Отговори
# 240
Ей, момичета, мене хормоните ме друсат яко, що пак ме разревахте  Wink. Ани и Рени, многоооо  Hug Hug Hug. Ани, и аз се надявам много скоро да се видим. Дано да не познаят времето, защото то ни е единствената пречка.  Heart Eyes
Добре дошли у дома на двете прекрасници Ники и Бела Heart Eyes. И с вас нямам търпение да се видя, бързо да растете, та да е по-скоро срещата  Mr. Green.
Ladybebifingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed, а честитките после като си гушнеш човечето.

Оф няма ли вече да става истинска пролет и да се среееещамеее. Нямам търпение вече да се стопли, да се раззелени и да пеят птички. Ммммм кеф.

Цункам ви и лека нощ  Heart Eyes.

# 241
  • Виена
dessivl, виждам, че си в темата... Ти не беше ли психолог  newsm78 или моят кърмачески мозък съвсем сдаде багажа? Бих искала да попитам нещо, ма да не ти изплещя някой въпрос и да се чудиш дали съм с всичкия си  Mr. Green... Моля за извинение, ако съм сбъркала!   bouquet
Весе, предложението на Аничка е страхотно.  Peace Ако може и Аги да те види, също няма да е зле, мисля. И да не ти пука, че цивриш  Wink Аз си рева и от радост и от мъка и вече взех да привиквам  Laughing

# 242
Леле, два дена ме няма и колко неща са се случили.
Първо - добре дошли у дома на Ники и Бела!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ники, все так да я караш - с много кърма! Peace Нагушай бонбонката от мен!

Меги, на патеричка - Честит Рожден Ден, слънце! Жива и здрава да си ни!  bouquet  bouquet  bouquet

Весенце, Зоренце, браво на вас, чене се предавате с кърменето. Колкото - толкова, пак е майчина кърма, а вярвам с времето нещата ще се опрвят и кърмата ще се регулира и ще идва достатъчно за бебчовците. Весе, браво за 100-те грама. Браво!!!
Рени, благодаря ти за всичко, милинка! Нали знаеш колко те обичам! Hug Hug Hug
ladybebi, честито - лека и безпроблемна бременност. Но и аз те съветвам да не бързаш с докторите - много рано е за да се види нещо. И това може само да те притесни. Не бързай, миличка.

Аз си приготвям багаж и отпрашвам за болницата, слънчица. Тази седмица няма да пиша, защото няма да имам достъп до нет. Но ще ви мисля и ще ми липсвате.  Hug Hug Hug

# 243
Светле, нали може да те тормозим по телефона? Все пак кат няма нет има телефони. Пък ще докладваме какво се случва тук.
Хайде приятно в хотела и моля те не прави каквито и да е аналогии с миналия път. Сега е различно..... Целувки.

# 244
Добре дошли на двете красавици  Hug
ladybebi, онзи ден съвсем случайно те разкрих. Обаче не те питах, защото реших че ако съм сбъркала ще е тъпо, а ако е истина ти сама ще си кажеш като решиш. Пожелавам ти спокойна и лека бременност  Hug
Веси, браво за 100те грама. Сигурно си много доволна и щастлива, много се измъчи. Аз висях по цяла нощ в кърмаческия и цялата библиотека изчетох, ама се оказа теорията не е като на практика... Всеки женски организъм е различен, а всяко бебе със свое мнение по въпроса.... : И затова Рени ти е дала най правилния съвет - обърни се към консултант ако ще търсиш помощ Peace Също, Аничка сигурна съм, много може да ти помогне  Peace
Рени, мацка, не знам ЛЛЛ дали ще ти даде приз, ама с тия 200 мл от капещата гърда съм те признала отдавна  Wink
Светле, чудих се какво да ти напиша и не го измислих. Дано ти е лек престоя в болницата и всичко да е наред  Hug

п.п. Хайде нагласените на старта да се стягат, че ladybebi има нужда от другарче  Wink

# 245
Здравейте,милички!  bouquet
Аз съм тук,постоянно си мисля за вас и ви чета от време на време ,но все не ми остава време да пиша.Този семестър ми е много натоварено-имаме двойно повече лекции и упражнения,съответно двойно повече за четене.Почти всеки ден съм от 9 до 5,а когато свърша по рано вися в библиотеката.Ходя на тренировки-не знам дали съм ви казала че посещавам курс по самоотбрана за жени. Wink
И започнах и работа почасово като детегледачка на две малки и сладки зверчета-момиченце на 5 год и момченце на 2 год.Семейството е много готино,от Израел са и имам възможност да си упражнявам английския тъй като те не знаят и грам български.
Много се радвам за хубавите новини тук!
Ladybebi,имаш и моите стиснати палци! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Весе,Зори успех с кърменето! Hug
Добре дошли на Ники и Бела.Ники,страхотно съкровище си имаш,много е сладка малката принцеса! Hug
Светле, Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Сега пак изчезвам че отново закъснявам за лекции,а вечерта сигурно ще съм при децата.Ще гледам да пиша по-честичко,защото много ми липсвате!
Берни,Рони Hug
Ритка и на теб много  Hug
Прегръдки и за всички останали Hug Hug Hug Обичам ви! Heart Eyes

# 246
  • София
Добре сте си дошли вкъщи на Ники и Белослава. Сега да растете с бесни темпове и да ни зарадвате скоро на някоя среща.
Аз ще се класирам за бебешките разходки, защото имам нужда от яко раздвижване, а сама не ми се ходи в гората.
ladybebi, честитката като му дойде времето. И аз като Ани и Светлето бих те посъветвала да не бързаш с прегледа.
И аз нямах търпение като разбрах, но си изчаках да мине и някоя друга седмица и тогава отидох да си видя точицата дали си
е на място. Първите месеци ми бяха меко казано кошмарни от гледна точка на това, че постоянно се чудех бие ли сърчицето на
детето, дали всичко е наред. Но сега като усетя движенията отвътре и се нахилвам до ушите. Няма да ви казвам днес как си се смеех
сама в час по Английски език.  Laughing Хубава и безпроблемна бременност ти желая, и по - малко страхове, не че ще ме послушаш, но сега като минава време и виждам че бременността ми е нормална, можех и без тези ревове в началото. Но нали съм хормонално
дисбалансирана в момента не значи че пак няма да ревна ако ме хване параноята.
Меги, ЧРД мила. С малко закъснение, но толкова задачки през почивните дни се насъбраха, че нямах време да седна пред комп.
Да си ми жива и здрава и нека хубавите моменти в живота да те съпътстват постоянно.
Аз днес съм на лекар , и вече нямам търпение. Искам само да се похваля че от един месец не съм била на лекар, и съм много спокойна.
Непосредствено преди да си видя принцесата сигурно ще се изнервя, но това е от чакането пред кабинета. А в четвъртък съм на ФМ, и това чакам също с голямо нетърпение. Май доста се разписах, така че ... изоставям ви.  Hug

# 247
Благодаря момичета Hug
Добре доша Ники, слушка ли малката красавица (пу,пу) да не са и уруки Heart Eyes

# 248
Добре доша Ники, слушка ли малката красавица (пу,пу) да не са и уруки Heart Eyes

Слушка,милата,къде ще ходи. Днес се запозна с педиатърката си, много мила жена, дано да е и толкова добър професионалист. Абсолютно е за кърменето на поискване, каза да бутам цица щом момата пожелае, то не че аз не го правех де. Бебка денем спи, нощем спи и иска да яде Mr. Green тая нощ цоцахме 3 пъти, през 2 часа. Сигурно щото ми се спи нощем и не си е изяла дажбата на едното хранене, та скоро си поиска пак. Имам невроятно постижение, днес смених цели 3 памперса:))) Започвам да се уча. Снощи колко бяхме смешни с Ники, и двамата хабер си нямаме, тя реве, та се къса, аз сменям, той се опитва да я забавлява.. Да ни беше снимал някой:)
 Нямам търпение да мине малко време и да ни дойде количката и веднага се включваме във всички видове разходки.
 Ladybebi, аз отидох на д-р 2 дни след теста. Нищо не се видя, естествено. Чак около 2 седмици след това отидох пак и видяхме сърчицето. Не бързай, не ти трябва излишен стрес още от сега. И без това накрая ще има яко да трепериш. Ако знаете как си изкарах акъла деня преди секциото. Нали всяка сутрин правеха запис, и тогава акушерката слага апарата вляво и пълна тишина... за секунди сърцето ми спря... Оказа се, ч бебка през нощта се беше преместила от другата страна в корема ми и затова не се чу сърчице на старото място.

Охооо, какво виждам! Ритка си има тикерче!!!!!!!!!! Браво !

# 249
Стискам палци лейдибейби!

А на новите мами - прекрасно настроение и с лекота да преминават през препятствията!

# 250
  • София
Охооо, какво виждам! Ритка си има тикерче!!!!!!!!!! Браво !

Веселата е виновна, тя ме накара да си сложа детелинките, че да са ми на късмет.
Ох, да ми е жива и здрава девойката само.
Ники , радвам се че намираш време да пишеш. Гуша те. И да нацелуваш хубавицата
от леля и Ралунда.

# 251
Хихи пак съм виновна  Mr. Green.
Никчо, да цункаш кандидат снахата и от мен. Вече слагам и "кандидат", че Берни ме насмете - искала съм всички моми  Blush. Много се радвам, че имаш достатъчно манджа и ти пожелавам да си я запазиш, защото иначе е мъчение страшно.  Hug Завидях ти за педиатърката  Peace.

Аз да ви се изфукам днес си имах гости - Аничка и Борката. За съжаление малкия мъж бързо даде зор, но пък се оказа, че идеално се ориентира детето, защото 3 мин. след като тръгнаха заваля. Въпреки всичко  на мен ми беше страшно приятно да ги видя. И с Ани чакаме Белослава малко да се очовечи и времето да се оправи, та да се разхождаме всички заедно. Направо нямам търпение.

А и нали като се постопли още малко ще се видим всички накуп? Да не вземе сега да ни пропадне традицията  Praynig.

Електричка, вземи пиши по повечко, че ни липсваш.

Хубава седмица и приятна вечер  Hug Hug Hug.

# 252
Много съм уморена и едва гледам,за това минавам само да ви нацелувам и нагуша и отивам да лягам,че незнам каква нощ ме чака.Тия зъби край нямат,вече се чувствам получовек и съм с крайно опънати нерви,ама няма да ви занимавам.Гуш на всички  Hug Hug Hug
Весенце,ти пък насмела съм те,знаех,че се майтапя,ама все пак не може пък всички моми за вас  Wink Hug

# 253

Ники , радвам се че намираш време да пишеш. Гуша те. И да нацелуваш хубавицата
от леля и Ралунда.

Леля Ралунда трябва да върже от вълшебния конец на ръчичката на Бела, а аи на майка й, че гледам моя се е попротъркал и може скоро да се скъса.
 А иначе в момента имам доста време. Всъщност сменям памперс, кърмя и тя заспива за по около 3-4 часа. Мама и татко готвят манджа и пазаруват, та за сега нямам много грижи. Нали съм си изпрала предварително, още не сме събрали дрешки за пералня:))) Предполагам ще е така за кратко. Проблема ми е следния в момента- тя се събужда на по-големи интервали, а гърдите ми се пълнят на по-кратки интервали, та чак ще се пръснат...егати кравата излезе от мен. Николяй ми се смее на млеконадоя. Дано по-скоро се регулира, че не знам как ще я карам. Приемам съвети от съветничките по кърменето:)

# 254
Включи и Ники в откръмването.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт