Русенските ДБМами отново в акция- 3

• 24 116
  • 642
  •   1
Отговори
# 330
  • Русе
Момичета,довечера по програма Север в предаването,което води Пет@ от 19ч Кабзималка, Iliana и аз ще бъдем гости и ще разкажем за предстоящият карнавал,за това,което сме направили до тук,вкл.коледния благотворителен базар,за посещенията ни в домовете и за всичко,което правим ЗАЕДНО с вас.Ние ще говорим съвсем кратко,в рамките на няколко минути,около 19.30ч.

# 331
Хайде някой ,който ще ги гледа да разкаже след това как са се представили, че аз ще го пропусна Hug

# 332
Картичките трябва да са 16 -7 за момичета и 9 за момчета.

# 333
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
ОК, ще взема довечера

# 334
  • Русе
Момичета, я кажете някой лепил ли е плакати в Родина и слагате ли тел. по плакатите?
Желая ви приятно пътуване утре и дано много  да зарадвате дечицата.

# 335
момичета за съжаление няма да е свободна колата
дени паричките които ми даде купих два много хубави лака за момичетата от брестовица  Simple Smile

# 336
Джаста ще се съберем ли? newsm78

Знам,че няма място за багаж,имам пак приготвени дрехи ама няма да ги взимам,но има едни якета,които ми се иска да взема,те са 3-4,кажете имат ли нужда децата или не е спешно-да го оставим за другия път?

Взех нещата от Sillveto и MagieA Peace

# 337
Гледах ви Hug,къде беше Илиянка,да не я хвана сценична треска в последния момент? Joy

# 338
Деси,Невенче супер се представихте   bouquet току що ви гледах  Hug
Аз като един непрофисионален папарак се опитах да снимам от тв ама нещо не се получи тоз път добре  ConfusedМного добре изказахте нашата позиция за нещата.  bouquet

# 339
  • Русе
И аз гледах добре се представиха момичетата браво Hug

# 340
  • Русе
Момичета,много сконфузна ситуация се получи,оказа се,че микрофоните са само два в студиото....едно недоразумение между нас самите,за което поднасям огромни извинения на Илияна и се надявам да ни прости с Деси. Blush Embarassed
  Искахме много неща да кажем,но за съжаление времето бе твърде кратко,дори не остана секунда да кажа Голямо благодаря на всички вас,които делят от времето,средствата и енергията си
Не стигнахме въобще до спомоществователите Sad....
   Но обявихме датата и мястото Party

# 341
Наистина много конфузна ситуация се получи.Илиянка,ако можеш ни прости!

# 342
Момичета, желая успех на всички утре! Пожелавам ви срещите с децата да ви дадат сили да продължавате да правите всикчо, което правите за тях! Peace
Моля ви ако ви се одаде възможност утре да говорите с ръководстовто на дома дали имат конкретни зявки за психосоциална работа с част от децата. Това е защото аз съм обещала, че от другата седмица съм вече с вас официално и малко по-малко ще започна да работя с част от децата. Хубавата новина е че вече убедих и няколко други колежки да го правят Grinning, но ще ни е по-лесно ако към нас има конкретни заявки - така ще знаем доколо можем да се справим ние и до колко са ни необходими и други специалисти.
Успех отново!!!! Да зарадвате всички деца! dancing

# 343
  • Русе
barbareta newsm51

# 344
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
barbareta, помощта ти за тези деца е с огромно значение, браво Hug

купих два много хубави лака за момичетата от брестовица  Simple Smile

и аз имам два неизползвани лака от преди нова година, едно парфюмче и едно червило за момичетата в дома

взех картички - 16, но част от тях се повтарят  Sad , и една картичка с Честит имен ден

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 22:32 от Mimito_bg

Общи условия

Активация на акаунт