрова и давам мръщи се и плюе

# 169
Честито на мама Ники и малката Белослава    bouquet  bouquet  bouquet

Днес Берни ми съобщи новината и много се зарадвах  Heart Eyes
Поздрави на всички  Hug Hug Hug на мен ми идва малко времето и нямам време което да пркарам тук , но и за миг не сте ми излезли от главата и мислите. Гушки и цунки   bouquet

Ауу , пропуснала съм ражденичката , Светле да си много здрава и щастлива   bouquet хубав подарък ти е спретнала Ники днес  Grinning

# 170
  • Виена
На Ники и Ники да им е жива и здрава принцеса Белослава! Да е благословена и щастлива, защото е едно прекрасно малко създание, дошло на този свят по-желано от всичко друго! Пожелавам от сърце и на тримата да имат безброй прекрасни моменти и много поводи за радост!
Рони, благодаря ти! Берни, и на теб!  Hug
Светълче, честит рожден ден, милинка! Какво ли да ти напиша, за да не се повтарям с останалите??? Те са казали всичко най-хубаво, което от сърце ти желая да се случи през тази година от живота ти! Пожелавам ти да имаш много сили, мъжка мамо! Най-трудно се създава мъж, нали знаеш! А на теб ти предстои отговорната задача да възпитаваш още един! Успех, късмет и кураж!

# 171
  • Варна
Мила Ники Честит Рожден Ден на твоята сладка Белослава! Толкова дълго чаках този щастлив миг и сега се вълнувам страшно много от прекрасната новина! Нека хубавата ти усмивка да грее още по-силно от днес нататък и малкото същество да носи само радости във вашето семейство!

Светле Честит Рожден Ден! Пожелавам ти през септември щастливо да станеш за втори път майка! И аз ще те подкрепям във всяко твое решение и ще се моля всичко да е наред!

# 172
  • София
Никенце мило,честита ти радост!Нека малкото ти съкровище ти носи много радост!Да расте здрава,умна,красива,щастлива ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Светълче,честит рожден ден!Да си ни жива и здрава,много обичана и щастлива и все така лъчезарна!Нека през септември гушнеш така дългоочакваното си съкровище и да бъдеш най-щастливата мама на света!

Весе,при мен също едната гърда ми играе номера(лявата).Ти само на бебо ли разчиташ или се и изцеждаш?

# 173
  • Варна
Добре дошла на малката Белослава! Да расте здрава и щастлива, да радва безкрайно много мама  и татко малката сладурана!

Честит рожден ден, Светле! Желая ти здраве  и късмет в огромни количества! Нека годината ти донесе много любов и много радост!

# 174
Леле, хора, не сте виждали такава гледка - хипопотамче танцува и се смее през сълзи...

Прекрасна, прекрасна новина! Да е жива и здрава Белослава, да е красива като името си и само слънчеви дни като този, на който се роди, да я чакат занапред. Ники, честита ви радост, бързо да се възстановяваш.

Светле, честит ти рожден ден... и септември да бъде март  Mr. Green, пълен с радост и един особено слънчев ден (хайде, по твой избор кой).

Цитат
Коя е следващата?

Май аз Embarassed

Някой да има рожден ден през април? Приемам заявки  Mr. Green

# 175

Някой да има рожден ден през април? Приемам заявки  Mr. Green

Моята любима братовчедка - на 1-ви. И най-добрата ми приятелка на 24-ти. Е, това ако приемаш такива дати де.

# 176
Хайде да са след 10-15 април датите...Не че ще го върна, ако реши да ме зарадва по-рано, ами ми е притеснено, пък и да шишкавее там.

# 177
Значи, гледай да го докараш до зодия Телец. Стискам палци всичко да е наред. Пък когато е готово бебчето - ще се появи на бял свят.

# 178
Аз предлагам 14,тогава е на Марти именния ден.
Аничка,честита месечинка на Борис.Много станахме вече на 12,но така поне ще ги запомним  Wink

# 179
Леле,пак съм изпуснала новините!

Честито бебче на Ники!Да е жива и здрава малката,много, много късмет  и да донесе много радост на мама и тате.Ники,прекрасно име сте избрали.
На мама -бързо възстановяване   bouquet  bouquet  bouquet

Светле,малко със закъснение ,но пък от сърце -да си жива и здрава,много сбъднати мечти и приятни мигове от сега нататък. newsm59  bouquet
Прегръщам те силно и ти пращам много целувки. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт