Отговори
# 270
  • София
Шер, добре че си ти да пуснеш тази нашарена снимка /която е страхотна между другото/ в нашият албум, та да видя Филип колко е пораснал и колко е станал сладък.

Рениииииии, ша го изяяяяяяям,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes така да знаеш!

Шер, и аз съм голяма маниачка на фотошопа. Губи ми цялото време Rolling Eyes, после все някой ми крив, че не мога да си оправя къщата. Laughing Сега съм се пристрастила към колажите. Crazy

# 271
Шер, и аз съм голяма маниачка на фотошопа. Губи ми цялото време Rolling Eyes, после все някой ми крив, че не мога да си оправя къщата. Laughing Сега съм се пристрастила към колажите. Crazy
Оооо, добре дошла, голяма зарибявка е нали?....  ooooh! Всяка свободна секунда ми отнема тоя Фотошоп. Аз още много имам да уча, макар че отдавна се занимавам  Grinning Добре че Вики спи по 2-3 часа на обяд, че да има време да сготвя и да седна на компютъра. А като няма да готвя ми е най готино  Laughing Вечер същата работа като я приспим. Моя мъж каза, че някой ден ще изхвърля компютъра през терасата ooooh!
Хайде ще обменяме опит  Peace

# 272
Момичета, черпя ви виртуално, защото Емо днес има рожден ден  Misc Baby Bottle Drunk  party023. Да ми е жив и здрав и все така послушен /винаги може и още   Mr. Green/.
Шерче, снимката така е още по-хубава   bouquet.
Весе,браво!Нека да папка малкия и да продължава да пълнее.А кога ще го гушка и другата му кака Ралунда? Heart Eyes
когато й душа иска, ние в общи линии винаги сме на разположение за гушкане  Heart Eyes.

# 273
Весе, да ти е жив и здрав Емо  bouquet!
Да се обичате много и да сте много щастливи Hug!
Поздрави го специално.

# 274
Да е жив и здрав Емо! Двамата любими мъже на Весето много да я слушат - особено единия!  Hug  bouquet

# 275
  • Пловдив
Шер снимката е станала супер-ама и моделите са върха Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да се похваля на Мия и изби първото зъбче.Сега се чудя какво бяло и здраво нещо да и купя....

# 276
Весе, да ти е жив и здрав Емо! Все така добър и грижовен татко и мъж-съпруг:) Видях аз в кюто, че един ВИРУС бил рожденик Mr. Green

Шерче, благодарим за оформлението:))) Аз само с фотошоп не съм се зарибила... колко гоблена имам, дали ще смогна да ги избоцкам... Ако и с това се захвана, има да се мразя...

Бела за сега е много добро дете/да чукна на дърво/. През нощта примърка към 3,30, нахранихме се и после спа до 8 сутринта. Храним се на поискване, ама на моменти аз съм тая, дето си иска... като се набомбя и почвам да наобикалям креватчето. Май обаче нещата започват да се регулират. Вчера и оня ден от доизцеждане след хранене и от цедене с цел облекчаване на напрежението събрах 200мл. Днес почти нищо. Детето изцоква едната, почива си, после цока и от другата, ама не съвсем до край. Втората не я доизцеждам, за да има за следващия път, а от първата не излиза почти нищо. Спи си много спокойно поне 3-4 часа- значи й стига.
 Вчера ходихме да ми махнат конците и я оставихме на баба и дядо да я гледат. "Гледаха" я в буквалния смисъл- тя спи, а те я гледат как спи. Днес пак ходихме малко на пазар и пак се гледаха:) До кога ли ще е това спокойствие се чудя. Кога се появяват количките? аз се запасих с чай от копър на ХИПП за всеки случай... само не ми е ясно как ще й давам такова чудо, след като вече ми отказва шише /опитвам се да й  пробутам вода като хълца, понеже бързо спира,иначе подскача по 10 минути и много ми е жал.../
 Меги, честито ви зъбче!

Айде че пак ме хвана логореята
 Гуш на всички!

# 277
  • Виена
О, Ники, с разказа за Бела ме връщаш няколко месеца назад, когато и ние се прибрахме от родилния дом. И Филип беше такова спокойно и поспаливо бебе. Коликите не го мъчиха дълго. Ако все пак я почнат, пробвай с фенхела на ХИП. Тука някои мами го хвалеха доста. Аз също го бях взела, но Но на мен ми се свива и досега сърцето, ако нещо мрънка. А като пусне и някоя сълза, направо да не описвам какво ми става. Все така да ти е добричка и послушна красавицата!  Hug
Весе, да ти е жив и здрав Емо! Все така да те обича и да се грижи за вас!   bouquet И... браво за перфектното наддаване на Бобчо!
Меги, честито зъбче! Да пораснат бели и здрави!
Филип вчера навърши 8 месеца. И на него му проби първото долно зъбче, но още не се вижда, а само го усещам отвреме на време като реши да ми го демонстрира  Laughing И...да, забравих да ви кажа, че съм качила три по-актуални снимки да видите, че синът ми започна да прилича и по малко на мене. Поне на мен така ми се иска  Wink Аги, растем и хубавеем  Wink
Шерче, много готин колаж! Така и не се научих да боравя с този фотошоп. Не че имам много време, де. И за форума вече не остава кога да се застоявам...
Налегнала ме е някаква депресия. В къщи нещата нещо не вървят, както ми се иска и не знам до кога мога да издържа. Май все по-трудно намирам сили за това. Чудя се дали няма да дам "на късо" всеки момент...
Рони ми липсва!

# 278
Весе, честит ти рожденик. Да е много здрав и да ви обича все повече и повече!
Ето ви малко смешки от малкия синковец.

Рени, малкия прилича на теб единствено на снимката, на която Краси го е гушнал. Много е пораснало момчето. А ти недей да гърмиш бушоните. Не е здравословно. Изтрай още 2-3 месеца и в БГ ще разпуснеш при мама и тате и при нас фейс ту фейс.

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 21:51 от Anichka

# 279
  • Виена
Ето ви малко смешки от малкия синковец.

Аничка, ако трябва да му слагате индианско име на Борис, няма как да е друго, освен ОПАСНО СЛАДЪК! И как ги хвана тия пози, моля...  Laughing А проблемът с бушоните е точно такъв... Май няма да има България за нас с детето. Не ми се разправя как съм побесняла просто...  #Cussing out

# 280
Здравейте момичета.

Пропуснала съм много рожденници.Честото на всички ,да сте живи и здрави и мноооого щастливи
.

Много ми беше тъжно без вашата компания,но си сменихме компютъра и минаха няколко дни докато ни направят настройките.

Междувременно Дари я изписаха и вече сме си в къщи.Тя е много добре, хапва и расте.За 3 дни дни в къщи беше качила 180 гр. и в понеделник вече я измериха 2340 гр.и 45.5 см. дълга.(на изписването в петък -2160 гр.).
Много ми е добричка и почти не плаче.

Има снимки в албума на априлките.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=213643

Сега нямам много време да пиша по-подробно,но обещавам утре да се включа отново.

Извинявам се ако съм пропуснала да поздравя някой,но нямам възможност да ви изчета.

Приятна вечер.

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 22:25 от SLADKA MAMA

# 281
Сладка мама, като гледам през каква метаморфоза е минала малката принцеса. А вие през какво изпитание..... Възхищавам ви се на силите, а на малката Дари на смелостта и желанието за живот. Радвам се, че сте вече заедно. Радвайте се на всеки миг.

# 282
Браво на Дари! Все така бързо да расте и хубавее  Hug
Весе, пропуснала съм твоя рожденик. Да ти е жив и здрав, все така добричък и грижовен!
Рени, съжалявам за твоите неприятности.  Hug Дано нещата се наредят в твоя полза.
Аз фотошопа го използвам за разтоварване щото и на мен от време на време бушоните ми дават на късо  Crazy. Стана ми хоби, като да шиеш гоблени или друго занимание, което те отвлича и разнообразява. Истината е, че съм зациклила нещо:? Време не че имам много, ама ми е интересно и вися по нощите, а сутринта Вики като скокне в 7 часа не ме питай как съм ooooh!
Ники, твоята бебка, ми напомня на моята... до 3тия месец. Беше бебе мечта - яде и спи. После като се събуди туй бебе, та и до днес не мога да го укротя  Laughing
_MEGI_ честито ви зъбче. Туй момиче дето го обичаш е много сладко и пораснало  Heart Eyes
Аз съм щастлива, защото станах леля на Габриела. Моята приятелка роди преди 2 дни. В събота сме организирали купон с наши приятели по този случай тук в Пловдив. Пък живот и здраве и в София ще ходим да я видим тая принцеса. Малко се бях попритеснила, че няма да мога да си пийна алкохол, щото цикъла ми закъсня 3-4 дни  #Crazy,  ама днес нещата се оправиха   Whistling

# 283
  • Стара Загора
Туй то...хубави бебета и това е  Heart Eyes Да са ви живи и здрави  Hug

# 284
Много са ни хубави всички бебета! Heart Eyes
А Дари колко е сладка.Все така да расте и хубавее! Hug
Весе с малко закъснение да честитиш рожденния ден на Емо и от мен!Да е здрав,много щастлив и грижовен мъж и баща.Много да те обича и много,много да те слушка!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт